Jun 26, 2009

Sila Jgn Risau...!~

Slamat pagi rakan2..saya baru sahaja selesai solat subuh taww!

arini rakan2..saya mengambil cuti bekerja sebab ada hal yg perlu saya setelkan..kepada rakan2 opis yg berdoyon2 memenuhi panggung pada waktu solat jumaat untuk melihat muvie transformers yg gempak katanya tuh saya harap anda bergumbira ok!..hye kamarul dan asif, tak baekkk ponteng solat jumaat! takpe2..last week ko dah smayang kan? hahahahahaha..

Rakan2 yang dihormati sekalian,..

entry nih agak pendek je ekceli.. saya just mahu bgtau anda yang, saya still active di Frenster..rakan2 kalau mahu add sila laa kan..Saya sgt sayangkan frenster saya walaupun dah smp limit kawan2 tuh..ada jugak yang suro bukak 2nd accound..tapi ko henget aizul marcello nih Awal Ashaari ke? awal nye kawan dlm fs pon baru 200lebey je..so sapa lagi selebriti skang? hahahaa...sorry wal, aku tergelak mega di pagi jumaat nih!!..

ok2..anda click je kat bawah pic2 tuh ok! dan jgn lupa add..sama2 lah kita merapatkan ukwah! yeah! mood : ustaz noh gadot!




owh juga lupa mau bgtau..saya juga sudah active facebook taw setelah mengkaji bahawa pasaran di Facebook juga agak untung pelaburannya..hahahaha..hye eyra, i dah lencong kawan u taw..arituh eyra cabar i kan?? hahaha..
Jgn malu2 nak add ok!..

Aizul Marcello's Profile
Aizul Marcello's Facebook Profile
Create Your Badge





So mcm biasa la..dua pic saya sebagai pencuci mulut .lalalala..=)



daa...

23 comments:

bspotgurl said...

Sangat bagus dia!! Bersolat subuh. Not many people will get-up & bersolat subuh nih.

bspotgurl said...

By the way, I love those picture awak with the cakes. Its unique

aizul said...

hahahaha tenkiyu2..gmbo biasa2 je pon..pakai enset cap hayam~

p a a n. said...

bile nk dapat first nih
haha
jajap
nk g bace entry
haha

p a a n. said...

ok da add
hahahaha

rizz said...

yeah frewnster mmg besh tp da kurang publisiti r aizul..rmai ke facebook le ni..hehe gmba ngn cake tu howt.ahak

aizul said...

paan : takpe paan..nanti kita wat solat hajat sama2..moga2 hajat ko untuk menjadi org yg 1st akan termakbul!~ haha

rizz : owh hot ek?? skang jugak aku tukar pic tuh kat face book! haha

I n n z said...

pencuci mulut ?
leyh mkn erk gamba tuh ?
;p

. boxerpolkadottt . said...

Gedik la dol!
hahahaha.

I am Karl said...

harharhar

admire d cake

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.fuhh sejuk perut mak die sbb die solat subuh :)

aizul said...

inzz : buleh2..tarak hal!!

boxer : ahhaha saja sesekali dedua kali!

karl : tau takpe..aku terkeliur!

intan : hahaha dlm perut mak saya ada ice koT!~

Hezesuze said...

meh ler sini...sis banje SR tu...hehe

Duke Luce Dell'amore said...

kmain!!byk btul account u..
ramai btul peminat nk "simpan dlm sentuh" kn??hahaha..

farrahjen mazlan said...

adui...lindu juge same kamu kan2..
haha..wah!!!pic baru..eyt, i pun sudah edit blog juge pun....

Hazzy Ishak said...

nak add fs lah...

~honey_nurhaliza~ said...

klakar entry kali ini...tergelak2 baca nia...bnjoy,x jd pi honeymoon thiz week...postpone next week...aloy n muni dtg arini,mr ruffy jmput...ko balik ari apa??

Irine Nadia MaRceLLo said...

yeyaaaaaaaahhhhh...yess!!!
murni n benloy on da way g umah akk!!!yess!!!

miss_eliana said...

wawawa..sedapnye kek tue!
kite pon da add kamu kat pesbuk!
huhu~

afizan azman said...

i am supposely jealous with ure pictures taken...u are such a good artist...:)

tengku_fir21 said...

cake yg sedap....

..+_+.. said...

haha..

nk taw blog sape.?

p-p...

e.gile skema. law ye pon skema xpyh tunjuk diri bagusla!!!

Yazid Fauzi said...

salam.hai...sorry maybe u dont know me,but let me introduce myself.im Yazid, and i found ur blog through my friend's blog,fifi.actually, she has said many good things about you, but i never bother.however,i am really interested at the way u taking pictures from various beautiful angle.so, i would like to know,if u dont mind, to recommend me what type of camera (it's price,resolution,pixel,etc...)that i should buy in order to get at least the best result as yours.i hope really2 that u dont mind.once again,sorry if i disturb u.that's all,thank you!=)