Jul 1, 2009

Mood : sapa ada tisu lebey??


Gmbar mcm nak candle lite dinner..
tapi hati mcm kene pijak ngan boot spike!

background music blog aku nih menceritakan segala2nya pasal mood aku skang..

"kadang-kadang kita kene berlakon happy untuk membuatkan org di sekeliling kita juga happy"
walhal dlm hati..
arghh bosan ckp pasal ati!
apa kata kita ckp pasal pankreas ke, pundi kencing ke or organ2 dalaman yg bekerja keras untuk membuatkan kita terus hidup, berlari, bercakap dan ...

untuk jadi 'badut' di hadapan rakan2, aku cukup xpert..
aku suka melihat rakan2ku gembira..
aku suka melihat rakan2ku terkekek2 ketawa smp nak terkeluar anak tekak kembar diorg..
aku suka membantu akak2 n abang2 opis bila diorg minta bantuan aku untuk edit2 itu dan ini..
sebab pe?
sebab hati aku cukup mudah untuk mengasihani insan2 di sekeliling aku yg beriya2 menyayangi aku seadanya...
mungkin itu silap aku..

baiklah..itu sahaja..keyboard laptop nih pon da macam sial!

CPM Honey Nurhaliza, Sony Vio Satu!!!

daaa..

ok..aku tau korang akan komen entry2 ni..
tapi plz komen seolah2 aku baru sahaja memenangi anugerah pelakon terbaik ke hape..
sebab aku memang pelakon yg terbaik....
and the award goes to...
prap pap pap pap!
AIZUL MARCELLO...

komen sedey2 aku tak mau!

50 comments:

ijad said...

pandai berlakon ya...

aizul said...

yep..amiklah saya berlakon!

Hezesuze said...

tengok muke pun da tau...wakakaka

nur raidah said...

ada tawaran jd hero...meh3.. iv besok...haha

hanilopiplopz said...

klu blakon.. makneny tipu.. penonton mahupun peminat tertipu.. pelakon jugak menipu diri sendiri.. tetipu yang menipu penipu.. owhh haku x paham... ahahaha..

ezaty said...

yaa!taniah2!anda pelakon yg hebatt!
hahaha

..+_+.. said...

semua itu buatkan kita tahu..

APA ITU LIFE SAYANG!!!

love you~

sarah al -idrus said...

that's the fun part of life,no?

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hee chill oke!
.mne de org menang anugerah, sedey3 :P

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe..
muke kamo pn dh leh jadi pelakon..
nape xmo msk anak wayang..??
^_^

Irine Nadia MaRceLLo said...

benJoy:(((
aku pon blakon..wahhahahaha

p a a n. said...

aku cube post segembira yang mungkin!!!

oh ajoy~
sesunguhnye aku tak panadi nak berlakon nk post gembira-gembita neh!

duhh
maapkan andai aku tak gembira

aku dah pening
huhu

miss_eliana said...

saye ade tisu lebey!!
nak??
huhu..

idop nie kn pentas lakonan..
dan tahniah!!
kerana anda mjd pelakon terbaek!!

chill up bro..
idop nie mcm2 dugaannye..
huhu~

HIZAMI said...

hmmm.

saye xde tisu.

tapi saye ade bahu.

wah, terer saye bpantun 2 kerat~

Che Pensil Picit said...

knape kau xmsok program anak wayang xpon program kt tv1 tu(lupe name dia). dgn bakat yg dan rupa yg kau ada, kau boleh pergi jauh!mgkin satu hari nnt, kau boleh menggantikan eman manan!

bspotgurl said...

Berbakat besar die nih..:)
Pelakon
Pelawak
Penari
dan segala Pe....

~honey_nurhaliza~ said...

CPM pon berlakon gaks...ngeh2...yg pnting org lain happy ...itu sudah memadai...:)

p/s: sony vaio nk kaler apa dong??

- sharuLcyber- said...

cane leh ada cahaya kt situ r... cane buat

teruterubuzu said...

naper nak sedih..
hargai masa yang kita ada dengan perkara yang baik2..moga2 kita diredhai olehNya..
hehehe pandai2 jer aku ni..
chaiyok yaa..entry yang sungguh best..tahniah..

p/s: letak gambar2 yang cantik banyak2 lagi yaa..nice

asna cute said...

Clap clap clap clap!!!!
BRovooo!!!!

Pemenang bagi ganti tempat rohsyam Nor adalah kamu!!!!

nah senyuman 1 =)

Muahaha =p

adamLUBA said...

hahahahaha..
bagus..teruskan lagi!
serius..kadang memang susah nak puaskan hati semua orang..
tp pedulikan semua tu..
yang penting..
orang di sekeliling kita gembira...
memang kadang-kadang kita rasa tak di hargai...
well..yang penting kita ikhlas kan?
huhuhu....

A.L

rizz said...

mletop gmbo tuh haha cpt display kat facebook! haha

DaliaLiyana said...

u r a gud actor....huhuhu....

syafa said...

Dunia ni kan memang pentas lakonan..

kite lah pelakon2nye..

so,meh la kite jadi pelakon2 yang terbaik hehe..

a.n.y.s.s said...

wah apa ini incik ajoy..
lu wat wa geak2 smpai nak kluar ayer mata pastu lu sedey2 mcm ini..
tak baek ini macam lo..haha~

a.n.y.s.s said...

opp maap.. *gelak2
haha ape ni perfectionist leh salah eja :P

tengku_fir21 said...

huhuhu...
pelako0n harapan tahun 2010 adalah...
jeng..jeng...
saper...???

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huwaaaa. xyah masuk anak wayang atau pilih kaseh. anda mmg femenang yg tulen.huhuhu. tepuk2!

hazel said...

ala dik x yah sedey2....anyway suka la lagu kat background tuh..pe tajuk nye yer....

niesa_tas said...

adeiii.....kalu sume org sediy...bumi ni x cerah...sebab tuh la de plakon yg suka buat org gumbira walaup0n org tuh da nazak mcm mana skalip0ng....ngehehehehe

anyway...klu agak2 sediy ni senang je....tengok vide0 thriller mj.....menari skali...kompem x sediy lagi

niesa_tas

DicKiE aDaMs said...

berlakon cite blue pandai? haha

aizul! rindu ko!
sorilah aku jrg komen skg ni.. bz n mood xmenentu dowh..

tp aku ttp bca blog ko.. jgn risau! ko kwn blog aku yg tersyg!!

jom lepak nanti?

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

ada napkin lebih jer, bru guna nak tak?

indefinite said...

aku selalu bace blog ko. xkesahla aku xkenal ko pun. hahaha.
ko agak mantap r. kat luar nampak keras je. tapi jiwang jugak.
hehehe.
good actor plays good movie =)

Y U N A I L L Y A N I said...

pe2 pon lagu 2 mmg sedih bai....

iyliasyafiqah said...

huhu!x mahu hipokrit!aku komen ikhlas.org yg happy go lucky kat dunia ni adalah org yg bermasalah sebenarnye.bukan die bermasalah dr segi perangai..tp,die m'hadapi masalh yg besar yg org laen x tau.lg kuat seseorng tu enjoy,lg berat masalah yg die tanggong.cume die x mahu org tahu!sekian~~

MoNaMaZnUm said...

Blogger HIZAMI said...

hmmm.

saye xde tisu.

tapi saye ade bahu.

wah, terer saye bpantun 2 kerat~

meh saya sambung...


saya xde tisu

tapi saya ada bahu

untuk dirimu

melepaskan kesedihanmu..

boleh..?????

norafifi izuan said...

hincik hajoi bt entry sedih.

gua pn gah mood sedih jugak.

norafifi izuan said...
This comment has been removed by the author.
Hazzy Ishak said...

tisu nak lap hingus eh??hahaha

tahniah sbb menang pelakon TERBAIK tahun ni...hooyeaaah!

Aizulazril said...

aku selalu jadi yang terakhir utk komen mengomen di sini walaupun aku sebenarnya tak tau nak komen apa.. hishhh

Chapit said...

adeh..
terlambat tahap gaban nak comment,
kalo dulu mesti aku cepat jek sampai.
hehe

[z@ck] said...

hoiii..
pe kes..
hahaha

mynameisyuyu said...

b4 dz aku silent reader je..tp dz time aku xbleh hold..nk jgak komen..hebat je ko buat org patuh buat ape ko suruh..haha..owh, not a point to be happy enough eh..?

I am Karl said...

i wonder if CPM Nurhaliza my sis...

sonoknye!!!!!

huhu

next year try pilih kasih k

anak wayang busuk sgt...haha

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

hurm...

maPieCeoFarT said...

chill lah, bro... ur pics tetap cool... enough for a reason for you to be happy, aite..? smileee....!!

~0^_^0~

n@iem88 said...

selamat kembali ke utm dunia pelajar wahai ex pekerja mbmb

mamma mia! said...

woi ni bkn komen seey2,, ni komen carik gado.. pasal ape ko x jenguk blog aku skang???

FAIZAL said...

tol tu pandai berlkon ...
cian nya....

FAIZAL said...

tol tu pandai berlkon ...
cian nya....