Oct 23, 2009

BehinD Da Photo~

Tak tau nape..aku semakin menggila menyelongkar koleksi2 pic aku yang aku rasa besh..

baiklah..kali nih aku nak buat kelainan...di sebalik pic2 nih ada cerita di sebaliknya..barang siapa yang berjaya menarik perhatian aku mengenai pic2 di sebalik pic ini, aku akan bagi hadiah. ini bukan omongan kosong! tapi benar!!!

korang boleh bercerita apa sahaja..cerita siapa yang paling hampir, paling tepat or kalau tak tepat pon berjaya menyentuh hati aku, maka dia akan jadi pemenang...Hadiah akan terus di pos ke rumah pemenang!!

emailkan cerita korang kat email aku ok!!

email penulis : ajoy_azwan@yahoo.com

due date : 31 Oktober 2009



pic pertama


pic kedua


pic ketiga



pic keempat




pic ke 5



pic ke 6




pic ke 7




Photobucket

pic ke 8



Sila beritahu :

Nama :
Alamat :
Cerita di sebalik pic ke 8 ( contoh ) :

32 comments:

aMir RaYYaN said...

pic ketiga....saya sgt suka......Jg diri...nnti daku emailkan ceritanya....:)

aizul said...

hahahahaha daku menunggu! hahahah

aMir RaYYaN said...

hehehe....Tunggu ya....:)

Shairazi Saidin said...

ko seroius ke weyh?? aku nk hadiah tu!!

aizul said...

serius meh!!! cuba ar!!

jgn takut kalah!!

P u N c K said...

pic pertame: seluar ibarat hati yg akan terguris.. tp x pe.. seluar yg koyak catik gak.. bergitu dgn hati..

pic kedua: cinta tergatung.. u just don't found the right one.. sbb love itu lebih ikhlas bukan sekdar sepender yg bergantungan pada dawai..

pic ketiga: you have same ring like die.. u just don't want to waer it anymore..

pic 4,5,6 & 7: entah suke jename tu kot

pic 8: poyo la ko.. hahaa

(harap2 aku pemenang nyer)

Irine Nadia MaRceLLo said...

sng sgt! so,aku malas nak email n aku gase nak cerita kan pic tuh by phone je buleh?haha

PeQ GaRaGe said...

pic 1 tu br lepas amik corner ke?
hehehehe..

pic 1-8 siyes cun..
(ade makne dsbalik tu)

gud job..

Chokichoki said...

adiah ape? klo besh, leh gk wat hee.

aizul said...

punck : uish..ada harapan tuh!!

irine : PENULIS Tidak boleh berat sebelah ye!! hahaha

peq : owh tq bro!!

choki : ish mana leh bgtau dulu!~

nurizzati... said...

jwa xckup sasteraS nk bt cter..huhu..

Chokichoki said...

pic 1 :

"suar jean saye suda koyak. CPM TAKE NOTE!"


hahahha

:p

tbe2 adiah - bcuti 3 hari 2 mlm di rumah masing2 =_="

arque said...

aku suka pic no 2.
no 3 pun lawa.

ahchOng's said...

aku paling suka yang lutut berbulu tu..
ahaha..gila kentang la sampai terkoyak seluar..
tu bulu ke duri durian??
ahaha..

aizul said...

izzati : ala tak perlu sastera2 nih..hentam sajork~

choki : hahahaha...ish ..tak baek harapkan CPM je taww!~ hahaha

arque : hahahaha..suka je ?

ahchong : hahahaha sila jgn bermain dgn bulu yer!~ ahahah

ZaCk AzRiN said...

waaa...
tlalu abstrak sgt la...
hehehehe

ahchOng's said...

gila kaw aizul..
kalu kena buah ongbak ngn lutut berbulu tu..
mmg jadi tomyam gong la..
jgn wat main2..
ek ek ek..aku suap lutot berbulu japg..
ek ek..(sambil buka buah tomoi)

Irine Nadia MaRceLLo said...

PIC KE-8~!
Rambutmu keras seperti akar kayu tongkat ali yg salah terbelit~!

sekian~!nyihahahahah!

Shairazi Saidin said...

korang ney ntah pape..nk send kena ikut format, dh tu caner nk menang.....

~dAmHa_IrKuHs~ said...

sinopsis dr MR D

pic 1 -3 : gambar yang berlainan tapi terdapat 1 maksud yang tesirat...tentang kasih, syg n cinta...ttg kesedihan, kesakitan dan kepedihan...ttg kehidupan, kebahgiaan dan kegembiraan...

pic 4 - 7 : gambar yg berlainan tapi ttp maksud yang sama. antara jenama yang mnjadikan AM insan yang popular..mnjadikan AM lebih berkeyakinan dlam menempuh halangan hidup dr PIC 1-3 td...tapi segalanya AM xtunjukkan...kerna dsebalik jenama tu mmbuatkan AM gembira...

pic 8 : satu pic yang mnunjukkan identiti sebenar AM...seorang yg brusaha gigih tuk mnyajikan gambar yg menarik....seorang yang fokus pada kerja...seorang yang xpernah brputus asa dlm meneruskan hidup dgn cabaran dlm PIC 1-3...n seorang insan yang byk belajar ttg erti kehidupan dari sebuah lensa...kehidupan yang masih belum dtemui...

p/s : tuk cerita penuh dsebalik pic tu nnt mr D bg tau ....

Shairazi Saidin said...

btw, ko offer la ticket VVIP ke concert beyonce, baru la smngt nk menaip......hahaha...lg pon konsert tu postponed, smpat la..hahaha...!!

farish H said...

pic ke 3 tuh ex bg cincin opss hahaha!!

hanilopiplopz said...

hurmm.... subjek cinephoto i dpt 4 flat! tp tuh sbb i goda lect tuh..hahaahahh! bagaimanakah caranya spy i bley goda u plak? :P

Chokichoki said...

eh tgu CC abes exam dulu. lambat2 ckit tarikh ttp hahahah :p

anyway ques 1 tu CC ptut mng. sbb memang btul pun hiks~

Shairazi Saidin said...

penulis tidak boleh berat sebelah..hahaha!!

Irine Nadia MaRceLLo said...

betol2..penulis x leh berat sebelah.. dats y hadiah yg ditawarkan HARUS di post kat adik dia yg terchinntakk!!hahaha

Shairazi Saidin said...

ahli kerabat tidak dibenarkan menyertai contest neyh spttnyer... penulis!!! mana syarat dan terma?? hahaha...

RIDZWAN AHMAD said...

tak kesah panjang or pendek..?hadiah dia aper ekk..??hurmmmmmm

Muhafis said...

alah dah due date pown..
baru nak msuk

Amaryllis said...

teruja nak masuk pertandingan nih.. harap2 hadiah dia sebijik kereta! haha...

Amaryllis said...

ala da due date ke... kechewa betul aku ni...

Zack Since said...

so who won??