Mar 3, 2009

~JB Waterfront~

Aku, afiq, Wadie Bentley dan Pak Wan ke CS.. gigih untuk mencari baju dinner katanya..tapi harem..takder yg berkenan di hati..WTF! i'm a bit choosy! haha

Lantas beli J Co Donut je yang sgt shedap!~

Meluncur laju si Janet ke JB Waterfront or The ONE yang sgt horror..Shopping Complex nih ditinggalkan..kalau korang nak tau location dia betul2 depan Istana Johor..kalau aku Sultan or kerabat diorg pon,aku pon marah kan..yer la bygkan korang dari kecik dok istana leh nampak view laut terbentang luas suddenly ada building yang sgt mega menghalang penglihatan korang! no wonder laa Sultan murka kat Shopping Complex tuh..akibatnya shopping complex tuh ditinggalkan dan disumpah kot!~..tapi takder laa sumpah jadi peti ais or laptop vio merah cam aliaa punyer kan..haha

Nah nih antara gmbo time sunset..besh2x..




Tuh antara tinggalan cerucuk


Aku ketika meramal kaji cuaca


Mereka yang pura2 tidak pndang camera.haha


en. Gagak yang ngah posing cun!


Tyme senja2 nih memang syiok kalau wat taichi..aikkk yihaa!!


Afiq yang cuba mahu terbang bersama payung Giordano aku!


Oit senja2 nih balik cepat!!!


Afiq sedang rimas sebab kutu yang sedang beranak pinak!


Wan berbaju biru cuba untuk bertukar menjadi angelina jolie..haha

17 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

haha...menyamar jd angelina jolie tuh x menahannn...ekekkekee;p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mauahahhah.. klakorr giless gambow...

Miss Hazzy said...

luv pic no 6...

photoghraper sapakah itu???

adeq azreeqah said...

len yg di cari, len pla yg di dpt ek??hehehe..

cantek sgt gmbr2 kali ni..ada unsur seni..gmbr di kala senja tuh yg sgt memikat hati..wow~!!

my name is KARL said...

d best pic goes to :

afiq yg terbang bersama ur umbrella..

ella.. ella.. e' e'

aizul said...

irine : shihhh diam2 sudey!~

miss : apa yg klaka nyer miss? hehe

hazzy : i'm the mr photographer! yeah!! haha

adeq : hahhaha kalau adeq ada kat sini, bukan stakat senja, subuh tgh petang sume kita amikkan..haha

karl : yeah2, tq!

@TeN@BeLL@ said...

kutu ?? syor un dy pkay sheltox..
kompem iLang ..

rizz said...

wah3..lme x lepak sesinggah cini hehee..x sabo nk blik jb wekend ni hiksss

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

afiq ngan payung tu sgt comey....

send my regards 2 him ya...
( kwang3) (#_#)

aizul said...

aten : betul2..confirm mati kan? haha

rizz : coti lama ek?

little : wokeh! akan kukirimkan salam itew!!

a m b e r h u n n said...

credit to yours!


nice pics..

zam said...

haha...
blog ak bese je...
weh...
ak nk link ko....
ko abg dak kecik irene ke???
hahaa...

kesmartan ko edit gamba...haha..

zam said...
This comment has been removed by the author.
~riena~ said...

nice piture...:)
sape laa photographer nye ..heh
haha i noe the place tempat nyamuk berjoget2x haha waterfront..tuh heh

hans said...

cantik plak pic sunset yg ada bangunan tu....

member ko nak jadi angelina jolie??
suruh dia jadi Mak Mah sudah...

aizul said...

amberhunn : tenkiyu2...hehe

zam : huhuu rajin link laa ye!~ hehe

riena : tuh laa superb gle photographer dia kan? hahah giler prasan!


hans : hahahahahahah mak mah? adoyaaaii ko jgn wat pasal..kang ada plak JPB2...hehe

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室