Feb 20, 2009

PiSaU CuKuR!~


yaaa bertemu lagi!~ hahaha

tak tau lately mcm malas gle..bulu2 halus di muka pon malas nak shave..rasa mcm nak tukar imej kot..nak bela jambang plak..as i said b4, my life bnyk dipengaruhi oleh my dad..he's influence me a lot!~ so ingt nak bela jmbang2 bagai mcm dia gak..hahahaha..sounds funny ryte? do i care? takdonyo!~ leh nampak cam abang2 plak kali nih..hehehe.

Tapi yang penting misai aku tetap akan dicukur..bukan apa, kalau bela misai, aku rasa laa aku nmpak tua 10thn kot dr umur...hahaha..

Pasni, kalau Dr. Anuar nak shave misai, saya alu2kan..mesti nampak muda. bukan stkat 10thn je, malah 30thn muda dr usia Dr.hahaha ..jgn marah eh Doktor, saya sengaja nyakat doktor. Mana aci asyik doktor je nyakat saya dlm studio..hehehe..
( berani mati aku tulis statement nih )



Ok pic nih menunjukkan awal pagi tadi..tyme nak g studio..itu blezer rasmi kos kitorg..boleh laa tahan kan..nmpak formal laa jugeek..

Ekceli nak suro fokus pada comforter baru aku tuh..beli tyme jusco ada wat sale arituh..berbaloi laa jugak beli..dat's y pas beli terus aku lmbt g class kan..siot tol comforter iteww!~ ngee2..

kenapa warna pink? sebab : -

1. kaler laen dah abes n tak lawa..

2. sukati aku laa kan..

3. nak match kan ngan kaler dinding aku!~

huhuhu..

ekceli kan..aku baru pas balik swimming kat public pool kat taman u.bapak besh..besh gle scanning seko2 umat yang ada kat situ..hahaha

dah ar..penat gle..daaa..!~

19 comments:

Queen said...

Cantiknya layout baru ni.
You are very gud!
Cikgu nak tempah - design kan poster boleh?
Nanti cikgu call untuk bincang lebih lanjut. Kalau boleh and tak nyusahkan.. Masa ajoy cuti nanti lah ya...

Miss You!

.AzFaRuL. said...

uuu... cekci...

yay for jambang, nay for misai.

;)

Irine Nadia MaRceLLo said...

lawa dowhhh ko nye comforter..haha..
velikannnn tuk aku..lalalala~

rizz said...

hahaa..aizul,, cnek konfeter tu lala..ermm nk bjmbang lak.cbe try.heehe nk tgok gak muka u cmne:p

[z@ck] said...

nk simpan jmbg???
no...no...no...
kang da rupa terrorist kang..
susah....

shamel said...

Eh..suke plak aku layout baru neh. Ringkas dan clean look. Kaler pebret aku lak tuh.

Ok jgn tuka lg sbb tu plak. Da chantek da neh!!

aizul said...

queen : miss u too cikgu..cikgu bgtau je design cmner ek..nanti saya cuba buat..huhu

azfarul : ahhahaha..

irine : ko blom dok asrama laie..dah dok asrama nanti, bawu aku belikan..hehe

rizz : ahahha muka aku berjambang mesti tua gle..ngk ar nanti!~ hhahaha

zack : hahaha takpe2..aku memang nak jadi terrorist pon!~ ngee3x

shamel : ahhahaha salah satu aku tukar layout sebab biru adalah kaler feveret ko!~ hahahaha bajet amik ati! ngee3x..

hans said...

xder colour konon...
padahal memang nak beli colour tu...
aku dah tanya kak bedah tempat ko beli benda tu...
dia kata dia suruh ko beli colour biru tapi ko nak juga colour pink...
haha...
nak bela jambang?
try jer lah...
tapi skrg dah ensem kut...
nak bela jambang???
ko nak jadi pejuang Palestin ker atau MILF?
hehehe

my name is KARL said...

agreed with hans

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

1st...u r totally n absolutely hot! :)

2nd...suke ngan comforter pink itu! coz pink n purple r my fvrt colour!

3rd....skrg anda sdh ckp ensem...my opinion simpan niat jambang itu stlh anda berumah tangga :P hihi

Ad Rifza said...

Eloklaa tu simpan jambang...hehe.. baru nampak machoo gileee giteww..Tapi kalo ada jambang seme kena tukar laa layout bilik pn kena matching..hihi

a.n.y.s.s said...

ko jgn nak wat aku gelak guling2 kalo ko ade jambang!!
nti dtg stdio pn aku takut..kekeke~

~MrApple~ said...

"some guy, look nice with the pink colour, and so you i think.. huhuhu
evan dun know u, but can feel pink colour is suit u lol ....

p a a n. said...

huih..
ngape kaler pink : sebab nak match ngan blog aku.. ekekekekeke

adeq azreeqah said...

wah nak simpan jambang ek??hm let me imagine 4 awhile..heheh,ye la joy,akan ada iras2 wjh ur dad..tp still macho & cute..heheh..

nway,benjoy dah berani bertrampilan shake see (cekci mksdnye) ngeeeeee~!! 1 lagi kemajuan dlm come back benjoy.. chayo' chayo'..

adeq azreeqah said...

comforter iteww amat mencuri pandangan ku..eheheh..

tersangat shantek howkeyy..adeq pun nak 1 laa..bajet utk murni bg kat adeq dulu laa ekk??ngeeee~!!

mynncinonet said...

nk tgk gak imej baru ko berjmbang.haha..

aku tunggu!!!

~honey_nurhaliza~ said...

cntek arr cadar ko tuh...pink...nakkkkkkkkkkkk

@TeN@BeLL@ said...

vanyak cun seyh ituh comfrter ..
a.ajoy keLihatan jambuw..
nGee