Jan 11, 2009

Live As A Uni Student!~

Sesungguhnya pada saat dan tika ini, aku tersgt serabut..puncanya project studio yang tak geti2 nak abes...

Dr. Anuar selaku supervisor aku selalu menasihatkan aku supaya tidak menangguh2kan kerja..
- Saya bukan penangguh kerja..once saya dah dpt kerja or project, hari tuh jugak saya akan buat research..

Dr. Anuar selalu menasihatkan saya supaya kerap kali bertanya..
- Saya kerap berjumpa dgn Dr Foziah untuk mendapatkan gmbaran yang lebey jelas mengenai project ini..tetapi semakin blur ok!
- Saya selalu berbincang dgn rakan2 mengenai project ini supaya kerja or project saya semakin lancar..

Ayah dan emak selalu menasihatkan saya supaya tidak meninggal solat dan membaca al-quran selepas solat..
- saya dah buat dgn seikhlas mungkin..hanya Allah yang boleh menilai segalanya.

Rapatkan ukhwah dgn senior
- aku dah cuba meminjam segala macam nota dari para senior..

Jadi apa punca aku semakin serabut? kenapa tak siap2 lagi project nih..baru 2nd stage je pon, aku dah mcm org tak terurus..buku2, nota2 bersepah2 atas meja dan katil aku!~

walaubagaimanapun, aku mesti semakin positif..thanx kepada shbt baikku, Eyra Daratista yang selalu ada di samping aku tyme aku serabut or tyme aku gumbira..Aku bersyukur mendapat rakan seCaring anda!~

Dr. Anuar, kalau Dr Anuar berpeluang membaca luahan hati saya skrg, apa yg ingin saya katakan ialah, WorkBase nanti, tak boleh tidak, saya mesti berada di bawah naungan Dr.Anuar!!! sukar untuk saya berkerja dgn Doktor2 dan pensyarah2 yang acap kali menimbulkan pelbagai konflik di dalam studio!! I can't work very well under pressure..


^%^*^$@##$%$ <---- mencarut tak sudah2...

p/s : sorry tulisan buruk..tangan gigil sebab tension!~

20 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

siri tulisan buruk bawah skali tuh..ayat benLOy~!!hua33x

Fieyda said...

cmne le pulak life fida bile masuk uni~:S

Fakrul Radzi said...

syukur aku xde ape2 project skrg..
best siot tido..~

tagline terbaru: i'm sorryy!!haha

:: nazeyra :: said...

sabarla sayang...tukar lecturer maybe bg u ruang utk kenal each lecturer nyew style.. i meant u xkan sntiasa under dr anuar..mmgla law ikut i lg nak dr nooraini sbb kite taw ape die nak..da way of our relationship...tp ade hikmat sume ni..k..chill taw!!

[z@ck] said...

waa..
da trasa tension bt degree..
huhuhuh..
ak pn rs cm 2 gak..

~honey_nurhaliza~ said...

to aloy : ahhahaah aku cam kenal je tagline "i'm sorryyy" lawak amir yg sengal tuh kan?? nnt aku afundi amir tuh keluar raja lawak ok..:)

to bnjoy: sabar ok...tuh smua dugaan buat bnjoy di sana...akak di sini sedang bz setlekan segala harta2 kita smua...sabar ok...:)

rizz said...

saba k aizul..semoga study lbih smart lg keyh..:)

Laila_Q said...

erm,awl2 sem ni mmg la serabut..tp slow2 la..wat planning..utamakan yg utame..insyaAllah sumenye akan jd spt biase..it takes time...kalo x bz..x tdo lewat..bukan student namenye,rite?

nway..gd luck dude~

mOOn said...

tensen ek?? ishk menakut kan betul project final year nie kan. Aku pun on da way gak, tapi baru nak start engine, tak masuk ape2 gear lg. Tak tahu la pas nie. Hope tak gile laa...

aizul said...

irine : haha saje copy paste!~

fieyda : rasa la peritnyer nanti!!

aloy : siot ko!! ko balik sana nanti, aku nak gelakkan ko plak! haha

eyra : ok ok..thanx dear..u slalu je ada tyme i susah n senang kan? thanx bangat!

zack : tau takpe..nak letupkan kepala otak leh?

honey : ye ye..harta kita!! nih yg tak sbr nih!~ haha

rizz : thanx

laila : betul2..saya sokong kamu!!

moon : hahahah harap gituh laa kann..haha

Miss Hazzy said...

all da besh!

hazzy dh terlepas azab wat project2sume...!!

yeeehaaaa!!

p/sL:jgn tension la, t muke msti sememey ;)

tengku_fir21 said...

sabar ler beb...
cool ler...
we must able to work under pressure

Queen said...

Macam tu lah masa belajar. We are human...
Anyway.. I know u can do it. U r a great student!

akma....L said...

bro.. lex lar.. sabo2.. hehe
aku pn ade mslh financial ni ha.. duit.. duit.. mne ko duit??? dlm walet aku ade sekeping saje singgit krtas. n syiling hasil simpanan aku dlm tin silinder kain pelekat.. haha
elaun djangka msuk akhr bulan 2.. ko agk2 aku nk mkn ape??

adeq azreeqah said...

kita hanya merancang tapi Tuhan yang akan menentukan..semuanya sdh tertulis..so,just accept ok..

be patient my lil bro..

aizul said...

hazzy : ala memang dah sememey pon dah muka kita nih wak..haha

tengku : betul2..sokong!!!

queen : hmmm tetiba terharu dgn reaksi n sokongan pn.syiqin!!!

akma..L : makin pasir ngan daun pon owryte gak..hahaha


adeq : tuh laa.dah bnyk kali bersabar dah nih!!! waaa!!

hans said...

tangan terketar?
parkinson?
bress cancer?
hahaha

jay.love.ary said...

Lim Kok Wing Uni je best..haha ;D

Amer Yusof said...

alam kampus alam untuk mengenal diri dan kendiri. aku tak punya masalah untuk itu, sebab alam kampus aku dulu lebih kepada zaman aku nak ekspresi diri. hahaha. pernah gak ar pakai ntahapapa gi kelas.

teruskan menulis, entri yg ada unsur dan sebatian ya.

Amer Yusof said...

alam kampus alam untuk mengenal diri dan kendiri. aku tak punya masalah untuk itu, sebab alam kampus aku dulu lebih kepada zaman aku nak ekspresi diri. hahaha. pernah gak ar pakai ntahapapa gi kelas.

teruskan menulis, entri yg ada unsur dan sebatian ya.