Aug 13, 2009

Ku Tinggalkan Semalam Yang Indah!~

Baek..ini entry yang terpaling banyak cerita dlm satu..lebih hebat dari syampoo panteen 3 in 1 or segala bagai..

entry ini disusun mengikut masa yang terpaling latest..

cerita 1 : Lepaking @ Istana Garden
Tujuan : carik port sesuai untuk shooting modelling..=)





Baek..3 keping gmbo di atas adalah istana lama ye..sgt scarry tapi aku tersgt suka..
shooting pakaian pengantin sgt superb! aku dpt bygkan!

ini miss fyqa..beliau telah menemankan saya di kala kenangisan.( aku dah tak terer bm..sorry )


Cerita 2 : Lepaking @ Pavillion n kawasan sekitar radius 5km..
Tujuan : Mencari jalan penyelesaian..



Dr kiri : hamba Allah, Abang Shah, Abang Rafi n CPM Honey Nurhaliza.
i love u guys!

Me n abang shah...


Hencek Neil yang sgt sporting bersama abang!
thanx neil...segala jasa masa anda sgt dihargai!~


Pose ala2 Amber Chia..ko mampu neil??
agagaga..



Cerita 3 : Pertukaran Pelajar..
Tujuan : Alhamdulilah, Allah memberi peluang untuk aku mem'bz'kan diri..
Lokasi : UTM KL..



Nampak itu, Tan Sri Tony Fernandez..beliau telah menjanjikan kepada kami yang terpilih untuk terbang ke 8 (LAPAN) buah negara dgn tambang hanya RM1.99 sahaja ok..sekali lagi..lapan buah negara ye..


Rakan-rakan sefakulti yang bakal terbang! yeah!


Library Sultanah Zanariah di UTM KL..
Sempat juga aku bertemu dgn hencek Haziq ya ( Sila Klik nama beliau )..beliau tersgt pemalu..Ziq, kirim salam kepada rakan2 anda ituh ye..len kali kita lepaking sesama hokeh..
Saya seperti tidak percaya bahawa ada juga peminat di UTM KL..agagag..
tetiba perasan !



Cerita 4 : Berubat

Tujuan : Untuk sembuh la ngok!



Pusat Perubatan ini mampu untuk menghalau segala mcm jin hokey..
Lihat kakak itu yang sedang dirasuk...
Amaran : Sila jgn zoom or klik pic ini sebab dikhuatiri anda yang dirasuk!
nih betul hokey!



dan ini saya sedang dirawat..=)
doakan saya seperti sedia kala!


Adios Amigos Amirul!

Nah mari kita cuci mulut ye!~

Photobucket




29 comments:

NEiL iSkaNdaR said...

wah chantik sungguh pic2 ni especially yg bersiar2 di kayel tuh..saper yg snap eh..mmg hebat..hehehehehehehe

ajoy:aku tahu la ku mmpo..ko plak..mampooo???wakakaka

I am Karl said...

oh my!

pegi 8 buah negara????

u'r so damn lucky

zam.enol.arep said...

joy...sila seludop ak terbag skali...hahaha

Fakrul Radzi said...

jom2 gi dubai..airasia x lama lagi gi dubai..

hanilopiplopz said...

hokeyhh.. tercuci sedeyhh mulut ku!

bspotgurl said...

Dude, ternyata hari ini akan lebih indah dari semalam okay! Semalam akan tetap jadi kenangan! U take care

Hazzy Ishak said...

fulamak bertuah gile

zamdotcom said...

bro
gambar istana ko amik tu superb ^^ cantik la

p/s: kalo dpt shoot gmbr kawin kat situ mmg best

++eden|essey++ said...

lamer sungguh ko x updated dek...same mcm akak....huhuhu....
cantek2 pic ko dek....sgt ske okeh gambo istana lama tuh...

akhis said...

~pergh...
~tambang flight murah giler...
~jeles2...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho. haisyyyyyyyyyyyyyyy.

murah gila tambangnye?

1.99 aje ke 8 buah negara?

aisyyyyyyyyyyyyo~

al-Wann said...

bro bwak ak skali..murhpun tmbangnya..he2

mamma mia! said...

best nye pg 8 ngra!! nk ikot??? h1n1 kn tgh merebak weyh?

p a a n. said...

Komen ini adalah yg ke due belass!
Huhak!

Ajoy. Bpe lame g utm kl tuh?

p a a n. said...

Yg ke 14 rupanye *sigh*

miss_eliana said...

8 negara?
benjoy...nak ikot!!! huhu~

suke tgk kamu da ceria kembali..
welcome back aizul!
=)

||| PöJìé PööH ||| said...

i love those top 3 pic..
cool giler siot!
klo buat fotoshot mesti gempak..
btw, hope u r getting fine..
xmo stres2 lagi k

rizz said...

picta sume mletop..heeh like u know.bseri2 wajah..smoga ceria selalu aizul:)

missdiya84 said...

wahh..bessss nye..nak ikut!! hehe

[z@ck] said...

ko makin pulih nampknya..
bagus..
=)

mynncinonet said...

wah!!! 8 negara syiooot.. ulang lg skali 8 negara tuuuuh. cayalah.

tahniah la.

Duke Luce Dell'amore said...

beb!pic2 yg u snap tu sgt cantik!!
plis be my photographer for my KONVO nnt leh tak??wawawa..

Irine Nadia MaRceLLo said...

rugi seyhhh aku x dpt ngk time2 diowang kene rasuk tuh..aku g ane benjoy?chickur kah?haha

nadia said...

dataran ilmu (>.<)

~CPM honey_nurhaliza~ said...

aahh muni pi chikcur je keje nya...aku gak yg pegi meneman bnjoy...kan bnjoy kan?? akak sgt2 baik...:)

ermmm awat letak pic i yg tembam itu?? x suke howkeyhhh...tggu december ok...x sbrnya lahai...

lastly,akak syg bnjoy n adik2 yg lain...kang akak antar bnjoy smpi jb ok...smpi depan pintu hostel lg...hahaha...:)

farrahjen mazlan said...

ajoy..yeah..bagus semakin pulih..

Kaseh Mucuk said...

harap aizul sembuh n sehat cm salu..

acap said...

cerita 1 : captcha chantekk!

Lily Erliyani said...

walaupun entry ini sudah lama. tapi baru sahaja membacanya. gambar di dewan senat UTMKL itu rasa nya aku ada skali join program ni Global Outreach.kan3x?