Jun 20, 2009

Sesi Menggelapkan Office..

hahaha..aku tak tau nak wat entry yg mcm mana nak attract korang baca blog aku..tapi aku yakin blog aku tatap ada org yang baca ( cheewaahh prasan!~ ).

ok..

setelah hampir sepurnama lebey aku dan member2 aku berada di office aku, kami semakin akrab..yeah..i hve to admit yg hubungan aku dan rakan2 semakin selesa especially anyss and feeqa..kalau sebelum nih mungkin so so je..tapi bila dah smp tyme praktikal kami semakin bahagia.kami berkongsi apa sahaja.tyme nih aku rasa aku seperti adik bradik..aku harapkan keikhlasan berkawan nih aku kekal smp bila2..mungkin aku patut masukkan skali dalam laporan akhir praktikal aku bahawa antara hasil yg aku dpt selain ilmu2 teknikal dan kritikal, aku juga telah berjaya membersihkan hubungan kami selama ini yang biasa2 je..arghh lupakan..

ok nak dijadikan satu cerita, arituh office ktorg blackout ( bukan sebab tak byr bil ok, plz take note Majlis Perbandaran Kuantan), so inilah tyme yg aku tunggu2kan..syoknya menjadikan office seperti Pasar Borong Krubong di Melaka..ahahaha....

Ini hencek farra aini..beliau sgt sempoy dan gila2.
beliau berjaya membuatkan aku merapu smp tak hengat dunia.
tahniah farra!


Ha nih mesti laa anyss n farra!



Kami..
Yang kanan skali..apekah?* wink2*

Skali lagi yang kanan..haha
ok kami juga ada model colgate codomo lion..eh silap2..model ubat gigi Mukmin..haha


next cerita pula adala bufday Kak Intan..


Kak intan bersama kad giant nye..
takla giant sgt ekceli..sinyu je..



Kak intan memanglah sgt sempoy orgnya..bygkan kalau dia diam, ofis kami akan bertukar sekelip mata seperti Perpustakaan Negeri Melaka yang terletak di Bukit Baru walaupun padahal sebelum itu ofis kami seperti FunFair Mak Munah..

Walupun kami masing2 sengkek takder duet smp nak kais tanah mencari cacing untuk dimakan di waktu tengah hari,namun kami tetap gigih ke Dataran Pahlawan untuk mencarik hadiah untuknya..sayang punya pasal kan..kena marah pon pekakkan tliga saja..haha..*hye CC ibu..


Kak intan dgn clutch beliau..
kami kongsi duet tawwww!~ haha


Mereka sume masih berstatus DARA..haha



Ha ini kak Kina..Solid laa sial walaupun 2 org berderet anak beliau..
tyme nih beliau pakai kebaya ketat..tapi tyme nak naek kete aku..praaak!~ meretasss!!
ahahaahah...


Haa nih kak Anyss..eh silap..nih anyss..
Skandal ngan Haji skang..haha
Naaaakkkaaalll...



Cerita berikutnya..

aku bosan malam semalam..aku call member myspace aku walaupun aku tak kenal betul2..aku cbr dia dtg melaka..Beliau dtg dgn MyVi Putih dan kamera slr beliau..wah!! aku suka!! Aku kagum.Mungkin sebab aku dah lama pendam yang aku nih keseorangan dan kebosanan.kami makan Mcd! kami jalan2 di tengah2 kota melaka yang satu ketika dahulu gah dgn aktiviti perdagangan.! smp skrg pon, mata aku masih lebam sebab tak cukup tdo! thanx sebab dtg!

Aku cuba melompat di hadapan Taj Mahal terchenta!~ haha
Owh aku sengaja menampakkan perut..sexy kan? haha



Jggut itu sumber pendapatan harap maklum..


Identiti rakan terpaksa dirahsiakan..


A gift to remember..




p/s : kadang2 aku terpk dan terus berfikir..
" kita takkan hargai apa yang kita ada selama nih sampailah apa yg kita ada tuh hilang / lenyap meninggalkan kita tanpa kita sedari.. dan pada masa tu barulah kita sedar yang mana intan dan yang mana kaca"..hmmm ntah...

28 comments:

tengku_fir21 said...

ladybird ker tue...

haNie said...

kiut gile natang tu..
spesis natang dlm alien vs monster..
[apelak name dia..haihhh!]

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

intan ke kaca.. berlian gak yg dapat nama. eheeee..

Irine Nadia MaRceLLo said...

ayat last skali ko tuh cam aku baca ayat2 novel karya A.samad said jew rasanye..wawawawa

miss_eliana said...

bese la tue..
mmg kite akan hargai sumting ble mende tue da xde...
dan..utk dapatkan balik intan tue, terpulang pada diri kite.. =)

keje bebaik ye encik aizul.. =)

~honey_nurhaliza~ said...

bnjoy..time akak baca ni ngah tggu korang dtg umah akak la nia...lama beb tggu...pi mana weyyy??

ermmm x panas ke x de letrik kat office?? best ke ek keje goment2 ni....mak x suke tau nyah...:)

ermmm br bli camera br td...x sbr nk tnjuk ngan megah nya kat korang...:)

Afeeqa said...

wah! dpt mainan monster, sgt best!

yup2! btol tuh. sbb tuh la kite kn slalu bersyukur. yew doq?

PeQ GaRaGe said...

erm.. x gelap pon opis.. cerah je... sume bleh nampak..
kih3...

hans said...

uish
blackout memang membenci dan merimaskan otak aku
tambah2 masa aku nak tgok crita best dkt tv
masa tu orang2 TNB banyak dapat pahala hasil caci maki aku
haha

..+_+.. said...

muahaha.! weyh. mbmb xde generator cam mpk kew??? xbleh bla tul. (nada bongkak)

:: sememangnya kehilangan sesuatu yang memeritkan:: be positive sayang::

a.n.y.s.s said...

ape kate ayat last tu ko tujukan utk kak zura.
msti menetes die joy! hahaha~

ya..hepi sgt praktikal ng korang..btol3 mcm adik bradik..kamarul abg tiri..haha~

a.n.y.s.s said...

lagi satu!

sayang kak intan!!!

Cik AniS GalaXy said...

happening gile korg praktikal.
bab plg best
biar blackout 1 ari
x yah keje...hahahhaa

hazirah abdul rahman said...

ayat last encik aizul pom buatkan kt terpk,,hehe,,alhamdulillah sbb skang kt sangat2 menghargai sesiapa jek di sekeliling kt,,


encik aizul pon dihargai jugak,tgk jek dpt femly yg sgt2 besh,,femly tuh lg penting dari benda2 lain,,percayalah,,=)

Hezesuze said...

motip mamat kanan yg inteprem tu! wakaka

hazirah abdul rahman said...

eh,nak tambah r,,ske sgt tgk encik aizul berposing,,sangat fotogenik,,
agak2 kan,,ble ea dpt begambo bersama,,hehe,,ada hati gak ni nak begambo ngan dia,,boleh tak?hehe,,=)

fAraHnAdIa said...

diMane taJ mahaL itu?

mumun said...

wa...wa... sedey ayat2 kamoo.. tapi kamoo tampak happy dengan kelibat sahabat baru kamoo tu... ngeee... suke...suke....

aizul said...

fir21 : nta aku pon tak tau..yer la kot..

hanie : hahahaha..ntah saya kurang pasti..maafkan saya!

osh : hahaha betul2..siot tol berlian!

irine : ko mesti skandal ngan abang a samad said kan??

miss eliana : hahahah baeekk!! saya akan kerja baek2..hehe

honey : ko jahat kan..pantas je beli barang2..tak acii!~

afeeqa : yea!! tersgt betul!!

peq : hahaha sebab aku guna flash! ehe

hans : memang2..betul2..aku sokong!

eyra : mpk nih ada yg kene bom ngan aku kang!! hahah baik!! saya mahu lupakan sume..start a new life..jom flirt! haha

anyss : hamik ko..smp 2 komen skali gus! haha..kamarul abang tiri?? anak pungutkah? haha

cik anis : ahahahaha..memang happening pon kak! haha

hazirah : ye!! saya bersyukur seadanya..eh bole je kalau nak amik gmbo sama..dialu2kan..ehe

heze : hahaa..mamat tuh gle glamour..hehe

faranadia : identiti tajmahal dirahsiakan..hehe

munmun : hahahahaa..noty!! ngee2x

hanilopiplopz said...
This comment has been removed by the author.
hanilopiplopz said...

baguz.. tahniah sbb kau hepi ngan sisi praktikalz kau.. tp betul hape yg kau ckp ka ayat laz tuhh.. tp kau toksah risau.. aku pazti intan pazti akan slalu dtang utk menghiasi hidup kau n ko jgak pazti akan mudah mencampakkan kace yang terselit2 kat cecelah intan tuwh.. tp ko kne igt gak.. kace yg pnah ade tu jgk pown pnah datang n wat ko hepi dlm hdup kau kn even sesaat kn.. hmmm

zamdotcom said...

agak comel farra tuh ^^ hehe
tak tak maksud gua ladybird tuh agak comel ^^


p/s: suka ladylady ^^

Hazzy Ishak said...

kemain dia posing...
sexxxaaayyyyy!!

rizz said...

wah2 blackout tp cm xnmpak blackout pon terang je wawaaaa... sempoi je msing2 gud leh eratkan psahatan..gmbo yg len tu kemaen nk lompat lg 2nmk bdn lah ahhah larik**

mamma mia! said...

benjoy.. mane ade i tgglkn u... hik hik

..+_+.. said...

MUAHAHAHAHAHA. SENGAJA DITULIS DENGAN HURUF BESAR.

HAHA. NAK BOM MPK?? GENERATOR PON XDE ADE HATI NK BOM OFIS I...


HAHAHAHAHAHAHA

sarah al -idrus said...

update sekali then hilang 2,3 hari.hehe

farrahjen mazlan said...

eyt...itu cake macam kenal kan2...