Jan 17, 2009

coz my name is AiZuL MaRceLLo~

Assalamualaikummm..kom apa kom bek..bek apa bek men..hahaha

ok kali nih aku nak rangkumkan segala aktiviti yang telah aku lakukan selama beberapa minggu di UTM yang terchenntaa nih..terchentaa laa sgt kan..wawawa..

ok aku mulakan dgn aktiviti riadah aku di Tasik Kedua UTM..sgt besh sebab belakang block kediaman aku je..so dari balkoni block aku, view nyer adalah tasik buatan ini..sgt besh ok!! so sempat gak laa posing sakan smbil menikmati dan menghirup udara yang indah permai kannn..

huhuhu...mulai dari sem nih, aku dah start jogging balik..almaklumla kan..kang terperap dlm bilik je, otak pom lembab, bdn pon lemah kan..so baek aku beriadah secara kecil2an..haha


kat belakang aku tuh tasik, tapi mcm tak nampak je kann..

Dari atas nih memang syiokk kalau dpt scanning..hahaha

me in my orange room!~

ok seterusnya pula ialah hari presentation output 1 and output 2 which is aku dah tau yang aku takkan dpt A..u know why ?? it was not becoz i'm not prepared enough, tapi sebab aku dpt supervisor yang sgt tak besh..infact sume ahli group aku takder sorg pon dpt A..sedangkan ahli2 group yang laen melambak2 dpt A..bayangkan bila dlm studio, Dr.Anuar suro manusia2 yang dpt A utk berdiri, dan aku TERKECUALI...sgt memalukan dan mood aku all the day sgt down!~

Me wif my output on the shiittt presentation day!~

masa hari presentation..aku dah puas pakai ensem2
semata2 nak goda lecturer tersebut (Dr.Foziah bukan nama sebenar),
tetapi tetap hampa..hahaha


btw, aku tetap bersyukur sebab masih hidup (eh ada kene mengena ke)..lantak laa kann..hahaha..



ok yang seterusnya pula ialah mood happy..aku dpt gift drpd one of my bestest frens..dia buat sesuatu yg sgt unik dgn menggunakan bahan2 terbuang which is aku sgt terharu..huhuhu


bayangkan, tisu hingus pon dikitar semula..hahaha

Beliau laa yg bertanggungjawab untuk artwork tersebut!~


Yang terakhirnya pula ialah aktiviti di kala kebosanan..aku nih kalau dah bosan, mulalah idea2 bangang menusuk ke dalam sanubari..dan hasilnya, aku boleh katakan not bad gak laa kan..nih adalah hasil kekretivitian aku untuk dilekatkan di future wall in my room..simple but aku rasa sgt bermakna..huhu..Gaygeh habes aku menampal satu2 kat dinding..punya laa payah nak samakan
jarak antara satu pic ke pic yang laen..

walaubagaimanapun, aku tetap berpuas ati dgn
hasil keja tanganku ini!~ hehe

Till then, daaa...

AiZuL MaRceLLo is just an extra ordinary guy!~



26 comments:

Laila_Q said...

an extra ordinary guy???
r u sure....??? =P

aizul said...

yes i'm sure!!~

Laila_Q said...

owh yeah???
ok..buktikan yg awk extra ordinary person iaitu tabah menghadapi ape juge rintangan utk smester ini yg mane awk anggap ini semester stress kamu...

buktikan...

KJ-kun said...

yeke petang slalu ko jog??ke jogging atas katil je huhu..xpernah nampak pun...

~honey_nurhaliza~ said...

mana x tumpahnya kuah kalau x ke pinggan seramic aku tuh?? ko mmg ikut jejak lgkah aku la kan..kreatif je manjang...hahaha...btw,i sgt2 la rindu kat u...x sbr nk tggu februari n mac kan??

rizz said...

waa cntek bilik aizul..:)kat utm pon de tasik er..

shamel said...

oh..aku impressed dgn hasil tangan kao itu. ke ko gune kaki? hehe..

tapi..emm..cool la! buat satu utk aku!

adeq azreeqah said...

cian benjoy,xdpt apa yg benjoy inginkan..result pun jadi xberapa baik sbb lecturer cerewet..tp teruskan usaha ye dik..u can do it!

cantik la gift kwn benjoy tu..kreatif.nnt adeq bg award kat dier ek..'award recycle man' hikhik..tp serius,shantek banget..

:: nazeyra :: said...

lalink..cabarla cygku..wawa.u kan grup ngan i..xhepy agy??? ngeh3~

TRANSLUCENTLYHEALL said...

ur artwork ittuew,
chantek,

die yg wat artwork utk ue ittuew,
scandal kah ?

fazawozhere said...

ajoy..

aku ader bnde nk tnyer ko nih..bleh plak cat bagai bilik hostel UTM tuh? x pon, ko dok umah sewa ker?


p/s- x tau la plak yg kwn aku sorang nie kretipp..watever, bilik ko mmg chantekk =p

cham's said...

sumtimes having a cup of tea or coffee can mi8 change our situation. take a good rest dear!!!

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

smart la orange :P

well.encik aizul..im proud of u (#_#) payah nk ade a guy like u yg suke benda2 ni

phikool thong said...

smrt la artwork kt dindng 2

Duke Luce Dell'amore said...

meletop blk!!
lama xkekomen ur blog!
i bz sgt kt cni siot!huhu..
btw, adekah u gain weight in this few weeks??dont be like me!hazab siot!

wendonya nk ngadap blog 24jam!!!

Muhafis said...

shemart juge pic yg enko print tuh.. print ane jer? creative..

Ad Rifza said...

Lawonyee bilik dieee..Orange lagii..
Gi riadah ke tu ?macam gi posing jekk..hehehe..
Blajo elok2 pointer kena cemerlang kalo tak,tak laku nak keje nanti.hehe..GOOD LUCK Okeyy..

||| PöJìé PööH ||| said...

wow!!!
cool beb!

||| PöJìé PööH ||| said...

wow!!!
cool beb!

hans said...

asal aku tgok ko macam semakin kurus jer?
kecewa ker pakcik?
adoi,aku sarankan untuk nampak ko gembira ialah dengan membelanja aku makan...ko tgok saja..
haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

benjOyyyy!!! Harus ko balikkk cuti nihhh~!!!! gambut aku dah x sabau2 nak perm nihh..haha

aizul said...

laila : baieeekk saya akan buktikan!!!

Kj-Kun : oit ko jog mana, aku jog belah mana.mana nak nmpak kaann!!

honey : betul2..tak sbr nak abeskan duet u yang berkoyan2 tuh kan..swap jer kad debit tuh!! haha

rizz : hehe biasa2 je pon bilik tuh..laa UTM kan Uni dalam taman, harus laa ada tasik2 bagai nih kann..haha

shamel : uish itu bukan hasil tangan aku laa..itu aku buat pakai mulut je..haha

adeq : tuh laa..dia nih memang kreatif abes..bangga dpt kawan mcm tuh!~ hehe

nazeyra : tuh laa..i bersyukur sgt dpt sama group ngan u!~

heal : skandal? apakah?? haha

faza : ish ekceli memang takleh cat pon..tapi disebabkan aku nih kepala batu n aku tak suka ngk semak2 bagai nih..dat's y aku cat! hahaha

cham : thanx for the gud advice dude!!

little : waaaa tetiba terharu dpt pujian dr queen sorg nih kannn!~ haha

phikool : thanx beb!!

duke : thanx for the pujian..hehehe..aku pon jarang hupdate dah niH!!

muhafis : print kat kedai..trimas2..!~

ad : wokey..saya akan buktikan saya one of the most excellent student in utm nih!! insyaallah..amin!

pojie : trimas!

hans : kurus laa sgt..makin berisi je aku nmpk diri aku nih ada ar..hhuhuahah

irine : huhu..ko bab2 mengikis harta aku memang ko berjaya kaaann!! haha

p/s : penat syialll reply komen2 korang..tapi aku enjoy!! komen laa banyak2 yer!!

al-Wann said...

fuiyoh, best sial aktivti ko ne..

haNA said...

wahhh...salute ah..ekeke...
comey tol bilik...
duk kp ker aper nih?ciap leh scanng2 ag nih..nk join ah..wakaka...

bakri hafiz hisham said...

kau duk KRP lagi ke?

aizul said...

al wann : besh?? biasa2 je pon..sajer jer crita nak bg gempak!~ hahah

hana : bukan kp..tapi krp!~ huhu

bak : aah aku lepak krp agy..ko lak??