Oct 5, 2008

Kami The Muvie Yang Besh + Tebrau Yg Indah!~

Story yang sgt besh!!!
mengisahkan hidup 5sekawan yg masing2 ada masalah masing2..
sgt menyayat hati part Abu Innallilah..malas mau citer bnyk..g ngk sndri sebab aku leh bg 4.63bintang!~

Memang Syiok Citer nih!~


Sempat juga membeli towel setelah kembalinya ke UTM setelah melihat towel sudah kepam2 di balkoni!~ argh!!! malas mau mandi.damn!!
.cargas ke Home Store untuk membeli Bath n Face Towel yg sedondon!~ lala..sale ok..Purple yg pasti membuatkan anyss jeles bangat!~




Ini pula merupakan ahli baru di kamar indah ku..
Cik Yam Dan Cik Bear yg menghiasi sudut kunci di bilikku..

10 comments:

akusiktauk said...

da tgk da last week.
hu2.
btw,citer ni pecah panggung d pawagam kat sini.

aizul said...

kat sini pon..bukan stakat pggung je pecah..pasu, pinggan pon turut sama..haha

cOkeLAt ciNtaku said...

i suka purple..
tp..
yg lg best..
anda di tagged..
lihat my blogee..~~
=)

a.n.y.s.s said...

woo..xaci la..
towel ko purple..sexynye..wawawa =P

DicKiE aDaMs said...

abu hawt! sian dia mati!

akma....L said...

ngeh3.. name 2 mengingatkn gue kt adek gue.. dulu mase kecik2 gue ejek die cik yam. sbb name die ckin= cken. kn?kn? nway, sudi2 la tupgkn sy as mmber in ur blog.. =)

shamel said...

eh..kirim salamku pada cik YAM!!

aizul said...

anyss : aku dah agak dah, mesti ko meroyan ngk towel aku..mati laa kene carut pasnih!~ haha

dickie adams: betol2, he's hot n spicy..ngee3..boleh?

akma :cik yam?? hahaha takder nama len eh?? kui3

shamel : cik yam dah jawab salam dah..dier kemsalam balik..ngee3x

korban said...
This comment has been removed by the author.
korban said...
This comment has been removed by the author.