Sep 21, 2008

Ikan di laut..asam di darat...lalalala~

hmmm dengan gigihnya setelah pulang dari syarikat advertising, aku ngan PA telah pergi ke Tasik UTM untuk memberi hanak2 hikan huntuk hakan (makan)..bulan2 puasa kan...wat laaa amal jariah sket..lagipon besides being an anak ikan, sesekali bagi laa jugekkk ikan2 itew makan kan..hahahah..ntah hapa2 merepek dah nih..

Eh lagi satu, kan ada satu entry aku ckp pasal aku tak leh nak upload gmbo2 kan..korg nak tau pasal pe? ekceli aku ingt org2 yg manage blog nih dengki ngan aku..almaklumlah, tiap kali ada entry baru, tiap tuh jugeekk laa ada pic aku melambak2 bagai nak rak..maybe pc diorg meletup kot sebab tensen ngk gmbo aku yg ehem2 kaedahnya!~ hahaha.. Ekceli, sebelum nih aku ada download Mozilla FireFox yang new version nye..rupanya, mozilla tak support bender alah nih..bukan tuh je, kalau dulu nak download video kat youtube pon senang je, skang nih dah takleh dah..real player pon dier tak support..memang nak kene laha (maki) Mozilla fuki nih!!! siap ko!

So, sebagai tatapan umum, nikmati laa pic2 ku yg tak brapa nak comey dkt tasik UTM..tasik permaisuri kat KL tuh takleh pegi (bulan puasa yer hadik2), so sebagai lepaskan dendam, tasik utm jadi habuan..hahah



Comeynyer anak ikan nih..hahah

Skali kene sumpah jadi ikan duyung jantanz

tersadai atas jmbatan daa...

Balik drpd bg makan ikan dengan peluh2 bagai (tapi tak sebusuk negro UTM ), terus g berbuka kat kafe dgn PA ku cyg!~ lalala

9 comments:

mynncinonet said...

iyerk.. jijik je ko jd ikan duyung versi jantan meniarap kat situ. tataw bape juta org negro yg da bjalan kat situ..huhuukkk

aizul said...

helllo..balik dr situ, aku terus samak ok!!! hahahahah

a.n.y.s.s said...

haha..
lah, 1 jek ke gmbo ko tbaring?
letak la seploh kew!

aizul said...

kang ramai plak yg terkeliur..

Muhafis said...

mak aih..
ak ngat kan perw laa tdi.. hikhik..

[z@ck] said...

auwww!!
gla brani posin cm tuh..
kena sumpah jd duyung ke dugong..
hehehee

aizul said...

muhafis :ahhaha sajer jer nak wat surprise..lalala

zack: dugong+duyong=gayong..leh?

akusiktauk said...

pose maut waktu siang.
x kne panah petir ke?
oopss!!

aizul said...

hahaha hampir kene panah gak laa..tapi sempat elak..lalalala