Sep 17, 2008

GLAM lelaki edisi terbaru!~

Abes je kelas teknokrat yang besh, aku terus bertanyakan kepada eyra my P.A (personal assistant)..

Aku : So kita nak pegi mana je?

P.A : G mana je lagi..balik bilik jer laa terus..

Aku : ala, busyan ma..g danga jom!~

P.A : senyum sorg2..eiiyy leh gak..jom3x..

Aku : Eh u know whut, TOPMAN ada new collection taw..bapak cun! com g usha nak?

P.A : jap2, i pk dulu, kang dah smp gate utm, i bg jawapan..selang beberapa ketika, Ok laa boss, kita g je laa ..dah tuh Danga cm ne? tapi u kene janji, takleh beli pape, usha je baju2 tuh..

Aku : ha bagus2..kalau u tak bgtau nak pegi pon, i tetap nak pegi gak..hahaha. ok ok, i janji tak beli pape..lagipon, duet takder ma, kredit kad overlimit dah..haha.Danga tuh weekend je laa ek..Tebrau is much more important..

* So kami terus meluncur laju membawa posye ke Tebrau..yihaa..on the way nak pegi tuh, ngk kat jalan yang bertentangan, fuhh bapak jem.mati aku nak balik kang!~ lantak la..dlm otak dok pk tebrau je..haha

Then, smp je Tebrau, abes satu kedai ke satu kedai dok usha..tapi menghampakan la, new stuff kat TOPMAN tak smp lagi..arghh damn!!..takpe..len kali usha lagi..then terus ke Harris..nak usha my fav magazine, Men's Folio.usha punya usha, takder gak...adoyyaaii bila mau keluar nih...

tetiba...


mata tertumpu kat front cover yg cukup cun nih..lantas terus menggapainya..GLAM version lelaki..yeehaaa!! Faizal Tahir jadi front cover magazine itew..waa best2...terus capai n belek..mantap gak isi dlm nih..to guys out there, beli ar magazine nih..best whut, lagi padat dr Magazine Maskulin tuh..mcm2 info ada..memang berguna..huhu. pompuan pon leh baca..leh rembes2 ngk isi kandungannya..haha..

terus bg kat P.A, suro dier byr..huhu..P.A beli Yassin..YASSSINN??? sejuk perut ibunya mengandung kann kan kannn..huhu

tapi yang wat aku tersentuh, on the way back eyra bg kat aku yassin tuh.."nah, ekceli i nak bg yassin nih kat u..u baca taw.." ok i said..hmm..cyg kamu Miss P.A..insyaallah i baca hari2, boleh bahu kanan u senget sebelah menanggung pahala i baca yassin hari2..hehehe..

Then, tyme nak balik, eyra reminds me again.."joy..just wanna remind u, u ada appointment ngan doktor $#%& arini..jgn lupa lak ye.."

ye, i ingt my dear..how come i leh lupa lak appointment tuh..haha.

pastuh dah lepas berbuka puasa ngan Nasi Kerabu terus g clinik..dat was my 1st tyme buka pose ngan nasi kerabu..ye la, ada org tuh ckp nasi kerabu nih best smp stp kali berbuka pose, mesti nak nasi kerabu..addicted katanya!~ tuh yang cuba tuh..tapi dari 10mrkah, aku bg 6.7 untuk nasi kerabu..ok laa kan..hahaha

malam ngantuk nak mampus, smp bgn pagi nih kol 9.30am disebabkan dos yang diberikan doktor itew wat gue mengantuk..haha..tapi sahur n solat subuh tidak pernah dilupakan ye rakan2..hahah

ok la..smbung lagi nanti..



So inilah magazine Glam tuh..memang padat dgn
info2 yang menarik..beli jgn tak beli ye!~

6 comments:

Ad Rifza said...

Alhamdulillah bagusnya PA diee.. Solat jgn tinggal kay..ahaks..

aizul said...

ahhahahaha...kantoi di situh..lalala

akusiktauk said...

nnti r nk lantik PA gk.

aizul said...

lantik jgn tak lantik..menyenangkan anda!~

kekasihkuseru said...

bagus juga blog ni. aku puji usaha writer blog ni yg cuba mengetengahkan fesyen apart of his LIFE ... aku baru budak blaja, klu ada salah silap harap maafkan yek ~

AZIZAN & HAFIZAH said...

Jom Dapatkan Panduan Bina Otot Badan Untuk Lelaki Disini....Agar Anda Kelihatan Lebih Kacak Dan Macho....
Jangan Segan2..Milikilah Badan Impian Anda Sekarang.....