Mar 17, 2009

berhargakah..

nilai mata wang 5sen atau 10 sen?

berharga kan??

yer laa nak dibandingkan dgn 5 ringgit atau 10 ringgit..

buktinya...

nobody msg and tell me there is no class for english this afternoon..

atau?

aku yang sudah tidak berharga lagi???

dgn tekaan yang tepat, aku berani memperjudikan nasib dan terus balik bilik..yer laa ble ngk kelas kosong je kan..

dah smp bilik..

"bi xde"..msg ringkas..

lempar hp then amik air smayang..

sekian terima kasih..

nak amik air semayang then nak tdo..

sebelum syaitan yang direjam menguasai diri!

ZzZzZzZzZZzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........


21 comments:

rizz said...

wahh sian kat u..saba la ekkk

a m b e r h u n n said...

itu yang terbaik!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huhuhuhuhu..
xpa2.. sabar la yea..

p a a n. said...

ekeke
sabo ajoy
itulah yang berlaku pade aku diari ahad arituh..
da la 2 kelas xde.
cit~!~~~~~

hahaha

xcaye tgk latest entry akuh laa
kekekekee

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

lor... pity u..sabO je laa...
mybe dorang lUpa..
tido laa hOpe nanti bangUn sUme tU da lupe ea..? :D

zam said...

ko seb bek lg...
fakuli ak arini bleh blakaut plak...
pastu mula2 kate sume kelas batal smpai ptg...
pas ktorg balek...aleh2 ad kelas plak...hoho....

my name is KARL said...

tido or makan is d best solution actually! hehe

owh ya, kekadang... bile tension2 ni... g shopping or tgk wayang bgus gk

Miss Hazzy said...

siannye...

mgkin ad yg terlupalah tu...

*lepas ni balas dendam balik!! aiyayai!! ;)

Irine Nadia MaRceLLo said...

mesti ko ngah geramm kannn..

eusoffaqeuddin said...

sabar bro...dugaan tuhs..!!~
:)

nur fadhilah said...

sabar..sabar..
hik3~
kesian...

mynncinonet said...

ow mcm ni ko pk?
so 5 sen o sploh sen tu lbey tinggi la nilainyer dr frenship ko slame nih?
rase ape da publish kat sumer org nih?? bangge??

aizul said...

komen 1 hingga 11 : saya menghargai segala keprihatinan anda..trima kasih..

mynn : ada aku ckp aku bgga bila aku publish benda alah nih sume? ada?? takder aku rasa..as i said b4, diz is my blog, tmpt aku luahkan apa yang aku rasa..aku tak harapkan org baca sebab secara tak langsung my blog merupakan my personal diary..kalau kau rasa aku jahat sebab publish info nih..ko boleh keji aku dpn2..toksah ckp blakang2..sebab ianya merosakkan lagi relationship!~ tmbahan pula, aku tak mentioned any names yang reflect dgn apa yang aku tulis!!!!!!!!!!!

mynncinonet said...

yah.then ko rase ko da publish ni ko x rosakkan relationship yg ader??

aizul said...

dan tak ke rasa bila ko ckp mcm tuh memburukkan lagi apa yang aku rasa????????????

mynncinonet said...

why not nk face tu face ngn die dulu.
dgr aku ckp, aku bkn nk blame ko.. aku yg tak serapat dier ngn ko pon aku terase.. aku trus trg aku rase. tp org yg lg rase, aper yg die rase.. yg lagi rapat ngan ko, lagi kenal ko b4 ni.. sedey die. aku tao ko tuchin gak, but then bley sttle law ko slow talk ke aper. bkn care cmni. um, ko kate tak mo kate belakang, but ape yg die rase ko kate blakang die. sebab die nal ko, die rapat ngan ko.. yah, kite berhak rase ape yg kite rase. sory to say, aku xnk burukkan keadaan. korg 2 kawan aku... cyg j engkorang...

aizul said...

eh cop cop cop...

aku rasa ko yang salah faham ekceli nih!~

bender nih memang kene face to face!!

~honey_nurhaliza~ said...

uishhh...geram ngan sape ni yangg????

Iman said...

haha, megambil masa yg lama utk ak bukak blog ko,
sory dh lama x singah.
ad byk masalah.
bydway, ak dh tukar link.
jemput2 singgah !

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

mR.aiZuL kami syg anda okkie~

smtimes people wont undrstnd wat we THINK....wat we FEEL n more....
:)

aizul said...

honey : bukan laa geram ekceli..cuma tersentap sket je..hehe

iman : ok ok!~

xue : thanx ya xue!