Jun 4, 2009

Dapatkan di Pasaran Gelap skang!!!!

Uish...beriya2 aku balik cepat2 dr opis sebab nak hupdate bende alah nih..Yer laa dok lama2 kat opis pon wat pe kan...dok pndang muka one of the women officer yg kononnya WORKAHOLIC je ..piraahh...PUKIHOLIC ada ar..hahaha..rasain lo..sapa suro ngumpat2 blakang aku?? sebelum aku masuk praktikal aku dah ckp, baek buat baek ngan aku, kalau tak, memang kene! ( haha, bajet mcm satu dunia baca blog aku )...arhhh abaikan..

erm..arini mcm tak bnyk keje sgt, so aku ngan budak2 prektikel yg memang happening kat Tajmahal nih pon dok design2 banner n bunting sempena Seminar Melaka sebagai Bandaraya Warisan Dunia..ha lebey kurang mcm tuh laa tajuknya...awal2 pagi lagi aku dok burn cd mp3 supaya senang aku nak melalak cam rancangan Jangan Lupa Lirik dalam kereta bila pulang dr Tajmahal nanti..sekali nak dijadikan cerita, dpt idea nak wat cover album untuk cd pulak!..wah! tak hengat punya prasan..skali tetiba aku rasa mcm akulah artis Hongkong yang baru lahir dr program realiti Raja Lawak terbitan Astro....sila on Astro Prima channel 105.

Baik ..sila dapatkan cd lagu yang memuatkan 34buah lagu dgn hanya RM0.90sen sahaja di pasaran sekarang!!!..
( RM0.90 ialah kos printing )


Jgn lepaskan peluang keemasan ini! Mereka sudah dapatkan CD ini dipasaran, anda bila lagi???? Terima kasih kepada Anyss, Feeqa n Farra yang sudi berlakon..nanti untuk telemuvie Puaka Niyang rapik, i amik u sume untuk belakon ok!


owh untuk sebelah petang nye pula, kitorang ditugaskan untuk menelefon Hotel2 di sekitar Melaka nih untuk mintak quatation menu, room rate n ballroom diorg...yer la untuk seminar melaka bandaraya warisan dunia tuh jugak..wah best laa gila bila dpt ckp2 ngan org hotel
mood : jakun cam org yg tinggal di Gua Niah selama 18 purnama ..

pastuh mcm biasa laa kan, aku dpt idea nakal2 suam tuh..ha amik ko, aku call Majlis Perbandaran Kuantan melalui operator TMNET untuk berborak2 dgn pelajar2 yg ditugaskan untuk berprektikel di sana ( kawan2 budak kos aku )..

terima kasih kepada pihak2 TMNET kerana berjaya mendekatkan kami pelajar2 prektikel walaupun aku tak dpt menelefon secara ekslusip Cik Nazeera yang pom pom femesnye ituh!..hahaha...so after dat, amik2 gmbo cam biasa ngan abang2 n akak2 jabatan aku..gila laa diorg..masing2 otak kuning! haha..


ok nih budak2 prektikel yg bermaharajalela di Jabatan kuh..wah! aku sgt suka tyme nih!!! hahaha eh ada mamat paling macho di hujung belah kiri skali la..hehehe
* hye kamarul..




p/s : kita takkan hargai org yg sangat menyayangi kita selagi kita tidak kehilangan org tersebut.

mood : sila bwk2 beristgfar dan bersabar Aizul Marcello..

p/s/s : memo baru dr kerajaan Negeri Melaka..( aku br je dpt tau time mak aku borak2 ngan aku time makan tadi )..katanya, ( sila besarkan bijik mata anda ) " semua pelajar prektikel di Negeri Melaka akan diberi elaun dr Kerajaan Negeri sebanyak RM10 hengget sehari mulai 1 JUN 2009"..wah! terus aku makan laju2..Thanx Dato' Wira Ali Rustam. ( mana laa tau dia google nama dia kat google then nampak ntry aku nih kan.. ) saya sayang Dato'!!...hhahaha yeah!!!..

mood : nak beli spnder baru..

p/s/s/s : owh kamera kacak aku dah ada nama skang..Nih details dia ok!

Nama penuh : Muhd. La Lensa Muslimin. ( idea dtg dr jenama pakaian dlm iaitu La Senza)
Nickname : La Lensa.
Agama : Islam.
Jantina : Lelaki.
Warna mata : Hitam.
Warna rambut : Urang Aring Sunslik.

Terima kasih kepada Farra, Anyss n Kamarul yang sudi memberi idea nama kepada La Lensa Muslimin..hye La Lensa, nanti kita g wat IC kat Jabatan Pendaftaran ye sayang..!~..pakai smart2 taw..pakai bow tie nanti ye..

mood : sayang La Lensa


ok itu sahaja..korang nmpak kan, aku dah tmbah 'mood' kat bawah tuh! ekceli mood tak brapa nak bagus sgt..daaa...


* Aizul Marcello akan terus berkarya..( wah mcm A.Samad Said laa pulak )..sila jgn risau..prasan laa kauu aizul! hahaha..

37 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahah..1st~!!!
penat aku dok tcanguk kat pc atas nih refresh byk2 kali ko nye blog taw!! asik2 aku jdi owang ptengahan yg komen jew..wawa

weyh2..hahaha..Muhd. La Lensa Muslimin tuh lelaki ek?da de couple da???die couple ngn Janet ek??heheh...


BenJoy..cd tuh aku da dapat daa!! ko wat promosi kat aku td kan?1st time aku dapat album bapak byk lagu 34..haha..

BenJoy!! aku sayang ko selagi ko sayang aku ketat metat2..

Irine Nadia MaRceLLo said...

nk komen lagi !!! tolon aku siapkan folio seni!!heheh

Irine Nadia MaRceLLo said...

nk komen lagi...BenJOy..kem slam ngn anak CC yg nama die Hasip tuhh..muke die apsal x cam mak die??

aizul said...

irine nadia : hahahahahahahhaha lawak laa ko nih dik!! terbahak2 aku gelak nia!! siot!!

eh btw, nanti aku smpaikan salam kat anak CC tuh..ahahhaha..tapi dia skandal ngan anyss skang..ehehe

La Lensa Muslimin tuh gay..harap maklum! haha

Naim Husni said...

ades... x abes ngan lawak ko post, komen La Lensa Muslimin tuh gay pon aku leh terbahak2 gelak... ades... penat aku gelak weh...

nazeyra tajul molok said...

ajoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~~~

jeles3.. sbb aku da xley jd model la lensan min min mende ko tuhhhhhh!!!

hihi..

Chapit said...

cit!
xsempat nak jadik yg 1st.
haihhh..
kamera pong ada nama?
sempo kaver album tuhhh..
hehe..
gapo hok dok maki2 tuh?

rizz said...

nak gak cd tu ekekekee

aizul said...

naim husni : hahahah relax2..jgn gelak lebey..jgn lebey 2 harkat ok!

nazeera : ala relax laa cyg..naek sem nanti muka u balik yg belambak! haha

chapit : takpe, cuba lagi untuk menjadi org pertama..haha..sume barang2 aku ada nama! yeah!!

aizul said...

rizz : nak cd?? hahahaha jgn lupa dptkan di pasaran..murah sajork!!

eiik said...

wah..nk cd tu~..jgn lupe sign gak.. have delivery service??..hehehehe

and also kirimkan slm to La Lensa..=P

eyfagroove said...

haluu...sj nk komen cni...sbb teruje melihat cd tersebut...ingin dptkn dipasaran jugak la...

wah..nk praktikal kt melaka gak la...leh dpt 10rgt 1 ari...huhu

Duke Luce Dell'amore said...

aiyark!!
duk berguling2 i katawa baca entry ni..
GILE r kamu ni aizul!!
btw, cantik album yg u wat tu..
tp i dah ade since last year lg tau!hahahaa..
someone made it special for me..kikikiki..

btw,i nk sgt wat photoshoot ngan u guna La Lensa kamu tu!tp free..bleh kew??hakhakhak..

sYukCurZ said...

ahaha... aku igt baca post ja nak gelak, ropanya terduduk2 aku baca kumen ko. ahaha.. nak ngorat La Lensa la hehe.. mesti dia suka ambik pic aku nnt ehe.


PuKiholic?? macamana tu kah kahkah..

btw chantek cover album artis terkenal tu

aizul said...

eeik : La Lensa dah jawab ur salam..waalaikumussalam warahmatullahiwabakatuh ( La Lensa kan Islam )..haha

eyfa : haa meh la..apa yg anda tunggu lagi!! mari!!

Duke : eh boleh je free, janji u blnja air kosong! hahaha ( gila naif aku kan )haha

syuk : hahaha..Puki holic tuh mcm air holic yg dibancuh pekat menggunakan chopstick!..aku merepek!

Arianna said...

aiyoyoyoo.. anak murid mama aka pn Nur' Ashiqin Najmuddin.............follow me! haha new bloggie again.

zam said...

haha...
selepas ak ak memeras ugut krajaan negri johor plak...
up sket...rm10.35 sehari...
kasi ko jeles..haha

iyllienaz said...

waa..bile kerajaan selangor nk bg elaun pulak??

HaMz said...

Panjang berjela ko tulis. Tp menceriakan suasana aku yg muram ni. Huhu... Mcm2 ek. Btw nak 1 copy cd cetak rompaj tu... N kaya ah ko. 10hari sratus pas ni. Leh la bajet utk isi minyak kan. Hehe. So gudlux yeah...

bspotgurl said...

sangat cool!!!

Miss Hazzy said...

aizul kau la penyanyi pojaan atiku...
nak beli cd tu seploh boleh??

mynncinonet said...

haha..
anyss yg jad pelakon. rosak pilem ko karang..ngeee

mynncinonet said...

weh.. jap.
ade flickr x?? mau add contact

haNie said...

mementang dpt elaun..terus scene syg menyayangi..
hahahaha!!

tengku_fir21 said...

huhuuh...
tetiba hati aku bergetak tgk camera ko...
wakaka..pa kah maknanya itu...???

WadieBentley said...

benjoy gue mau ituh cd hehehe..
tu album ko yg ke brapa ea?
dah lama aku xdengar lagu2 ko taw!!
mana ko menghilang slama ni hah?
hmmm...

~honey_nurhaliza~ said...

bnjoyyyyyyyyyyy..nape cpm slalu miss ur entry...menciiii laaaa...btw,nnt akak balik esok bg cd tuh ok...90 sen ke?? nape x lima puluh senn mcm citer azean tuh?? wawawa...:)

bnjoy,irfan sgt2 rindukan babah die...asyik2 tnya,mana babah...:)mama die x tnya plak...:)

aiko azmi . said...

uishh . ak plg ske part prektikel tuhh !!! nak praktikal kt mlake gk la nanti . bleh x agk2 weh ?? bukan rkyat mlake pat x elaun tu weh ? hahaha

aiko azmi . said...
This comment has been removed by the author.
nazeyra tajul molok said...

ajoy taw x aku windula kat ko.. kat anyss.kat sume2.. doa2 aku cepat2 dpt bf baru taw.. ni 3 orang ni mane satu aku nak pilih..haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waaa..

kat ne leyh dapatkan cd tuh?

ade jual scr on9 x? muhaha.

mahuuuuuu signnnnn kat pp gebuku :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huwaaaa.

pakcik ajoy jual cd x lakuuuu!

muhaha.

hans said...

owh...
leh la couple dgn camera aku...
camera aku dah tua dah umur dia..
so aku namaka camera aku tu Mak Mah Ben Q...
haha...

nur hidayah isa said...

dslr kamu jenis ape?

mamma mia! said...

ahaha gile havoc ko ni weyh! wahaha =p

Putera Arjuna said...

best ke practikel tu?

aku dah start boring dah?
alahai..

Queen said...

cikgu pun nak CD tu.... 90 sen ye... RM9 pun boleh... Nak masuk akaun?