Oct 30, 2008

Ingat cik irine nadia marcello je geti wat senyum2
cik duck..abang dia pon geti laa..hahaha

Hye kalian..rasanya mcm dah lama tak curr dlm alam blog nih..almaklumlah bz ya amat..nih pon amik ruang sket sebab sketchup dah siap!! yihooo!!! mintak2 laa dpt 'A' dari Dr. Anuar Amir..saya tau Dr.Anuar bc blog saya nih..so mintak2 lah Allah bukakkan hati Dr.Anuar untuk beri saya 'A' dlm studio..hehehehe...tak baik kedekut taw doktor..tuhan marah..hehe

So dah tyme2 nak dkt exam nih, mulalah melipatkan gandakan amalan..kalau b4 diz, amal seciput je, so tyme2 nak dkt exam, mulalah nangis2 bagai mintak hampun dari allah..ala, aku sure korang yg masih study buat perkara yg sama gak kan..at least kita still ingt pada Allay ryte?..drpd tak buat lgsung, at least kita ada ikhtiar pada ALLAH..hmmm


Attahiyatulmubaraktuh....


Mulalah tyme exam jadi ulama' tetiba..hahaha..
ikhlas beb..ikhlas...ngee3x

p/s : gmbr2 di atas adalah self timer kamera!~ haha

Sesungguhnya FINAL EXAM membuatkan jiwaku sgt serabut!!!!!

13 comments:

Ad Rifza said...

Alhamdulillah...Semoga berpanjangan..hehe..

Aizul kena tagged tuss..hehe

DicKiE aDaMs said...

jap.. nape x pakai telekung? hahah

wei nak tnya.. lgu indon kat profile ko tu sape nyanyi? ape tjuk dia? best la..

aizul said...

wak lu pakai telekung!!! telekung basuh lee!

aizul said...

aku tak ingt laa tajuk dier apa..yg penting aku copy paste dr adik aku nye blog..hehehe

Irine Nadia MaRceLLo said...

wawawa...klaKo gilew bapak..aku tgelak2 tetonggeng2 kat umah nih...wawawa:)
aku bg entry ko nih..9.5 bintang...agagaga;p

aizul said...

bagus2..for the 1st tyme ko komen blog aku!~

TRANSLUCENTLYHEALL said...

huhu....
sambil ak menungu paper nan satu ni...
sudeh ko dpt gred utk studio harini....yg milii 6 credit,
so....sudah jelas kulihat berapa pointer ak sem ini !

gud luck! gud luck!

dan kalaketika baca entry ini,
ad sedikit kekeliruan jantina dan orentasi berlaku ya,

Muhammad Huzaifah bin Ahmad said...

Salam ajoy. Ahaks! Ada benarnya.. Aku pn ngah kalut dgn fnl xm ni ha.. Huhuu...

p/s: Gambar ats sjadah mmg pnuh dgn keinsafan... =)

putra said...

apesal pakai kopiah camtu hah?
nampak rambut dowh..
lagu kt blog kita sama ar..heee

Fify said...

kekal mcm ni...
cool jer tau...
x yah gerak..:)
(with naughty face on me)...hehe

aizul said...

hahahah mestilah kene kekal..hehe

Hami Asraff said...

bro.. len kali jgn pkai kopiah cmtuh bro.. ape pon gua pon nak pinal exam gak nih!

cik halzelnut said...

serius dh lma nk bca blog abg irine nadia mercello..tp trtgguh2...n3 nie mmg lwak la...thnks sbb bg ilg tension..hehe