Oct 16, 2008

Photography session!~

Yabeda bedooo...berjumpa lagi kita yerk!~ ari2 hupdate blog..almaklumlah rajin tgn nih keletak keletuk cik lappy Mr Futji aku nih!~ ngee3x..

hari nih sgt besh sebab hawal2 lagi aku dah bgn untuk wat sesi photography di sekitar UTM (aku memang slalu bgn awal occay, bukan hari nih je)..aku kan suka captured gmbo..so aku, afiq n ecol terus g outing n shooting di sekitar utm sajork!~ sgt beshh hokey..Pengambaran berlaku di sekitar tasik, tmpt kuda2 main dan taman rusa yg busuk!~

so malas citer bnyk..perhatikan dan tataplah gmbo2 yg diambil..malas nak hupload bnyk2..internet kat UTM lembeppps cam hareemmm!!!~ harap jer byr mahal2 untuk utilities..


I Love the environment!~


Skodeng kuda!~


Me with Sephire..makan hati occaayy ngk kudanya more than 8inchs!~


Me with puteh Maisarah..duta RTM 1.saluran infotenmen anda..haha


Me with EcoL...sapa kuda skang??

berdua lebey baekkk..baekk punnnyaa!~

Taman Rusa UTM Skudai

Camnih caranya fiq kalau nak captured gmbo!~

Duet belanja hari nih..ngee3x

Lepas balik shooting terbongkang kepanasan di dalam bilik!!! arghh!! fanas2...

14 comments:

akma....L said...

ish seronok gler ok dpt tgok scenery cmtu.. bio btol tmpt tu sumer kt dlm utm?? (sory i x pnh smpi mne2 utm lg,huhu.. :(.....)

Duke Luce Dell'amore said...

fuiyoooooooo!!1besh gile kampus u!!!ade tmn rusa & kuda!!bapak syok!!
kt tmpt i just ade tmn bunga & taman semak!huhuhu...hutan belantara je blkg hostel!

TRANSLUCENTLYHEALL said...

bila nk ambik pic i yg chantek pulak ???
heeee~

Fakrul Radzi said...

camera baru?nk pinjm..

aizul said...

akamL : benar beb, sumer itu ada kat utm..meh ar visit UTM!~ ngee3x

duke : ala, aku shooting tmpt2 yg cantik jer..sebenornya, bukan sumer cantik..haha

heall : anytyme dudee...leh jer!~

aloy : boley2..takder hal nak pnjam kamera!~ ngee3x

m!StiQuE + PuR!Ty said...

herm...i mls le nk puji...but i do like all those pictures! heheheh! especially pic yg afiq n acol walking together2...hehehhe! it looks so real lol....ngeh3x!

a.n.y.s.s said...

btol2..
aku stuju gak..
lawa sey gmbr2 korg..
pndai gak ko carik tmpt2 mnarik kat utm ni..
heheh

aizul said...

mistique : well lihatlah sipa photographer nye..hahahaha

aizul said...

anyss : padahal tmpt2 yg aku shooting tuh jer yg cntiq..yg len cam hampeehh!~

shamel said...

oversea sangat scenery die..
I mean..utm.
part ni je kot!
Kannn~

aizul said...

khaannn...part laen cam hampeh!~ ngee3

tapi photographer tuh pon very the western...haha

akusiktauk said...

1. dr biar duit tu bersepah,baek bagi kat lan je.hu2.

2. cantek pic korang amik.lan nk copy blh? nk letak dlm wallpaper pc nih.

3. dslr jenis ape? nk pnjam gk. :p

aizul said...

1. nak duet tuh?? ha amik2 aku bg jer..haha

2.owh kalau ko nak amik, amik je la..aku tak kesah pon!~..

3. nih nikon d60..

E.I.Q.A said...

hahaha....
UTM..
nape tak amik kat tasik...
tasik utm kan lawa...
suke pegi kat tasik tu...
teringat plak kene lari mase nak pegi tasik tu...