Sep 17, 2008

My room sweet room!~

Lately, ramai plak request nak ngk bilik haku mcm mana..hello..bilik aku biasa je ok..tapi update n bersih sket laa dr bilik2 member aku yg len especially bilik abu n jamlus..so ni antara pic2 bilik aku..tak laa mletup sgt, tapi ok kot..haha

Ok..nih laa study table aku..3frame yg unik tuh adalah hasil nukilan aku..aku paling suka pic yg tgh2 skali tuh gmbo pompuan tidak berbaju yang ada corak dam haji..i likeee!!


Nih plak pandangan dari sudut sisi.
Langsir from IKEA.

Ok nih plak magazine collection aku atas study table..
tyme bosan2 aku ngadap magazine ISH tuh..

bnyk design2 architecture yang cun2..
* ferrero Rocher wajib ada untuk hidangan sahur!


nih locker simpanan baju2 aku.
kelihatan baju2 tersusun rapi yer..haha
almaklumlah nak shooting nyer pasal..kui3 kalau takk..teraburr!!


nih plak barang2 keperluan yg wajib ada..
satu takde, maka tak wujud laa insan bernama Aizul Marcello.haha


collection dlm toilet ku yang dibasuh once a week.
org laki toksah nak bnyk2 sgt barang dlm toilet
asal wangi, suci n murni sudey..



Last skali, nih laa reminder board aku.
kalau aku tak tulis apa yg kene wat, confirm lupa!~


So, ni laa apa yg dpt aku share untuk ruangan kali nih..kita berjumpa di lain masa dan ketika..

22 comments:

missy.hunny.lalala said...

pergh!! lawa siot bilik ang... leh ganti faizal ismail dalam casa impian sih..haha!!

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhu...lawo bilik ko~!!:):) nnt nk datang bilik ko malam2 laa...nk geli2...hua3x;p.

shamel said...

waahh..byk tol make-up kamu!! bape lam eneh nak siap g clz??

aizul said...

honey lalala : eh dlm casa impian tuh, faizal tolong mengacarakan majlis je..yang hebat tuh..ben namanya..huhu

irine nadia marcello : well..ngk laa sapa empunya bilik kannn...bilik ko pon, aku yg design gak kan..baek ngaku cpt!

aizul said...

shamel : kalau kelas kol 8, kene siap kol 715am baru leh smp kelas dgn ensemnya..haha

akusiktauk said...

ui.
dasat2.
respek r sama selebriti nih.
kalah bilik lan.

aizul said...

ahhahahahah dasat laa sgt kan..lalalala

Muhafis said...

holla..
1st tyme ak g utm n
stay bilek membe ak kat utm adalah koleg 15.. dye tnggal sowg je dlm tuh.. ak masuk, pergh.. eruntung ak ckp dak utm nie.. gee.. sgt comfortable.. lain duh gan uitm..

aizul said...

hahaha owh really???

utm memang kaya dengan hostelnya..lalalala

Proffessor X said...

Ade lagi ek patung kayu tuh? Haha. .aku ske tol wat aksi ganas2 ngan patong tu. .kui3

mynncinonet said...

ni musti chantek dan kemas time nk shoot pic j ni kan?????

sbnanye.aku bru je nk entri ebout bilik aku yg messy tuh. ko plak da cite pasal bilik ko yg kononye sweet tuh.lalallala...

aizul said...

proffesor : ada jer..aku simpan smp skang taww..

mynn : hello..bukan konon ok..tapi reality!!

Ad Rifza said...

Amboii bilik dia ngalahkan bilik PA dia kot..haha..sori PA..hiks..
Memang lelaki metroseksual toll..

aizul said...

lelaki metrosexual? apa maksudnya tuh ek?? perkataan baru ek??

Proffessor X said...

Metroseksual. Lelaki yg pntgkn .gaye+keunggulan,bersolek,berdandan,ke spa, ke kebun jarang sekali. .haha. . Asal pkataan metrosual k0t. Aku p0n da lpe.klau xslap fashion designer new york yg buat falsafah ni. .entah. .rujuk wikipedia lar wey. .kehkeh

aizul said...

hahahaha rajin pulekkk aku nak rujuk wikipedia..assignment aku pon tak siap agy weeyy!!! hahaha

Aliya Azmi. said...

biar benar.. boleh kira berapa jantan yang guna krim muka in malaysia!

aizul said...

hahaha..krim fair n lovely jer..lalala

djk said...

alamak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pakai facial wash samer ngan aq!!!

menakutkan

wat suspen jer

aizul said...

dj K : well, biasa laa tuh..artis2 je pakai facial wash mcm tuh!~ haha

Nur Syazwani said...

bapak la bilik ko
aq tabik kot

Nur Syazwani said...

bapak la bilik ko
aq tabik kot