Mar 29, 2009

... :-) ....


muka adak senyumm...

ngeh3x..~

:-)

p/s : kalau di kafe untuk membasuh tgn, tlgla jgn buka paip singki dgn tangan anda yang ada sisa2 makanan..sebab aku rasa mcm nak lempar je singki tuh kat ko!
bengong!!

p/s/s : mood agak happy..Thanx Ya Allah perkenankan segala doa2 aku..

18 comments:

TiNTa^_~MeRaH@Ti said...

sentiasa mahu tgk kamu bahagia...sbb ia akan wat sy bahagia juga..

krio said...

kalo cekik guna tgn kanan, bukak pili gunala tgn kiri...

muka alak sinnyum sebab sula lapat cinta sejati...bravo bro!!

eiik said...

gatsby in da pix all urs??

nur fadhilah said...

senyum kembali..
hehe

:)

aizul said...

thanx to all of u guys sebab concern kat aku!!!!!

kyoO~rEz@ said...

wah gatsby tu...
byk btol pki...yg mn la bgus ?? :p

aizul said...

ahhahaha..itu pulak yang ko tanya ek? haha

ko nmpk kan pink yang bnyk..so pink laa yg paling bagus..

ikut rmbut aKU AR..rmbut ko aku tak tau lak..haha

rizz said...

byknye botol gatsby ko aizul heehheh..lor sape yg bsuh tgn cmtu skli:p

hanilopiplopz said...

bguz la klu bhgia... jgn slhkn nasi kangkang... kau yg meroyan lbey!! hahahahhaha

p a a n. said...

ni bile nk pulangkan 3 bijik wax aku neh?
hahaha

Miss Hazzy said...

geli ar kalau pakai tgn yg ad sisa makanan tuh...yucks!

cam nak menendang je sorg2.hahaha

udah ketemu chenta sejati???

Afeeqa said...

waaaaaa.. brape taon la agknye nk kumpol gatsby 2 an.

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

agree~ satu lagi jangan amek lauk guna sudu dengan tangan yang bersisa..

WadieBentley said...

yeahh!!! minyak rambut kegemaran gue gatsby PINK KARER.... penyeri mahkota ku... haha.. ;p

~honey_nurhaliza~ said...

meh la share apa yg membuatkan kamu jd happy...:)

p/s: irfan sgt2 rindu babah die..:)

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

lame rs nyer xmengintai blog rakan2 termasuk blog kegemaran xue mR.aiZuL.maaf....msh dlm keadaan xstabil.

apepun....xue tumpang happy bl baca entry ni yg menggambarkan kegembiraan mR.aiZuL...

happy2 selalu k.....pedulikan mereka yg nk menghancurkan kegembiraan anda :)

Fify said...

yeah...
happy jgk melihat kamoo bahagia bro!!!!

tengku_fir21 said...

huh...
pink itu menarik ker...???