Sep 21, 2008

Review Magazine Maskulin ngan Men's Health

Kali nih nak story sket pasal magazine review..last nyte, g tebrau n as usual, tema berjimat cermat menjadi pilihan..huhu..so aku dah menggapai magazine yg sentiasa menyemakkan ruang lingkup study table aku...tapi takper..membaca kan JAMBATAN ILMU..jambatan hokey..hahah



tadaaa....
>> MASKULIN menampilkan faizal yusop anak kepada Producer film yg tak asing lagi sebagai penghias kulit magazine ini.

>> tak brapa hensem, tapi blagak ensem..hahaha

>> edisi kali nih mengupas topik mengenai Lelaki dan Perkahwinan..

>> sapa dah gatal nak kawen, leh baca..tak gatal lg pon still leh baca, menambahkan ilmu di dada..dada?? lalalala...

Magazine kedua pula...(men's health)

>> First Impression, aku tak brapa minat sgt..tapi bila dah baca, pergh..kandungan nye sgt padat untuk lelaki2 di luar sana untuk menambahkan info..almaklumlah, bnyk pesaigan zaman moden nih..so kita kene jadi lelaki yang terbaik!~ hahaha.

>> Kalau bukan lelaki pon leh baca gak, sebab anda boleh merembes2 melihat kandungannya..hahahaha.lalalala.

>>Anda info mcm mana nak kekal fit..nak tough..fesyen n many more..

>> dptkan di pasaran!! 10 hengget sahaja..

>> lupa nak ckp ada free shoes bag. Cantik..available in red n black!..

Ekceli, beg kasut tuh yg attarct aku nak beli men' health nih..tapi rope ropenye..majalah tuh pon memang sgt besh!!!

7 comments:

mynncinonet said...

no komen..
segalanya bercerita tentang jantan-jantan keparat.hukhuk..

aizul said...

oit!!!!

nak kene sekeh laju2??

akusiktauk said...

eleh.
mmg aizul attract sama shoe beg tu je kn?
bek kasi dgn lan je buku men's health tu.

shamel said...

eh..aku ade shoe bag gak. tp nescafe punye la. kaler merah. Tp yg men's health punye mcm lbey chantek. hmm..

aizul said...

tau tak pe..memang cun pon..beli jgn tak beli..lalalala

last2 beg tuh aku wat beg tmpt letak perfumes n brg pnjagaan diri jer..haha

mAtTpEeT said...

jantan keparat?? yup2 hehe

aizul said...

matpeet...no komen..!~