Oct 12, 2008

raya @ Pasir Gudang!~

huhu..setelah pagi aku kebosanan dgn kelas ganti dan presentation Urban Engineering, petangnya dgn cargas ajak PA aku g rumah member aku kat Pasir Gudang..Apa laa pagi ahad patutnya aku ada atas katil lagi, menikmati mimpi2 indah, tetapi kene plak gi kelas ganti..takpe2, jihad namanya tuh!~ haha..

Muka tetap maintain even kene bgn pagi2 ahad g class~


Then dah siap mandi n ensem2, jambu2,cantik2
(pom! meletop) aku pon terus start henjen n g amik PA aku. punyalah jauh nak g Pasir Gudang, tapi gigih jugak nak g raya..setelah pelbagai direction yg diberikan, aku pon smp ke rumahnya.!~ Member aku nih demam ekceli, so agak kesian sebab nyusahkan dier! sowey ya! Aku terpaksa menunggu dier balik klinik dulu, then baru leh masuk dlm rumah die.Btw, his mom memang sgt besh..kalau tak masakan PA aku beriya2 mengumpat2 dgn aunty iteww di dapur.beriya2 bercerita smp aku kat hall rumah dier pon leh dgr..vokal kalian di dapur memang mantap!!! .aku ngan member aku nih layan drama kat hall rumahnya..thanx sebab sudi layan kitorg ya!!!.. Sempat gak laa snap itu ini di rumahnya..thanx atas layanan yg mesra!~

Di kala kebosanan menunggu member aku
balik dr klinik!~.

Nih la Mr. Panda. Penunggu Posye aku! kuat makan dier nih.
tuh yg jadi muncit tuh!

Tetiba ter TASTE plak kat wall deco rumah mamat nih!
lawo ek? siap ko, aku wat gak nanti kat rumah!~

Then balik dr rumah nya singgah g nursery jap..aku nih memang hantu lanskap sket..kalau nmpk nursery, sure nak brenti nk window shopping! window shopping di nursery?? wtf! tapi ok whut, drpd aku membazir mcm budak len beli rokok ke hape, baik aku beli pokok kan..leh memberi oksigen kepada aku!! ngee3x..Aku kan pencinta alam semulajadi..katanya!!!! hahaha

So inilah Pokok Feng Shui yg dibeli..
boleh gak kalau nak fokus pada candle from OMBAK klcc tuh...huhu

P/s : gmbr mamat iteww tidak buleh dihupload disebabkan sebab2 tertentu dan dier belum mandi lagi..hahaha. busyukkk!~

10 comments:

akma....L said...

pokok feng shui?? blh anda terangkan apa fungsi n kelebihans nya?? he3

aizul said...

ahahahah..bg masyarakat cina, ianya membawa tuah kepada pemiliknya..tapi, bg sy, ianya just sebagai hiasan dlmn in my room..best taw ckp2 ngan pokok!~ haha

jerrykool said...

yihaaaaa...thnx abg ajoi...mane adiah???hi3...

Muhafis said...

best larh enko ader kete ley jln2.. ak bwk moto aje.. lau hujan, taleh arr nak grak.. huhuh

TRANSLUCENTLYHEALL said...

pokok fengshuii ker ?
mcm pokok limau jek ?
hee, i rasa tat candle from ombak lg byk faedah,
hee, kalo tension keje byk,
bole bakar,
tenang sket,
pokok ? hmm makan je kot daun die !

aizul said...

jeryy : hadiah?? dtg jb dulu!~ ngee3x

muhafis : ala bersyukur gak sebab ada motor, drpd jalan kaki kan??

trans :oit !~ pokok limau hang tak kenai kaaa?? pokok limau bukan itu mcm daa..hahaha..lawak laa ko nih!~
candle tuh cun, beli banyak2 kang takut tebakar plak UTM nih!~ haha

a.n.y.s.s said...

hahaha..eyra, eyra..speechless aku bace pasal eyra..hehe!!

aizul said...

well..dier memamng begituh!~ meletop dapur dia kejekan..ngee3x

m!StiQuE + PuR!Ty said...

heheheehhehe! tanx cyg...for always supporting me!!!


wah...!!!untuk julung2 kalinye i comment blog u...wahahahaah!

aizul said...

haa itu laa pasal..terkezut gak u tetiba komen..btw thanx ya!~