Sep 5, 2008

hmmm hari nih mcm sedey sket..dah laa dpt msg yang bukan2..pastu dpt msg dr Cik Iznie kita..hm sedey gak laa dpt msg dr die..

"wak..kawan takleh ditukar ganti, saya tak leh lupakan awak pon..anything happend u r still my best frenz"

tetiba rasa mcm sedey yaa amat..takpe..maybe ada hikmah di sebalik semua nih..aku pasrah..moga cik iznie terus gembira...kita still kawan k..takmo sedey2 lagi dah..ala busyuk2..hahaha

then petang pas abes kelas Ir.Noh (urban eng) aku ngan gigih nye terus laa ke bazar dpn FAB. before that, aku dlm kelas takleh fokus dah..dok pk makanan yang lazat2..mcm2 menu kuar laa dlm kepala otak aku..Cik Anyss gak laa yang melayan kepala otak nih..Antara menu2 yang keluar ialah Ikan Siakap masak masam manis la, kebab aka debab la, murtabak la, air watermelon susu la, eh pendek kata mcm2 laa menu kuar..Ir.Noh nih plak tak geti2 nak abeskan kelas, aku dah naek letih smp kuar plak menu2 yang merepek2.hahaha. Antaranya pula, biawak ikan masin la, kebau goreng tepong la, katak masak pedas la..Dah dalam kelas kitorg bantai gelak, lagi laa lapo dibuatnya!!! hahahaha.

pastuh abes je kelas, dgn cargas, berdesup g bazar ramadhan..ha amik ko, murtabak, nasi ayam black paper, air kelapa ngan buah-buahan pencuci mulut aku tibai..abes lak tuh tyme buka puasa..so sekarang, aku ngah bersenam2 atas meja komputer ( bersenam jari menekan keyboard je la) hahaha..

Masa buka puasa, rasa mcm sedey je..eyra demam, so kitorg sume g buka pose kat bilik je la.sorg2 lak tuh..sedey bangat!~ lalala..tapi lagu background tetap maintain Buronan Cinta, apa kes? tetiba pengsan!~ ayooo!~ hahahah

p/s : aku tak heran laa miss tangela angela..aku tak perlukan bear2 bagai nih..aku ada bantal peluk sudey. lagi sedap peluk..hahahah

No comments: