Mar 6, 2009

1001 Malam besh!

hye guys!

Mesti korang tertanya2 pasal gmbar lilin sebelum nih ek?? hahaha komain lagi korang meneka aku ada candle lite dinner la.itu la, ini la.ada ke pulak..lilin tuh ekceli atas meja tyme aku dinner..hahaha..komain berdekah aku gelak tyme baca korang nye komen..suka aku ngk korang berteka-teki..tahniah yer sorang2 sebab salah meneka...cuba lagi k!~ hahaha

ekceli..semalam aku ada dinner budak kos aku..ekceli taknak g sgt..last2 rasa nak pegi gak..sebabnyer sumer budak2 kos aku gaygeh mencari baju dinner masing2 kan..takkan aku nak miss dat part plak kan..lantas dgn cargasnya mencari baju..

ha lupa plak nak bgtau..tema malam tuh ialah "World Wide Traditions"..agak besh jugak sebab bnyk kelainan yang ditampilkan..disebabkan aku tidak terlalu prepare, aku just poie bolie baju cina tuh..ingtkan nak beli cheongsam, ada grand sket kan..tapi apakan daya..kang org terkezut plak kan? susah plak nanti nak jawab soalan nas ahmad tyme dia terjah nanti..hahaha

Credit to all AJKs yang berhempas pulas membasahkan dan menguahkan ketiak kalian..budak2 1st year sgt superb hokeh dgn perfomance..bagus2..next tyme wat lagi gempak..huhuhu...


Ok nih budak kelas aku..dayang namanya..tak sangka plak dia pndai men gamelan kan? haha


Unknown Miss Saudi Arabia..hehe


2 perempuan yang pura2 korea!~


sila dail 01778773638 ( haha aku men tekan je keyboard )


Miss India..yeehaa..ko sgt cun hokeh!!


Miss from penang..anak mami tapi dah mix cine..hehe


Miss from New Delhi..haha


One more unknown miss saudi arabia..


Saya tak tau nama dia..men snap jeh!~
ha dah tau nama dia [syalmizi ] edited..


Ha, jgn nak men2..ada yg kene makan nanti!~
jgn marah bang!~ ngee3x


Tau tau sapa menompang fofulariti sapa!~


Guru besar SK Tg Kupang skandal dgn cikgu prektikal dari
Kelantan ( sebab dia pakai jubah )..hahaha

Aku ngan mynn..dia pakai kimono hokehh..superb!!


Aku ngan cik aqen..


Miss eyra daratista..bygkan kalau dia pegi danga bay dgn imej camni..
harus sume pegi solat tyme tuh kan..hehe


Anyss Syahora dgn aqen..sorry aku memanipulasi nama ko anyss.!~

Pak Wan n me..lawo bunga smping ko wan..sibaik tak jadi prince of da nyte!~hehe

Yihaaa!!! sapa lagi cine skang?!~

Budak2 3rd year!~


Aku n anyss..


Tyme nih memang besh kalau wat taici sket!


Ha nih pengarah program.azahar zikri namanya.masih single.walaupun dia tak cantik, dia suka korek hidung merata2 dan kentut dgn kuat di hadapan budak perempuan, namun, dia tetap sempoy!!! hahaha


Dark Nyte ngan aku..dia suka post buletin yang survey2 tuh..slalu nak beat aku as selebriti fs..haha ..sorry sebab sengaja prasan di malam hari..


Nih la guru besau SK Tg Kupang tadi..hehe


Adik bradik..aliaa pakai makeup syiall!!! haha
Aliaa yang kiri skali!


Tyme nih diorg ada mesyuarat PIBG!


Nih ha candle tadi..budak2 laki kos aku! Pipit over..

Dari kiri : Hang Tuah, Hang Jebat, Hang Lekiu, Hang Kasturi, Hang Lekir..


Nih ha kami!


Ini menunjukkan aku tersgt ringan hokeh!


Kami2 yang berbaju hitam..cop2..aku ada merah sket.


Prektis men gamelan laa konon!~



Acol cuba untuk berkelakuan ringan..tapi sebenarnya dia agak berat..harap maklum!



Ok itu je..penat gle vavy tulis entry nih!!

34 comments:

zam said...

pekejadah ko...
weh ni event katne???
jgn kate kat DSI ah...haha

aizul said...

memang kat DSI pong!~ hahaha

rizz said...

meriahnyee suke tgok! hehe lawa bju aizul:)

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

kwang3....sume salah teka....

ini menunjukkan teknik anda captured gamba sgt pro sampai sume org salah teka :P

suke tgk seseorg...teeeeet~

my name is KARL said...

great ideA!

leh diapplykan for my batch grand dinner dis sem... hehe

++eden|essey++ said...

besh la tgk aizull.....zaman2 blaja cenggini kan..

gnOlazOOra said...

ciss ingat kan entry candle lite dinner!heheeee.....

*bEst nye dinner dgn rakan2 ~ teringat dinner kt UPM dulu.......huuu...

Nur said...

kat utm amek kos ape?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

superb gilew ur diner..
kamoo nampak sgt cina mlm tue..
kwang2x

a.n.y.s.s said...

hahahaa..
cikgu praktikal?? my gawdd...
=P

btw congratz sbb jd cameraman yg sgt pro mlm itu! ngee~

Fakrul Radzi said...

btul2 memanfaatkan fungsi 'clarify' yg aku ajar..bagus2..haha
cantik

aizul said...

rizz : hahaha baju biasa je pon.tenkiyu2..

little : hahahah saya boleh agak sapa yg anda suka tuh!@~ hhuhu

karl : huhu buleh2..takder hal!~

eden : huhuuhu besh? agak la..

gnolazoora : heheheh tuh laa pasal kan..hehe

nur : kos yg org len tak amik..hehe

miss lolly : ahahha dlm gmbar je..ekceli hitam!~

anyss : huhuuhu..jgn laa puji sedemikian rupa..malu hmba..hehe

aloy : hehehe shihhhh diam2..nanti org tau maa..hehe

p a a n. said...

ajoy
tulonglaa number budak tuh
hahaha
chomeyy ohh
hahaha

aizul said...

ahahahaha aku dah buleh agak dah..akan ada makhluk yg merembes2 basah ngk dia..hehe

zam said...

haha...
kolej...???
ak xnak ah bgtau....
haha...agagaga...

[z@ck] said...

fuyooohh..
sempoi bai ko dress up...
da la mata sepet..
hehehe..
sebijik cm apek..
*jgn mrh naa..

mynncinonet said...

em tanye sket..
aper yg ko tak puas ati ngn aku sbnonyer????

sket gambo aku pon ko tak letak!!! wuwuwwwuuu... report sama dr. anuar.

@TeN@BeLL@ said...

a.ajoy sHanGat .... emmm .. ala .. ta tekate r .. simple but attractive.. wahh gTuw ..

aizul said...

zam : ahahahah ok ok..takpe2..nanti aku check kat aimsweb..hhuhuahauhau..

zack : ahhaha takpe2..aku tak marah..dah memang hatok2 aku apek kan..nak wat camner..ngee3x

mynn : oit..cuba bukak mata beso2 sket..ada apa gmbo ko!!

aten : eceh2..nih bodek2 nih ada apa2 kew? ngee3x

AyanaAsham said...

sgt seronok semuanya dlm entry ini...

aizul said...

huhuuhuh sronok? 2ronok? 3ronok? heheheheheh

DicKiE aDaMs said...

menci la.. ko ni pakai ape pun nmpak cntik!!
tp sluar ko cm xbrapa seswai je..

tips: jgn paki suar.. hhahaha

Duke Luce Dell'amore said...

wah!kmain dinner die!!

btw,
beb, aritu i jenjln p kuantan,then i jumpa sowg mamat ni keje kat pggung wayang megamall kuantan tau..muka die sbijik mcm u! i thought u yg keje kt ctu... naik mremang bulu roma i bile nmpk bdk tu!kikiki...

aizul said...

dickie : ahhaaha aku dah plan taknak pakai suar, tapi kang apa plak msyrakat ckp kan..hehehe

btw, thanx ye!~

duke : ya ampun..rajin plak aku nak g kuantan2 bagai nih kan..!~ hehe

naDia~ said...

lorhh.mati mati ingat entry
jiwang jiwang bagaii..ngee~
baruu na feeling feeling ckit.haha.

uhh bro sgt cina oke~
kalah cina cina laen.
hee.

=D

~honey_nurhaliza~ said...

bnjoy....hensem nya ko time tuh...:))

Irine Nadia MaRceLLo said...

aku nak tau sape kah gerangannya miss saudi arabia iteww..hihihi...comel pulakk die pakai camtuhh..selibung2 bagai..hahah

mynncinonet said...

ha.xde2 tipu2.. tipu...

ko bru je edit balikkan??

eyra jd saksi b4 ni okey.
nk kate b4 ni gamba ngan aku terselit kat blkg shidee la? ha? ha?

aku_cirrus said...

encem la bro...waduh2...

aizul said...

nadia : ahahahha cina len dah mcm keling..hehe

honey : aku memang sntiasa ensem hokeh..haha..prasan!~

irine : tuh laa pasal..maybe dia sejuk kot..tuh yang selibung2 bagai tuh!~

mynn : jgn mengkantoikan aku hokeh!~

aku : aiks..bodek nampak..hehe

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

kamO..! ur face lOoks so familiar.. orang melaka kn..


p/s: abaikan cOmment ni.. TQ

aizul said...

baek..saya abaikan..

Lord Fiqo said...

pandai posing eyh...
haha

The nadia said...

WAKAKAKA LAWAKKKNYAAAA LOL