Oct 27, 2008

Oxygen!


Aku perlukan oksigen! plz help me..dgn final project yg tak siap2 lagi, kekangan kewangan yg menghimpit jiwa, hidup tak terurus, kereta tak cuci, cadar tak tukar, toilet dah seminggu tak sental, colgate abes, berus gigi kembang, stock spender yg semakin kurang ( sebab tak basuh ), assignment photography tak submit lagi, rmbut pnjang, Sabun Papaya dah semakin nipis, bumping makin malas, makan tak teratur, tidur tak cukup, exam tak abes study lagi!!!

Arghhhh!!!!!!!!!! sumer bikin gue bagai nak mati lu tau!!!!!!!!!!

akibat kebosanan yg melanda, kamera manjadi shbt gue!~ Dan mulalah idea2 merepek yg sgt aku suka!~


Tompokan puteh itu hanyalah effect semata2..


Love Sexy Pepsi!~


See, Mana aku tak tensen!~



Tyme nak dkt exam baru laa nak carik Al-quran..I'm so sorry Ya Allah..


Phewww..angin sepoi2 bahasa melayu..



Kesimpulannya, aku tak sabar nak abes exam!!!!

8 comments:

Roul the breath taker! said...

huhuhu.. sabar la k...

we all need oxygen and space to breath...

find your own space and i'm sure you'll be relieve..

and Insha-Allah... He will help you from up there!

TRANSLUCENTLYHEALL said...

heee,
ak tingal 1 je paper tungal yg ak ambk sem ni,
portfolio dh abes,
esk submision graphic,
then next week submision geometric pattern,
pastu bebas !!!!

aizul said...

roul : hahahaha betul2..skang nih space dah makin kureng!~ haha

heall : waaa sesungguhnya aku sgt jeles dgn jadual exam ko!~

Tokyo BLUE said...

all the best for ur incoming exam. thanks for viewin my blog. wah! baru ingt tuhan.. heheh

mynncinonet said...

padanan saspender dengan ayat-ayat Tuhan.. SubahannAllah

akusiktauk said...

naseb aku da abis study.
x suke exam.
otak bikin meletop!

Duke Luce Dell'amore said...

wah!hebat list kt board tu..ngee..

aizul said...

itu laa pasal...