Jan 12, 2009

Workbase!

Keputusan kumpulan workbase telah diketahui...

mcm yang aku ramalkan, aku tidak akan dapat berpeluang bekerja di bawah pensyarah kesayanganku, Dr. Anuar..

aku tensen!

aku pressure!!

aku bosan!!

akibatnya, laju je g tebrau ngk wayang!~ walaupun aku tau citer tuh tak besh..tapi demi memujuk hati aku yg sukar diertikan nih, aku berfikir keseorangan walaupun mata tertumpu kapada citer hape tah aku ngk tuh!~

aku berfikir sejenak...

smp bila harus aku ber'manja' dgn Dr.Anuar...

Dr.Anuar ada mengoffer aku untuk sama kumpulan dgn dia...

tapi aku tekad tidak mahu, walaupun hati kecilku merintih dan meronta untuk berada dan bekerja dgn beliau...

aku senang bekerja dgn Dr.Anuar..

aku bebas mengutarakan pendapat aku..

aku bebas bekarya..

Dr.Anuar sering menerima pendapat aku dan memberi pandangan positif tentang apa yang aku ingin lakukan..

aku berfikir panjang..sampai bila harus ku manjakan diri ini dgn Dr.Anuar..??

mengapa harus aku takut menerima kritikan dari pensyarah2 yang laen..

Arghh...persetankan semuanya..

Aizul Marcello bukan seorg yang pengecut hokey!!!

Aizul Marcello bukan seorang yang cepat mengaku kalah hokehh!!

Aizul Marcello mampu melakukan segalanya!!!

Dr.Noraini n Dr.Norsiah..here i Come to both of u!!
even saya tau kecerewetan anda!~
Nantikan anak murid Future Planner Wannabe kamu yang awesome nih!!!

16 comments:

TiNTa^_~MeRaH said...

wak..sy pasti wak leh wat..coz sy taw awk sape..do you best k!!!

rizz said...

huhu hopely aizul leh wat sume tuh k..:)

adeq azreeqah said...

benjoy pasti boleh..don't be pressure.yakin yg benjoy mampu berdiri di atas kaki sendiri tnp dr.anuar..yg penting minat benjoy dlm berkarya harus diteruskan..

u can do it bebeh..insya allah..

a m b e r h u n n said...

:) gluck dude!

a.n.y.s.s said...

hoho..
nway..
let's bring out our best in diz workbase!
da kire besh la kan ko, aku, eyra n aqen dpt 1 group..
n pasni kite decorate abez2 an kiub kite!
=)

Fakrul Radzi said...

ada scandalicious eh?haha

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

dedicate a song "someone's watching over me" from hillary duff 2 u.....

chaiyok2!

DicKiE aDaMs said...

haha

sometimes changes are for the best!

gogogogo aizul!

aizul said...

tinta merah : thanx awak..nih yg semangat nih!~ haha

rizz : thanx rizz

adeq : waaa terharu plak ada org sokong kita smp mcm tuh skali!~ hhe

amberhunn : thanx awak..!!!

anyss : yeah betul2..sokong!! aku akan menceriakan kelas kita..hehe

aloy : hello!!!!

little : thanx for d songs!!

dickie : betul2..perubahan itu penting untuk kita!!

cham's said...

dear,

dr. noraini is my best part in my life! percaya ler...dia mmg klakor gilerrrr. u kena jadi diri u dan percaya yang dia "kawan" u. kami masih berkawan baik till now.


regards,
cham's

Miss Hazzy said...

all da besh aizul!!

hoooyeahh

[z@ck] said...

beb..lec mn pn sm je..
yg pntg ko 2 kna menten keja ko..
jgn cpt ptus asa k...

Ad Rifza said...

Yeahhh...siapapun lecturernya.. yang penting buat yg terbaik okeyy...Aizul boleh!!..hehe

hans said...

Aizul....
mengikut kata - kata ustazah arbaiyah bahawasanya manusia yang bersabar dan cekal hatinya itu adalah manusia yang tabah...
maka dengarlah cakap beliau...
haha...
gudluck

~honey_nurhaliza~ said...

adik akak mampu lakukan segala2nya...dun give up ok...i'll always prays 4 u my dear...:)

a m b e r h u n n said...

been tagged.see ya! :) its cool.