Oct 2, 2008

1st syawal melabuhkan tirainya...

hmm setelah sebulan berpuasa, akhirnya muncullah syawal yang di nanti..

tapi tahun nih mcm laen sket..kitorg satu family smayang raya kat tmpt laen..maybe sebab aLOY my lil bro takder, so kitorg cuba laa smyg kat masjid yang berbeza..akibatnya,terpaksa laa bersempit2 bersembahyang smp kat luar masjid..tapi besh gak..leh usha2 org..ngee3x..

kali nih, dibawakan secara langsung video conference antara kami satu family dgn adikku ALOy di Sydney..sedey gak laa sebab dier takde.tapi aku tau, dier mesti lagi sedey gak..sbr ye loy, nanti kita raya sama2 lagi k!~

so sebagai tatapan umum, lihatlah pic2 di pagi syawal..


Muka suci pagi raya!~

Ayah n Me~

Mama n me~

Sis hanny ku cayang..muah3x

Love u guyz!~

Tak tau nak tulis caption apa..tapi feeling comey laa tyme nih..hehe


Babah syg budak ketat nih!~ lala

10 comments:

DicKiE aDaMs said...

haha cam best je raya ko.. mine sucked! huhu kem slm kat aloy k?

Irine Nadia MaRceLLo said...
This comment has been removed by the author.
aizul said...

ok ok..tapi kenal eh aloy?? lala

hamz86 said...

beshnye raya ko!!!

aizul said...

best?? agak best laa jugek..sebenarnya siblings aku yg besh!~ hehe

akusiktauk said...

cumel r anak buah aizul.
hu2.
cubit pp dier..

aizul said...

bapk buah dier tak comel ke?? HAHAHAH

missy.hunny.lalala said...

raya kamu sungguh meriah! XD

a.n.y.s.s said...

kali kedua aku tgk ko brbaju mlayu..

aizul said...

hunny lalala : sungguh meriah...(nada bongkak wa takabur) hahaha

anyss : oit aku bnyk je kali pakai bj mlayu la..haha