Mar 14, 2009

Cerita Jumaat!

Owh hari nih studio aku ada presentation!~

semuanya ok, cumanya mcm yang lecturer ckp, balik2 org yang sama je yang present!~

aku sgtla bersetuju dan aku tak paham, kenapa ada rakan2 ku yang len tak geti nak amik peluang untuk present di hadapan kelas..

penakutkah?

tangan gigil kah?

kaku kah??

apakah?

arghh pedulikan je laa..

nih pics2 tyme presentation tadi!~

kalian lihatlah lecturer2 yang berhempas pulas memikirkan idea untuk menaik mutukan plajar2 spt aku! haha

mynn dgn shawl barunye..
jgn ckp aku tak masukkan pic ko k!~ haha


puteh dgn suit baru mungkin..hehe


2 org kembar..dakkolin dakkosin..


jgn fokus pada zip dia..
mesti awek dia sound aku pasnih..aku tau ko slalu baca blog aku lala..haha


award kat abang atul..gigih menghafal skrip b4 present..



abes studio ingtkan nak terus balik rumah..yer laa buat pengetahuan korang, dah hmpir 2bulan kot aku tak balik..satu record yang mengancam buat diri aku! tahniah aizul marcello!...haahha..so sebelum aku kene sumpah jadi ikan belacak ( ikan yang ada kaki digunakan untuk menguatkan tenaga batin ), jadi baek aku pulang ke pangkal jalan kan..huhuhu..

tapi sebelum balik jb, akak aku msg nak jumpa..diorg mencemar duli ke UTM terchenta ni!~ tapi sekejap je pon jumpa..nak ilangkan windu pada anak2 buah yang tersyg..konon!~...babah windu ipan ngan damia taw!~ muhahaha..

so,sepanjang jalan di highway, hujan dgn mega lebatnya!..aku plak sebab nak ilangkan ngantuk, harus memecut dgn kelajuan cahaya di highway kan....lantak la..yg pnting balik nak hidu bau rumah yang tak brapa nak wangi..ianya disebabkan dak catty yang baru beranak..harus hancing pesing satu rumah aku kan..cipet sungguh di situ ..
[click here] untuk melihat raut wajah dak catty..

so..miss xue...besan awak dah mengandung anak luar nikah.5heko kau! hambik!!! . laki dia si tobby tuh dah lama berada di perantauan kan..tuh yang jadi mcm tuh..kucing2 betina zaman skang, takleh caya..pntang kene goda sket, harus merembes2 di halaman rumah kan..wat aksi2 yang tidak sepatutnya lagi..ehhe..
[click here] untuk melihat menantu aku tuh pula..


nih pula pic2 anak2 buah aku yang smpt dicandid walupun sekejap..arghhh!! rindu kamu!!



mereka2 yang menjadi penghibur hati aku..
aku suka cium mereka..
aku suka gigit mereka..
aku suka belikan baju2 mereka..
aku suka belikan perfume mereka..
aku suka belikan mainan mereka..
aku suka belikan spek mereka..
aku suka mengajar mereka bergambar..


sebab aku mahu mereka happy meniti zaman kanak2 mereka..
Raja Muhammad Irfanuddin dan Raja Nur Damia Adriana,
babah nak kalian tahu yang babah sgt sygkan kamu berdua..



btw, anak2 si catty juga akan di publish tidak lama lagi!! yihaaa..nantikan!!

21 comments:

nazeyra said...

menci!!!

pic ak xdek!!!!!!!!!

aizul said...

ssgup tanggung risiko aku letak pic ko? haha

cOkeLAt ciNtaku said...

helo2..amat pnjg ur blog..amat byk pix jugak...bestnye..~

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...
This comment has been removed by the author.
LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

tdk ade yg dpt menarik perhatian xue melainkan anak buah mR.aiZuL yg begitu CUTE miiiiiiuuuttttt!!!!

muah~muah tuk mereka!
( sorry geram xde anak buah lg :P )

APA???

oh tidak....bagaimana ingin ku sampaikan berita kurang enak ini kpd TOBY...pasti die frust terbalik2 hingga corak bulu pun bertukar2 menjadi kotak2.....

aduhai....sampai hati catty.....
xpela....jaga cucu2 angkat ku baek2 :((

eh...btw bape eko?mau tgk! upload cpt yea :P pasti cute cam catty (#_#)

Fakrul Radzi said...

kirim salam kat family..
aku dah 2mgu x blk..sob2x..
eh catty dah branak?
knape aku x diberitahu??siot tol..

zam said...

siyes kpale anak buah ko yg sorang tu besar....hahaha...

my name is KARL said...

cutenyerrrrrr

rizz said...

wahhh..cm best je presentataion tu.ala mne gmbo u ek hehehe.. btw comei2 ank buah tu kann:p

a.n.y.s.s said...

gmbr aku pn xde!

DicKiE aDaMs said...

comel gile anak2 buah ko! haha

mknace said...

hmmm
sweeet

adeq azreeqah said...

nak tengok anak kucing..
mesti comeyy..ngeee..

dak ipan & damia,comel sungguh..nmpk sgt ipan syg kat damia..siap peluk2 kat leher gtu.. huhuhu.

~honey_nurhaliza~ said...

comel betul anak2 mama...pandai babah amik kan pic kan...btw,nnt bg akak pic2 itew smua ok...:))

~honey_nurhaliza~ said...

to zam...suke2 hati je ckp kepala anak guwe besar ye?? tuh tndanya kebesaran Allah ok...bnyk idea...ko ada ke??ops ter emo plak...

Miss Hazzy said...

ley jdi daddy mithali ar pasni...

pada anak2 kuceng beliau

;P

mamma mia! said...

comey siott ank buah ngko.. jom kite kenen2 kndgn ank buah aku nk?? ank buah aku hot oooo.. rmai nk bermenantukn die woo.. tp aku taste ank buah ko la.. tntu cucu buah aku pn sgt comel nnt kn? (over mngalahkn ibu kandung nye, pdahal mkcik je pn)ekekeke =p

zam said...

hoho...
incik kakak nurhaliza...
sori...
actly xde niat pon nk perli ke ap...
tp comel le bliau bgitu...
bgus2...masukkan ilmu2 bguna kdalamnye okeh...hehe

shamel said...

aku rase yg berbaju merah itu ade potensi jadi top model. Haha. Touch up sket lagi.. konpem vogue!!

Irine Nadia MaRceLLo said...
This comment has been removed by the author.
Irine Nadia MaRceLLo said...

muahahah...cik zamm dah takut ngn akk kite..yeyaahhh~!! x bekk taww..doceeee...mane de besarr...ngk dekat2 kecik jee cam saiz topenggg..eekkekee:P