Oct 11, 2008

Jumaat Yang Panjang!~

Huishh..aku pon tak tau laa nape..semalam punya hari (Friday) terasa sgt panjang dan meletihkan..pagi ada presentation..tapi awal2 lagi aku dah kene jadi MC..sib baik gak la, takyah laa aku fenin2 nak pk present..tapi cuak gak la..jadi MC kene kawal majlis tyme presentation tuh!~ argh!!!

kitorg sume dah sepakat nak pakai baju raya..masing2 gah ngan pakai baju masing2..gah kew?? lalala..port luck raya pon ada gak pas tamat majlis..huhu

So far, presentation cam syioot..group aku, leh plak ada mamat seko nih dtg lmbt ( u know who u are ryte?)...hello baaaaii, ko dah laaa presenter, tak geti2 kew nak dtg awal??kan dah nyusahkan org len nak menunggu ko! n menyusahkan aku nak kawal majlis pagi tuh! memang nak kene sekel lelaju! Diva ke ko? Superstar ke KO????..hello Dato' Siti yang diva tuh pon geti dtg awal kat AIM hokey!~ dah la, maleh nak bleter lelama..ngee3x..sebenarnya meluap2 lagi dlm ati nih!~ kuang3..

Then, selepas tamat presentation, masing2 sumer berkejaran seperti anak harimau yang meroyan tak dpt susu ibunya ke meja makan untuk mencekik..lapa kan?..takpe2, aku paham..tapi aku memang takder mood nak makan pg tuh.makan pon sket je.maybe sebab a day before tuh aku tak dpt tdo, then pg tuh kene jadi mc plak, memang males!~.budak2 nih makan mcm tak cukup mulut.takpe2 aku tak marah!~ hahaha.

Cam biasa la tetap ensem di kala org laen choy!~

Nih la panel yg harus dipresent!~


Tidak asing lagi..watak utama dalm hidup aku..bukan sebab dier awek aku, tapi sebab dier sentiasa ada ngan aku..ngee3x.
Fokus pada tangan perempuan itewww ya!~ matilah kene carut!~


Then malamnya seperti mengikut perancangan empat hari sebelumnya, aku dan geng2 baru gaygeh ke Tebrau untuk melihat KAMI for the 2nd tyme..seriously, memang syioookk habes..even dah ngk ari ahad lepas, aku still nk ngk gak.for me, nih muvie melayu yg boleh layan!~ aku dpt rasakan Tebrau lebih syiok+mewah+bersih+cantik dier punya cinema compared to others cinema in JB..dat's y Tebrau tetap menjadi pilihan..tambahan pula bnyk pilihan shoppng outlet yg serasi dengan diriku!~ ngee3x

Afiq nih dah mcm BOY dlm citer kami dah rupa dier..

Eyra aka Fateha (nama baru sebab dier leh baca Al-Fatehah since 4years old) yang suka afiq dalam diam..ngee (mati lah kene carut sekali lagi) hahaha
eh takder2..dier setia pada yg satu je..Doktor veterinar, ahli politik, abg keje angsana,
abang keje petroleum..eh dah lebih daripada satu dah tuh!~ hahahah..takpe2 aku bg ko currrr lebey..ikut boss!~ ok?? hahaha



Abes jer citer kami, aku dok raba2 poket!..alamak, sah2 tercicir nih. ngk bwh seat wayang takder,kat seat pon takder..dlm beg pon takder..last2 terpaksa laa cangkung n tunduk2 bawah seat..berbekalkan lampu handset yg tak brapa nak terang, akhirnya jumpa gak..jumpa gak LIP BALM..hahahaha!~

Balik bilik, dgn fenat2 tuh..supprisingly, dpt surat saman dr Kolej sebab tak daftar brg elektrik..yihooo...tahniah3x!!!!!!!!!!!!! WTF! Memang kebitchian abang2 pembantu am RENDAH kolej yg takder keje menyaman org..yer laa dok dalam office tuh tackle budak2 pompuan yg juga tergedik2 tanpa sebarang urusan.Almaklumlah, muka tak ensem, kene laa guna pelbagai cara lain untuk memarketkan diri kannnn..kannn kannnn?? Stakat RM25 duet saman tuh, fuishh..aku leh lempar je ...takder hal..lalalala..


Nama penyaman : Syamsul
Harap Maklum!~

8 comments:

nur said...

hahaha.....wat r the nice life....

enjoy,happening,and etc...

newey...tul ker citer KAMI tu besh sangat....?

haven;t wathc it yet.....soon...

TRANSLUCENTLYHEALL said...

yup cite kami best !
taste kat alii.

a.n.y.s.s said...

waa..smpai 2x tgk..bagoos r ko..
peh kne saman?? kalo ktf pn wat spotcheck, msti pasni aku kne gak..cettt~
nway aku bg award kt ko. check my blog!~

aizul said...

nur : sgt besh n menyeronokkkan!! pergilah melancong! eh silap, pergilah ngk!

trans (aku mmg malas nk tulis nama ko pnjang2): sggggt!!!

anyss : thanx cyg sebab bg i award!~ hehe

akusiktauk said...

dh nama keje felo=saman menyaman mcm polis je.
myb org tu dengki kat aizul kot?
sbb tu dia suka suki saman?
hu2.

aizul said...

hahah betul gak tuh..aku sokong apa yg ko ckp lan..tapi salah aku gak, naper aku tak g register electric application kann...khaannnn!~

thegossiplounge said...

Vah ini macam saman uitm! Hehe

aizul said...

memang pon..universiti nih takder cara laen nak kutep duet..hanjeng!!!