Oct 8, 2008

Seksaku berakhir!~


Semalam berakhirnya seksa ku mempresent Teknokrat Keparat inih!
So far mcm hampeh..terasa seperti tahi kene blander! (yucks, cuba imagine)
ramai plak yg kene kondem ngan lecturer..

tp tak kesah la, dah wat sehabis baek..
ada lg yg worst dr kitorg!~ (siap tyme present leh duduk atas meja lagi)
apa daaa!! Ingat pose atas meja tuh cantik la? haha. Siap leh betah2
ngan lecturer lagi..mau tak kene laha balik ngan
lecturer tuh.. Bitch!


Abes je present, terus aku search lagi bahan pasal tajuk nih..
nak tambahkan kefahaman pasal isu yg takleh pndang enteng!
buat aku insaf dan rasa bersyukur duduk di Malaysia bumi bertuah nih..
ramai lagi yg tak dpt makan kat luar sana..
ramai agi yg kebuluran..
ramai lagi yg tertindas!~
argh!!! kenapa manusia rakus menerobos alam semulajadi dan buat
perkara sewenang2 nya? tak pk kew?
tetiba rasa feeling A. Samad Said!


btw nak bgtau seksa aku dah abes..padan muka sapa yg tak present lagi! haha
Front cover di atas telah didesign dgn gaygehnya oleh aku!

5 comments:

a.n.y.s.s said...

wahhh cantek covernye! x)
haha kalo la mamat yg dok atas meja 2 bace entry ni..hehehe klaka2

TRANSLUCENTLYHEALL said...

owh.
u study utm,
huhu, patutlh balik jb,
waaa... i ad projek kenas submit this monday,
x buat pape,
sempat on9 pulak,
huhu,
neway u ambik course ape kat utm ?

akusiktauk said...
This comment has been removed by the author.
akusiktauk said...

teknokrat tu ape ek?
cam besh je tajuk presentation tu.
lagi seronok klu aizul sendiri n da geng present bende tu berdiri atas meja dgn ala2 upa pahlawan melayu.
br stail!
ok x?
he3.

aizul said...

anyss : memang laa cantik, ngk laa sapa yg buat...cantik gak..kann kannn kann??

trans (aku maleh tulis nama ko pnjang2) : aku amik kos urban planning, tapi teknokrat keparat tuh just subject elektif je kat UTM.

akusiktauk : perghh!~ zaman pahlawan melayu dah lama berakhir..lalala..