Dec 13, 2008

Pencarian kamera lagi....ngee3x

sekali lagi pencarian kamera DSLR..fuh susah betul nak dptkan price dan lense yg betul2 aku kehendaki..
kali nih destinasi yg dituju ialah The Mines..awal2 lagi aku dah gaygeh bertolak g Da Mines dgn akak aku.g dua org je.even pagi2 ktorg dah bertolak, parking tetap hazab!~ nasib baik ada alat penunjuk parking available or not tu..senang sket aku nak crk kann..bagus2 aku puji sistem tersebut..kat melaka takder bender alah tuh..maybe org Melaka bijak sket crk parking kot!~ haha..

ada la dlm 5,6 kedai kamera ktorg g survey..so far i'm not satisfied wif the price. sudahnya akibat frust, last2 ktorg g beli baju n suar je..lagipon krismas nak dkt kannn..harus ada baju baru..hahaha..dan at the same tyme nasib baik adik aku, irine nadia marcello tuh takde..senang aku nak ngendeng2 n paw akak aku apa yg patut..puas dpt paw dia..hahahah

dah puas terus balik..balik terus terbongkang keletihan dan ketiduran!~ haha

Tak rugi ada kakak yg suka memboros dan mengikut telunjuk adikknya..
pasnih nak paw keter plak..hahaha
Btw, insan nih laa yg sentiasa ada tyme aku susah n senang..
tyme aku kene rembat ngan getah paip, tali pinggang etc tyme kecik2 dulu, (dlm family aku sorg je yg kene hokey, so korg tau laa kan betapa mulianya aku dlm family), akak ku nih laa yg sapukan minyak gamat kat bontot aku!~...kesannya, bontot aku gebu!~
I love u kak..muah..




Hamik ko!~
Merry Christmas..hohoho...

18 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

apakah??Kenapa NAMA aku HARUS diBOLDKAN SETEBAL TEBAL BIBIR ko iteww???ngeh33x;p jahat taww...
weyhh!!sangkar aku maneee!!

hans said...

ehh..
ko tahu tak pasal video cam?
rsult nak kuar dah nih..
so aku nak gi beli..
anyway ramai kata sony bagus..
betul kah?

kimsalam dkt santa...

aizul said...

irine : bibir tebal laa sedap ciyummm..hahahh muaahhhaa..
sangkar?? oit masuk laa duet, esok dah nak blk dah!~

hans : aah, aku rasa n aku yakin video cam yg da best ialah sony...

santa da jbw salam ko!~

hans said...

aku tgh confius...
marcello tu nama ko kah?
adakah ko myambut krismas?
terangkan dgn lebih detail

aizul said...

aku akan biarkan ko dgn kekonfiusan yg teramat!~ ahaahha

hans said...

cess...gtau sudah..
mahu aku hancurkan dslr ko dgn bom kah?
hahahaha

asybedazzle said...

bontot gebu ? adeyhh. :p

Duke Luce Dell'amore said...

adoi! part gebu yg xtahan tu!!
ishq3..
tahniah akak!kikikiki..

~honey_nurhaliza~ said...

weyyy muke aku time ni versi x cntekk plak...delete arr...amik yg lain...sedapnya ko paw aku ek time ni??? ok nnt cuti sem meh dtg lg...abeskan duit aku yg berkepuk2 niaa..hahahha

rizz said...

gebu kah?? muahha.. nyway best la tu sopink ..dpt dh kamera?:p

mynncinonet said...

aku ade jguk gak kat pc fair cni.
xde r..
ag pon mcm tak jadi je nk bli huh. aku pnyer moto ilg. nk kne bli baru huh.huhhhhuuuu

afiq said...

hoh? untung btoi.."ade kakak yg suke memboros yg ikot telunjuk adeknyer"...muahahahahaha

LiTtLe DaMSeL*MuLtVeRs said...

nikon lg best dr canon...why suke canon?

TRANSLUCENTLYHEALL said...

uit2,
bestnyer jln2,
huh, ad jugak modal hang nk wat entry baru,

sHwEeT ByAtcH said...

alangkah bagusnyer jika ada kakak yg sggp memboros utk aku

Miss Hazzy said...

lain dicari lain yg dibeli...syabas!!!

jejepp el waseem said...

gulp*

adeq azreeqah said...

benjoy punya rupa ada lebih pd mamat exist iteww..awal ashaari?? hm,boleh la..ader gak la yg sama.. hehehe;p