Sep 15, 2008

Presentation Day @ PINK Day @ Dubai part 2~

Alhamdulilah..itulah perkataan pertama yang patut aku ucapkan syukur kepada Yang Maha Esa kerna telah membantu menceriakan serta memberiku peluang untuk terus hidup serta berkarya dlm blog ini..erk!~ tetiba plak terfeeling ustaz2 kan..bukan pe, arini nak story sok sek sket pasal presentation aku pasal Palm Island kat Dubai tuh..hehehe.

Berkat kesungguhan aku dan rakan sedondon ku, anyss kitorg dah berjaya mencurik hati juri untuk terus berjaya. Dr.Anuar kelihatannya gembira+suka+syiok melihat hasil kajian kitorg mengenai Palm Island di Dubai, iaitu pulau yang telah menjadi 8 bender ajaib di dunia nih.huhuhu..Bukan Dr Anuar je, Abang Mat yang pembantu makmal tuh pon mcm berminat.siap curik2 dgr lagi..Jgn ingt saya tak prasan Abang Mat kamu curik2 lihat! haha Alhamdulilah..Lebih-lebih lagi, kami tampil dengan suit senada berwarna pink, slide pon ada unsur2 pink sket..wawawa bapak jambu!~ tak kesah laa, janji Dr. Anuar suka kan..??kan kan kan?? syg Dr Anuar..muahhahaha!~

Pastuh, apa yang wat aku lebih bersemangat kan, Dr.Anur siap nak bg anugerah ala2 Oscar (pinjam kata2 anyss) kat aku dan 4 rakan yang lain. Yang dpt Anugerah Oscar tuh kiranya yang d best among d best la untuk presentation yang lepas. Thanx again..saya lebih bersemangat dan yakin skrg Dr Anuar. Even hadiah tuh tak seberapa bagi sesetengah org, tapi bg aku, ia tetap menjadi nilai yang sgt tinggi dlm diri ku..Yer la, kat TOPMAN takder hokeeey cawan tuh..opsss terbgtau plak yang hadiah Oscar tuh adalah cawan..hehehe...

Btw, arini betul2 wat aku gembira..thanx diucapkan kepada rakan2 yang sentiasa memberi galakan dan smgt..Ayah dan mak kat rumah..dan lain2 lagi laa..sebenarnya saya tak prepare nak bagi ucapan nih (smbil mengeluarkan kertas ucapan)..hehehe..Thanx kepada rakan di USM terutamanya kerna tak jemu2 mengejutkan sahur dan memberi galakan..Aku akan ingt jasa ko..!~tidak lupa juga kepada P.A aku miss Eyra Daratista kerna sentiasa berada di smpingku..malam nih kita g makan kat Billy Bistro keh!~ dan thanx gak kat Anyss for being my best partner untuk presentation. (presentation jwer) lalalala.


Nih la Oscar Oward drpd Dr. Anuar..
Pedulikan Makhluk di belakang~


Kemasan kemeja dan tali leher berwarna pink.
Suit daripada G2000.


Dr Anuar yang tertarik melihat hasil kajian kami
mengenai Palm Island, Dubai, lantas meminta
kami untuk bergambar bersama2..Ekceli dier nak
amik gmbo ngan aku je.yg len nyibuk..haha

8 comments:

※ Amoi Chantek ※ said...

dubai antara negara terkaya..
nice blog.. salam singgah..

a.n.y.s.s said...

mmg la partner presentation jewr, bkn partner sbnar sperti yg tidak diingini oleh dr anuar skalipun! lalalala~
nway bgus2..slesai m'update perihal presentation!~

aizul said...

amoi chantek : yeah trimas kerana sudi menyinggah!~

anyss : yeah dr anuar suka..tuh je yg penting!~ haha

akusiktauk said...

tahniah r presentation ko tuh.
:)
btw,e 2 ucapan mesti last minit pnye keje.ayat berterabor je.
he3.
:p

aizul said...

cheh..siot..!

shamel said...

patot mcm kukenal necktie tuh.
G2000 rupenye..
Nice outfit. match la dgn..sape?
anyss ea.Hmm..

jemput la makan kat umah! ahah.

aizul said...

hahahaha anyss hanya tempelan semata2..hahahaha

sowey yaa anyss..

Mohd Khairi Khadzir said...

hensen la laki yg pakai tali leher pink tu.... hehehe