Jul 12, 2009

Melangkah dengan penuh keyakinan!


salam..sorry lmbt update..

hmmm..agak payah untuk aku sendri memahami diri aku...

aku tau Tuhan sgt menyayangi hamba2Nya..

btw, aku tetap bersyukur, apabila terjadi sebegini, aku masih ada family, adik bradik aku dan sahabat2 yang concern terhadap aku..aku kenal mana intan, dan mana kaca.. ( kak intan sila jgn perasan )

cuma, aku perlukan sedikit masa lagi..memang betul kata rakanku, kita perlu menyendiri..dan aku akan menyendiri untuk memahami diri aku..maybe itulah apa sesetengah pihak mahukan..

agak kompleks bukan..maybe lebih kompleks dari 'pengamiran' add math..haha..

assalamulaikum...

16 comments:

HIZAMI said...

yea.

sometimes we need space & tyme utk relate dgn apekebende yg blaku.

gud luck!

dlm mcari jwpn tuh~

a.n.y.s.s said...

gmbar ni pun mat saleh jugak ke tgkapkan??

oh aku pun x suke pengamiran..ceh..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pic. fulamak cam bang askar. hik3.

tape2, take ur time. be stronggggggggggggggggg!

Cik AniS GalaXy said...

fikir diri sendiri
jadi diri sendiri
tenangkan diri sendiri
buat hal sendiri

itu la plg terbaik rasenya.
kuatkan semangat ko..
yg penting take care.

**nice pic

missdiya84 said...

pic macam abg koboi tengah memabwa diri la..kehkeh..nice pic

ape2pun..take ur time..kdg2 menyendiri tu lebih menenangkan.

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

mR.aiZuL! thats de way dude! we alwayz love n care bout u....

ai@reel said...

menyendiri

wah bunyi mcm berat betul masalah itu,abillah masa utk mengenali diri tetapi jgn sampai tiada jawapannya?

ingatlah padanya"ALLAH".insyallah

akhis said...

~selamat bersendrian
^_^

~CPM honey_nurhaliza~ said...

bnjoy,dh smpi utm lom?? akak otw balik from my honeymoon ni...kejap je dpt jmpe arituh kan...?? btw,akak harap bnjoy sntiasa tabah dlm mgharungi ranjau2 kehidupan di bumi ALLAH S.W.T ini ok....i love u so much bro..:)

rizz said...

depress lg la nii .kt mne laa tu nk bwk diri kan.t caree!

hanilopiplopz said...
This comment has been removed by the author.
zam.enol.arep said...

haha...
da bsawang da blog ko...

*gamba ko cam seorang david blain yg jalan2 dtepi jalan sambel mlakukan aksi terbang bliau....(kaki ko xjejak weh...kaguuuum!)

hanilopiplopz said...

btul.. dlm proses utk mencari ruang utk diri sendiri ituhh bernafaz jugak sebenarny membuatkan manusia lebih menghargai orang d sekeliling.. you go aizul!

Hezesuze said...

wah! bln ni bln bloggers menyendiri ke...kikiki

masuk ni da 3 org tman blogers sis dok menyendiri dari dunia bloging kekdahnye...kalo sume da ok baru ler menjelma kembali...

oklatuh kalo itu da keputusan benjoy...heheh hope everything is ok...

p/s tgh tunggu benjoy...tuk akak banje SR kekdahnye...huhuhu

[z@ck] said...

aku tau ko pegi mana..
Pangkor kan?
=)

Hazzy Ishak said...

nak ikot!!!