Oct 17, 2008

Deko Bersama AizuL MaRceLLo..

hahaha lawak plak aku tulis tajuk entry kali nih..arini, balik je melaka, tetiba rasa nak deko bersama Aizul Marcello plak..btw, aku memang minat mencantikkan rumah hokey..dari keje mengecat, pasang lmpu dril2 dinding hinggalah pasang2 frame..semuanya haku yg buat..best beb!~ feeling2 eric leong botak ptg tadi..

so inilah hasilnya...


Ok pic nih diambil sebelum proses penukaran frame itew..
frame lama (gambo pemandangan) sgt choy hokey and very the cikpong akan digantikan dgn frame yg baru..!~


Pic semasa memasang frame baru. Sowey yer sensored sket pic nih!~


Tadaaa...Frame 3serangkai yg sgt moden menjadi pilihan aku!~



So inilah hasil terakhirnya...Frame ini kelihatan ada
kesinambungan antara satu sama lain



Buat pengetahuan semua, dana untuk mencantikkkan rumah telah disumbangkan oleh kami berlima adik veradik..aku sebagai ketua telah diamanahkan oleh siblings aku untuk mencantikkan mana2 yg patut...Saya syg rumah saya..muaahh3x..

24 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

Pommm..pommm~!!! meletop umah kitew nih...haha.,,,,x sia2 aku dok nyumbang fulus kat dana siblings kitew..agagga..

arnamee said...

tahniah2..umah da comel..=p

aizul said...

hehehehe tenkiyu!~ ngeee!~

akma....L said...

wawawa... suke2, next time blh la ak upah ko jd interior designer umah haku..wawawa.. umah ko sgt cantik n moden la.. haku ske haku ske.. lalala~ =p

missy.hunny.lalala said...

wah... boleh ajak ko tlg deco umah aku 5-6 thn nti ek...lalalal~

aizul said...

akma..L: boleh2...panggil jer..toksah upah apa2..upah wat air ngan bagi makan jer sudey..awal2 lagi nih, aku takleh demand2 sgt!~ ngee

honey lalala : tolong deco jer?? tlg kawen takmo? haha

Fakrul Radzi said...

hoho..cantek2..nnt buat kat bilik aku plak yek..
blk nnt yek aku byr k dana tuh..aku kekeringan duet angkara peningkatan cost of living kat sini..

aizul said...

aloy : perghh lama lagi tuh mau byr..ok ok..jgn tak byr plak..kering aku nanti!~ ngee3x

cop2..ko ada bilik ek??

gap_jb said...

Hmmm .... no bad idea bagus. Next time bole tolong kasi idea deco rumah saya. Dah 5 tahun mcm tu ....

a.n.y.s.s said...

waa..ni rupenye frame yg aku xdpt nak curik2 tgk dlm kete..
cantek lor..modern design die..
tahniah ajoy!~ hehehek

aizul said...

gap jb :owh boleh2..takder hal...:-] juz gve me a call !~

anyss : yeah itulah frame yg dimaksudkan...ngee3x

TRANSLUCENTLYHEALL said...

orange orange orange,
heee, cantik frame tu !
minat sgt !!!

aizul said...

tau takpe..aku minat smp gigih kumpul duet adik veradik nak beli frame tuh!~ ngee3x

gap_jb said...

Call?? Nak call mcm mana??

DicKiE aDaMs said...

ops.. cute lak ic half naked tu.. tertaste plak. hahaha

aizul said...

gap jb : call..dial *100# dan ikut arahan seterusnyaa..kuang3..

janggut : baru half naked beb, lom betul2 abes tuh! haha

Rabiatul Adawiyah said...

nice~

aizul said...

tenkyu2x

i-chimera said...

mana dpt frame tu... ikea ke??

aizul said...

nope2..kat kedai hommy @ Tebrau...bnyk lg yg cantik2..

you are now in my zone said...

cntk rumah u! :)

aizul said...

tak laa cantik mana beb!~ biasa2 jwer..ngee3x

akusiktauk said...

aku lama x deko2 nih.
hu2.
malas.

--> dpt la minta idea nk deko2 nih.

aizul said...

owh kalau nak mintak idea, leh ajer..ngee3x