Nov 15, 2008

Eyes On Malaysia..

Memang cool..even aku dah naek kat titiwangsa dulu, tp eyes on malaysia yang dah berpindah ke Melaka nih memang sgt cool..dgn panorama yang sgt cun..kilauan lampu2 neon yg begermerlapan menusuk ke kalbu sesiapa yng menunggangnya..sian org KL titiwangsa dah tak meriah lagi dah~ huhuhu...kan aku dah ckp ngan korang, melaka nih makin besh dari hari ke hari..tmpt2 nak lepak pon dah makin manyak!~ yihooo..

aku just nak bgtau..sapa yg masih student or feeling2 student tuh, bawak laa kad matrx yer..dpt le diskaun..n again, aku still guna student rate lagi untuk naek bender alah tuh!~ just RM8 for student, n kalau rakyat malaysia yg mempunyai mykad, rm10 jer..murah2..huhuhu.kalau ko rakyat malaysia, tapi feeling2 rkyat london n takder mykad, RM20 korg kene byr..takpe..still murah lagi tuh!~

so gmbo2 di bawah menunjukkan bukti haku dah jejak di kawasan itew!~


Saya duta pelancongan Negeri Melaka


Korang kene tipu, ekceli kecik jer EOM nih..aku lagi tinggi dr EOM nh!~ haha

Melukut di tepi gntang..sob3x.

Pergilah melancong!~ segala2nya ada di Melaka..hahaha

16 comments:

:). Danial Hisyam .(: said...

Heeee.
even i still study kat melaka pon,i xberkesempatan nak pergi sane. sedih je. maklumla, busy with finals.
best la kan dapat naik ;p

~honey_nurhaliza~ said...

sgt cantekkkk...i bangga jd rakyat melaka....istana negara darul shukor...:)

pic adik i mmg class...hensemmm...:)

Duke Luce Dell'amore said...

meletop!!!ms kt kl pun i xsempat nk naik tau..tgok dr jauh je..

[z@ck] said...

waaa..lawa gla gmbr yg ko amik nih..
sungguh..no wonder menang photo contest ri 2..

p/s: ur dad da belikn ke camera yg ko nk 2..??

ptt beli..sokong!!

aizul said...

danial : cepat2 laa pergi beb..besh!~

honey : hahaha bodeekk nampak!~ ngee3

duke : meh ar turun melaka plak..naek EOM yg kewl~

zack : lom beli lagi..tunggu result dulu!~ hampeh!

you are now in my zone said...

SENTAP! :P

Irine Nadia MaRceLLo said...

ko suke g jenjalan x bawak aku kannn...MARAH NIHHHH!

jerrykool said...

abang ajoy...amcam eye on malaysia kat mlake tu???ade modidied ckit kew same jew???ha3....

aizul said...

you're in my zone : relax beb!~

irine : jgn laa marah cyg..nanti i bwk u jenjalan k! hahaha

jerry: lebey kureng sama jer..cuma environmnet jer brubah!~

missy.hunny.lalala said...

nak g.. tapi... xtau nak g ngan sape.. hehe... epy oliday!!

aizul said...

yeah!! apa guna abang aizul ada di melaka? hahah

missy.hunny.lalala said...

abg KER? ahaks!=j

Muhafis said...

kat melaka pun ade.. tunggu buat kat kulai plak.. ahahah. adoi.

aizul said...

honey :ok ok..saya adik kakak...hahaha

muhafis : kulai??? haha

LiTtLe DaMSeL*MuLtVeRs said...

nape gamba kamu cam xde ramai org jer time ni....musykil~

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

hallo? assalamualaikum..
tompang tanya? kamu ni orang melaka ye..?