Mar 19, 2009

Earth Hour~



Hye there..

Aku tau blog aku tidak mempunyai pengaruh yang besar seperti blog che'det or blog rakan2 bloggers ku yang len..

tapi sedikit sebanyak aku angin menyeru korang untuk mengikuti Kempen Earth Hour tuh..

korang pon sedia maklum kan..??

bukannyer susah pon..

Matikan suis lampu korang selama satu jam~

bila ? : SABTU 28 Mac 2009...

waktu ? : 8.30pm - 9.30pm

Manalah tau kita leh selamatkan BUMI kita yang dah semakin 'tenat' nih kan??? huhuhuhuu..

sayangi bumi kita..

sebab LRT or MRT nak pegi Marikh lom siap lagi~ hahaha..( bodo nye lawak )


p/s : saya harap anda terpengaruh dengan iklan nih! hehe

p/s/s : diharap cik xue tabah menghadapi dugaan yang getir itew!~ be strong ok!

p/s/s/s : kadang kala berdiam itu lebih baik..kan aizul marcello?



Apa yang baik itu datangnya dari kebesaran Ilahi dan apa yang bengong dan keji itu semuanya datang daripada kelemahan diri aku sendiri..

18 comments:

p a a n. said...

baek ajoy..
ekekekeke

.AzFaRuL. said...

wah.. model.

;)

rizz said...

hehe cntek gmba..ahah xtaw nk join ke x bile ingt blik sabtu ni af wakakakak..xkn nk ttup letrik ngeee

Miss Hazzy said...

dah ramai berkempen ni...

mmandangkan xley tgk af so lets turn the light off babeh...

aizul said...

paan : haa mcm nih laa bagus! haha

azfarul : model laa sgt!~ haha

rizz : ala..bukannyer luak pon kalau tak ngk af tuh!~ haha

hazzy : yeah!! bagus2..switch off sume..ngee3x

sYukCurZ said...

tgk pic igt nak bertumbok td. ahhaa..

aizul said...

ya ampun!! ada mcm nak bertumbuk ke?? ada2 je laa ko nih!~ haha

zam said...

xtau pn pasal kmpn neh...
ni kempe pasal ap do?

aizul said...

ko bia betul zam?? ceruk mana ko duduk?? jgn ckp ko duduk hulu klantan lak??

maleh nak xplain pnjang2..ko bukak website nih

http://earthhour.org.my

Ritz @ Richeal Phil said...

waktu tu ada concert LOLIPOP lah...tak ingat keh... kang bergelap kiter berkonsert haha

aizul said...

aah laa ek!! lupa plak..

tapi takpe..kita takder kat bilik pon tyme tuh!~ haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

nak off lampu smpai abis spm rrr..bawu syiokkkk..muahahha

WadieBentley said...

k0nsert LOLIPOP? hahaha... ;p

zam said...

ak pnah nmpk...
tp x smpt nk amek tau..
hoho...
idop ak smaken kilam kabot...

haha...
ak dok joho la...
kawe dop pnah stay kek klate...gagaga....

Aqmal Arista said...

angin ke ingin...
adakah anda menaip dalam gelap?
hahaha

mamma mia! said...

aku cube sahut seruan ko ye.. ngee~

Lord Fiqo said...

1. u're funny

2. i like funny people

3. i like you

hahahaha

Fify said...

i'm in bro!! ~