Sep 3, 2008

Happy Bufday My sis Irine Nadia~

Sayangku, umur kamu makin lanjut, tapi benjoy tetap syg kamu!! muaah30x


Setelah berlalunya 2 september iaitu bufday my mom, kini tiba pula 3 september iaitu bufday my lil cute sis busyuk2 irine nadia..

Btw, arini merupakan hari lahir adik bongsuku yang ke 16thn..dik, ko makin kertu, ingat tuh!~ haha. Sedikit info mengenai adik ku ini..seorg yang sgt manja, cantik, love pink stuff dan memenuhi semua ciri2 yang diinginkan oleh seorg lelaki (ekceli saja jer puji lebey2, sebab nak dptkan royalti dr dia ) hahaha.

Benjoy harap, muni sentiasa dpt apa yang muni idamkan. Jgn melawan org tua even muni pon tua..hahaha. Fokus pada study then baru leh pk bender len lak (nabil ko nasihatkan irine nih sket).

Di kesempatan nih dik, benjoy mcm biasa laa nak ucapkan Happy Bufday to u sayang..moga pnjang umur dan dimurahkan rezki jugak. Study rajin2 taw sayang, nnt leh keje ngan benjoy.hahaha.

4 comments:

NabiL aTtaBoY said...

nasihat dak mucuk2 tu ye....baik, yesssss sir..!! :)

aizul said...

haa tuh la..

Muhafis said...

bpe rib diperlukan
ntok masok minang adik
enko? hehe ape kriteria yg
diperlukan.. hehe lagie..

aizul said...

cheh..seko2 gatai!~