May 3, 2009

coming up next !!!!!!!

photo captured by : richeal a.k.a ritzphil

salam sejahtera..

sajer mahu kasik gempak sket kan..hahaha..korang tunggu dan nantikan entry yg selanjutnya ya!

ok...pose ini tiada kaitan dgn Huzz dlm majalah Mangga yg tersgt laa bodo memanipulasi gmbo2 lelaki yg desperate..sila jgn beli ntah hapa2 majalah tuh..dah tak relevan dgn dunia dan zaman skrg..! Sapa beli Bangang!

korang boleh berimaginasi, korang leh berteka teki, korang boleh bersuka suki..korang buleh berpuka puki..hahaha sila abaikan kata penguat yg terakhir ituh.

sementara aku edit mana yg patut kasi cun, u guys can leave ur comments..aku tau ramai yg rindu kat aku kan...*hye paan..*hye fy..*hye mazni..ngee3x..eh hye jugak kepada makcik lolly..

sekian..

MaziDOL akmal sidek, 999..( sila sebut DOLL tuh dgn qalqalah qubra yg sgt tebaaall )



p/s : aku sgt tak bertenaga skang nih! mamak! kasi tongkat Ali satu yg POWER punya!! xtra power hokeh!

p/s/s : tukang urut diperlukan segera! sila dail kosong satu dua tiga bla bla bla bla..

21 comments:

rizz said...

kemaenn mndi sungai g! hahahha mne sungai tuh terjah? ahaks

Adriana Danielle said...

hampir sama pose tu macam huzz mangga keh. lagi satu, cuba letak word "berenang untuk kesihatan' macam kat majalah tu.. :D

Adriana Danielle said...

rizz ni selalu mendahului aku. kasilah aku yang first. ngeee...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.mmg seswai jd artis mangga :P

mamma mia! said...

ni hape kehe nye kamu ni yob?? terlebih amik ubat batok keh?

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

huhuhu...sori mnyibuk...act...cantik gambar ni...meanz...pmandangannya tu:)sg kt mna ea??biasala kt tmpat aQ banyak laut ja...heee:)

PeQ GaRaGe said...

hmmm... bergambo kat sungai mane ni..

hmmm.. pose mcm artis.. ade can masuk magga next issue..
ekekekeke

adamLUBA said...

hoyeehhh...
gi berkelah..aku pun bawu balik berkelah..hoyehh hoyehhh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

machik lolly?

SIAPA ITU?

meh lolly urutkan..

agagaggagaga.

lol ni tukang urut tebaek abad ni tau!

tengku_fir21 said...

huhu...!!!
baca mangga ker...???
tk pe lelaki tue desprate tapi dpt something ok ler tue itu dikira sbg balasan pengorbanan diaorg bergambar dengan seluar renang..tk sokong ..tk bangkang...
tap seyes pic ko amik mmg cantik...

Putera Arjuna said...

lelaki majalah mangga yang desperate?

aku suka ayat tu..

aizul..kalau ko diberi tawaran buat penggambaran ngn MANGGA jd model nak tak?

hahahaha..

xyah3..desperate

Fify said...

wahhh...
seyes mendebarkan entry kali neyh..jeng2...haha..
but, pic batu tuh mcm blend dgn u larh bro..
i mean, mcm model encem kena sumpah separuh bdn jd batu..hahaha..:D

note:// seyes winduu sama u la bro melo..cpt2 hupdate entry
// idup bro melo..latest model utk mangga!! opss...sowiee..haha..:P

eiik said...

can't wait for it..hehe
started with a cool pix =)

a.n.y.s.s said...

mjlh mangga..haha..
hepy holiday..slamat btemu di mbmb..gagaga~

++eden|essey++ said...

ala ni kes jalan juli lah...hihihihihihi

pst..akak pon byk x updated jalan2 akak...males nya nk edit...

dek ko ajar akak edit teknik cam old picture gambo kawen tuh...sgt santek lah...hihihi...bleh la..

eusoffaqeuddin said...

suka suki??

p a a n. said...

waduhh..kalaula blogger ni ade mobile alert kan senang

dengan secepat kilat bersi berani aku datang mengomen ko tau takk???
hahaah
ajoy.
ko jangan lah risau
aku pasti tulang besi ko masih kuat,
masih mampu bertahan untuk menangkis serangan wabak selseme toot.
ahaha
aku da melalot
selamat mengepost entry baru!
akan aku komen pasnih panjang-panjang tak kire laa sedepe, 5 tingkat, 7 batu.9 jengkal pon
hahahahaa

cau lu ajoy..aku nak ke wakaf che yeh..
nak shopping spree kat sane
kehkehkehhh

Afeeqa said...

xsejuk ke berendam? =)


**tny je psl paper tuh sbb tgk cam da lame xde entri bru.

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

mR.aiZuL lupe cik xue nk bgtau kt entry atas.....cik xue respect n agak teruja melihat ambut anda sentiasa tegak walaupun da berendam agak lame :P

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

yang beta heran apasal rambut hang masi terpacak kat dalam air yeh.. guna gam gajah yeh, gigihnyer...

aizul said...

afeeqa : sejuk gak..tak caya try pegi mandi kat situh

xue : hahahaha sila kagum ye cik xue..haha

richeal : aku lagi hairan ngan ko sebab sggup tak mandi! haha