Apr 8, 2009

Ini Aku Suka~

Yeah..Mr Reez ko tau2 je aku memang ngah borink..

aku slalunyer bab2 jawab Tag nih maleh..lagi2 kalau aku ngk blog-blog org yang penuh ngan tag, maka dengan segala hormatnya akan aku halakan cursor mouse aku nih ke penjuru sebelah kanan iaitu tanda "X"..hahaha..

tapi tag kali nih aku cam suka plak..yihoo..gaygeh terus shooting dgn bantuan Mr.Tripod aku!! yihaa..


Nih tugasan dia..
1.copy title kat atas tu.
2.buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.
3.cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"
4.tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke,gig ke,berak ke.
5.segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon.accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.
6.letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.
7.lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.
8.pedajal 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D

ok task no.3 tuh aku terpaksa ketepikan..sebab aku tak suka search2 kat google..kalau assignment len laa kan..hehe..disebabkan aku nih ada kemahiran mengambil gmbo, jadi aku menggunakan kepakaran yang ada..tak laa pakar sgt ekceli..hehe

Task Bermula
****************

ok..aku ekceli sgt menitik beratkan apa yang aku pakai..tak kira laa harga ko letak brapa, kalau lawa kat mata aku, damn! terus smbar dgn jayanya..ngeh3x..tuh sebab laa ayah aku slalu ckp yang dlm ramai2 anak dia, aku yang paling boros..fakta atau auta atau unta?? lu pk laa sndri..ngee3x..

Tshirt
******

kalau bab2 tshirt..aku suka yang simple n tak bnyk corak..tshirt quicksilver cukup aku menyampah..design nak serabut cam hape tah!..lagi satu, apa2 pon aku pakai, aku sukakan keunikkan..kalau boleh, dlm dunia nih, aku sorang je pakai bender tuh..hahah..maha dasyat aku nye taste..ngee3x..one more thing, kalau tshirt plak, aku suka pakai yg ada design katon2..ya ampun, aku nih sgt kanak2 ekceli..dat's y apa yg aku pakai aku nak nmpak cam kanak2 riang..hahaha

sluar
*****
ok bab suar plak..aku suka pakai jeans.and most of my jeans jenis yang pelik2..sebab aku nih kan pelik..haha..skang nih plak aku suka jeans yang colour grey lite2 gituh..lagi satu, aku cukup tak suka kalau ada laki2 yang memakai sluar jeans yang komain biru lg kalernyer..kalau boleh dia nak nila kan suar jeans dia lagi tuh..biar nampak biru sebiru2 nya...owh, aku juga suka memakai short..ianya sgt selesa.lagi2 org yg suka travel cam aku.sgt practical.
suar slack kain lembut2 licin2 tuh plak memang tak penah ada dlm lemari aku..maunye aku dah bungkus rapi2, dan tunggu nak bg anak2 yatim..even kalau smart day kat Uni aku which is every Monday, pon aku tetap lggar itu peraturan..pedulik apa aku kan..tak tau laa mcm mana aku nak prektikel nanti..maunyer kene gegar G2000 cari itu suar balik..huhuhu..

bab warna pakaian plak..
***************************

owh ini aku suka..aku sukakan pakaian yang warna dia very da attractive..kalau buleh dari atas menara taming sari tuh dah leh nmpak aku..selain bertindak sebagai theraphy mata, ianya juga bagus untuk anda kelihatan hebat! yeah! hahaha..

Spender
*******

ha korang mesti pelik gak kan..aku ada mcm2 jenis collection underware ekceli.bermacam2 kaler.aku tak kesah brand apa, yg pnting cantik dipakai..dan aku suka kalau getah dia yg tebal2 sket tuh..bila pakai jeans kalau nmpk sket, perghh, mengaum org2 yg nmpak aku kan.sexy lite2 sudeh..haha.yes maybe ada org akan ckp it just an underware, nobody's will see..wat pe nak yg grand2 kan..pakai yang 5longgok 10hengget sudey..no no no..aku tak suka yang type cam tuh..lagipon kalau pakai mcm tuh cam klaka plak ..huhu..for me, even it is a minor part, aku tetap consider spender aku part of my fashion gak..huhu


bnyk lagi aku nak bgtau nih..tapi kang org ckp aku over plak kan..huhuhu..

nah ngk pic collection aku nih..Tatap puas2..bia muntah..





rantai : Kitschen
Suar : Kitschen
Baju : Ready 2 suite
Jam : Guess
Lokasi : Bilik aku ar, pe lagi..haha

Owh yang aku ngah cium tuh, aku nye rntai ekceli..tali dia ala2 leather, pastuh ada 2,3 ring kat situ..

short bnyk mmbantu aku..sebab aku rimas suar2 pnjang bagai nih..

suar : giordano ( hadiah org bagi ) haha
Baju : Cap kamera apa tah..
Lokasi : depan lift hostel aku..haha


ok itu suar jeans grey ala2 sezen..aku sgt suka..sebab agak fit di situh..
blezer sntai tuh plak dr kain cotton..aku suka sebab ada tulis besar2
huruf "A" kat dada belah kiri..
A for Aizul. yeah!!

Kasut : Topman..
belt : Guess..
Baju: jongker street..
Lokasi : dlm studio aku..ada exhibition tyme nih
awek : asyiqen..ngee..mau kene hentam pasnih..



ok..aku juga pengumpul belt yang tegar..
korang perati betul2 belt tuh..
belah depan dia tebal..and tali blakang dia halus kalau pakai..
ala2 koboi gituh..koboi laa sgt kan..


Yeah nih my collection..hahaha
toksah perati lama2..kalau aku tau one of the readers blog nih mandrem aku, jaga korang..
aku santau seko2..hahah




Sudah aku katakan tadi, yg aku sgt suka kan baju katon2 nih..
lagi2 kalau katon tuh pelik2.
and aku suka kalau baju tuh nmpak attractive..

atas tuh sweater nipis yg agak mencapap..
dan model di sebelah itu ngah memperagakan baju aku tuh..
dia nih bnyk ajar aku pasal fesyen..n i like his style..org nya juga..hehe

Sweather : takder brand
Baju katon : indie nye brand
Suar : Levis
Lokasi : syurga..bilik aku daaa..haha


Ha , itu je laa kot.bnyk2 kang korang muntah lak..ikut hati, satu lemari aku nak publish kan..huhuhu..


p/s : rajin2 pakai deodorent ok wahai manusia2 di sekeliling aku..
p/s/s : rajin2 basuh spender ok..jgn peram terlalu lama dlm bakul baju..hahah
p/s/s/s : harap org yang mengetag aku nih berpuas hati laa gamaknya..ngee3x

31 comments:

sitekateki | dD said...

such a collectors la ko nie...
attractive n nice...

aizul said...

cargas ko komen!

hahaha

my name is KARL said...

wah

berani nyer tayang underwear!

aizul said...

underware je pon..bukan tooot..haha

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

nice....cute la beg2 u (#_#)

aizul said...

hahahahahaha...akhirnya saya dpt juga komen dr kamu!!!

Fakrul Radzi said...

eh ade plak bulu kaki??haha
baju2 ko yg byk telah byk menguntungkan aku..haha..trimas

zamdotcom said...

haha ^^
spender mmg lah satu benda kecik yg sgt sukar nak basuh..huhu..
hantar dobi je senang citer..keh keh


p/s: gambar ferrari tu cun

aizul said...

aloy : baju2 ko pon bnyk menguntungkan aku gak..hahaha

zam : huhuhu..ferrari sekadar penghias belt semata2..haha

sYukCurZ said...

uih underwear "pornstar" ahahaa... tayang kat sape la tu hehe

aizul said...

toksah hilite wey...

rizz said...

mwahahha bguss..mgiikot arahan yer..mmg fashionable sgt kannnn..part udware xthn tuh siap display bgai g ahha pasni aku nk tyg boxer plak wakakakak

hezesuze said...

mak aii bili air ang penuh ngan gambo2 gtew...

wah tang spender tu yg sis xtahan...ermmm i like it...like spender tau not len...hahahha

sis suke ang pnya stailo...simple but menarik...suar pendek kalo kene gaya...mmg clust! dik oiiiii

pepun sis suke3....auwwww!

Miss Hazzy said...

taste pesyen mmg tinggi tahap KOMTAR...

hahaha

leh jadik perunding imej gitu...awwww

*kangen mau komen this blog...

krio said...

aku ska pakai G-string.....aku ingat ko ada! kuang3

mamma mia! said...

haha!! ko ni benjoy!! sebijik mcm abg aku,, spender nk fancy2 je.. klh aku taw.. hahah =p

nur fadhilah said...

wakakakakkaka..
berani gila tayang underwear..

:P

maPieCeoFarT said...

err... displaying all ur personal stuff in ur blog? i dont really think it's such a good idea... but i like da black shirt ur wearing, yg ade design kamera tergantung tuh... nice one...

~0^_^0~

zam said...

haha...
'ponstar' kuneng tu x mnahan....
hahahaha.....

ak hilite balek...haha

Fify said...

haha..part boxer tuh sgtttt lucu..
berguling2 fy gelak ngn roomate..
haha..
siap ada tulis tuttttt....
ngee~
bro, wa demam larh...
huhu..
tension2..:(

aznin april said...

mcm xmenjawab tag je..
btw, amboi3, fashion mengalahkan artisss..

chapit said...

hihihi..
sempoi ah bro.
saya pulak suka collect barang2 Echo Park.
skali shopping mau beratus habis.

a.n.y.s.s said...

haha..
awek : asyqin..
statement brani mati..hahakss~

hanilopiplopz said...

ting tong tul mamat nih..

DiLLaRY said...

hahahaha...spender tidak boleh diblahkan..mmg agk seksa ku mlihatnya...

WadieBentley said...

weiii... aku ske bju kartun tu.. hehehe... ingatkan ko nak bg kat aku aritu bju tu... hahahaha..

aizul said...

hahahaha gemuk ar sume ko nak! hahah

daya othman said...

eh aizul, ai kenal aweks tu. senior sekolah dulu :') kirim salam eh.

nysa arzmn said...

haihh...."adik2" uhh ta yahh tunjuk len kali..hahahaha...btw..u're da best bro!!!

nysa arzmn said...

haihh...."adik2" uhh ta yahh tunjuk len kali..hahahaha...btw..u're da best bro!!!

Syakir Rahman said...

hurm...