Nov 29, 2008

Award...pheewwwwit!!~

bgn2 pagi jer, ngk kat page aku dah ada suro amik award..aku ingtkan award yg biasa2 jer..ropenyer2 award yg extravaganza aha dr Mr Dickie kita..fuh terharu abes..thanx dickie..aku ingtkan ko tak sedar kehadiran aku dlm dunia blog nih..hehehe




Btw, meh aku story sket cam ner aku leh kenal2 ngan mamat nih..ok mcm nih..di suatu pagi yg hening, pas bgn solat subuh ( nak jugeeeekk!~), aku melayari internet sementara nak tunggu g studio..then, click punya click smp laa aku kat blog dier..aku baca satu2 n tnpa aku sedar aku tergelak dgn terbahak2 n terkahak2nya..huhu..n u know whut, smp for the 1st tyme aku lmbt g studio, slalunya, muka aku n PA aku laa yang paling awal (i'm very punctual hokey)..huhu..itu laa kuatnya penangan blog mamat nih..hehehe

btw..aku tak laa brapa kenal sgt Mr Dickie nih..tapi apa yg aku dpt rumuskan pasal dier nih ialah :

- sgt berprinsip
- kepala otak cam pickup je
- ikut trend semasa
- ayat dier gila2 n smp aku leh gelak mcm hape ntah!~
- sensentive ( yer laa dier manusia gak bukan bidadari pon khhhaaaannnn)..haha
- Ada keyakinan yang sgt tinggi n tak pedulikan apa org ckp!
- suka cuba sesuatu yg baru ( g syisya katanya kat klebang!~) haha
- eh cukup la..bnyk2 kang org ckp aku bodek plak kannnnn..

ok..secara konklusinya, aku sgt menghargai apa yang ko dah bg kat aku semalam n thanx very much..Frenz remains 4eva k!~..Aku akan sentiasa support program diet ko tuh!~ yeahh..come on dickie!!

"Dunia Blog Merapatkan Ukwah"

assalamualaikum...

20 comments:

rizz said...

tahniah!!:) u mmg lyak dpt award ni huhu

aizul said...

trimas2..hahaha

Aliya Azmi said...

mmg merapatkan ukhuwah pun :)

DicKiE aDaMs said...

awww.. sweetnye ko.. terharu aku..

xdelah.. ko ant member blog pertama aku.. so aku kna la bg penghormatan skit.. aku ska bkak blog ko sbb byk gmbr.. meriah skit.. huhu

neway keep on doing the good job..
love u aizul!

aizul said...

dickie : hahaha ok ok..aku akn terus berblogging!~ yeahhH!!

nur fadhilah said...

uish....tahniah..tahniah...
heeeeee.. :P

Duke Luce Dell'amore said...

tahniah2..

Fify said...

wadussss...
bangga gue...
caiyokkkk abgku...
ari tuh dpt award gak kan???
cukup setahun, penuh almari kaca abg tuh dgn award kan..
hehehe..
dah menang kena belanja..:P

TRANSLUCENTLYHEALL said...

taniah...
huhu, nexk time kalo ko lak wat award, jgn lupe ak ehh

Fiesya said...

aizul...
tahniah...

andy said...

wow! congrats. terus menaip ;)

aizul said...

fadilah n duke:.thanx

fy : aah kene beli almai camnih..kalah dato' ct..haha

heal : uish mana leh lupa ratu cam ko!~ haha

fiesha n andy : thanx!~

miss jiejie said...

hye..
salam perkenalan ..congrats to ..

aizul said...

miss jijie : salam perkenalan gak.ngee!~

Miss Hazzy said...

hoooooyaahhhh~!
cayalah aizul

EJAY CASSIDY said...

Datang singgah ni..have anice day..keep up your work and interest/

Ad Rifza said...

Congrats...tapi nak gelak sket bleh?..ahaks ....ngeh3x..

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhu...1st time aku ngk award cam anugerah muzik2...heheh

Siti Nurdiyana said...

oit incik..len mcm la bntuk award 2..da le nme "dickie"..ahahaha

aizul said...

irine : etnik malaysia punya awrd tuh dekkkk..harap maklum..

diyana : jadi apa masalahnya?? lucah?? so ???