Oct 1, 2009

Berbaloi - baloi..

Hahahaha ape2 hal soryy sebab ternganjeng iklan celcom pada tajuk entry penulis....hahaha


ok..str8 to da point..nih ada sket story tyme aku g site kat Daerah Pontian..malas mau cerita pasal Pontian..sebab kampung2nya masih lagi perlukan suntikan pembangunan untuk dinikmati oleh penduduk sekitar...di samping itu juga, saya turut dimarahi oleh pakcik Driver ye..aku hanya memaki seranah di dalam hati je..tapi tetiba terkeluar jugak..hahaha..yang penting tyme aku g site, aku pakai baju kaler hijau..*hye kak ceeramoon! hahahaha..kena bg duet raya lebey ye..


ok pas wat survey segala, member2 dan aku ( my friends and i, bukan i and my friends )..haha, terus ke Taman Negara Tg. Piai..huh! sedikit info ye semua, Tg Piai adalah penghujung benua Asia Tenggara..based on them laa kowt..kalau diorg tipu, aku pon tipu..hahaha.

Tatap wajah memasing ye..!





Ntrance Taman Negara..
Perhatikan jam ada sorang hamba Allah itu..
berkilau2 tak hengat..
*Jonker Walk - RM20...haha



Ok ko nampak je masing2 mcm cool..
tapi mcm kambing kene babique!



Ecehcececeh..
bajet comey laa tuh seko2..
yang paling comey..dua dari kiri..hahaha



Terpaksa hipokrit musim salji..padahal..
*Balik bilik, tgk muka, whattdaa ! cpt2 sapu Safi..haha


Ok pose ini untuk hencek Mazni..
beliau slalu ckp yang saya tak geti nak senyum..
ha amik kawww..smp nak terkeluar segala gigi..huhu


Sesudahnya kami di site dgn peluh yang mencurah2 bagai di ladang gandum, terus memecut tak hengat ke destinasi seterusnya iaitu Danga City Mall..karaoke tyme!! yeah! Malangnya gmbo karaoke takder ye..batry cam kong!

gambo2 pelapis shazlin Zulkipli sajo yang ado..huhu




So kaww rasa sapa lagi hebat??
Aizul Marcello kah?
shazlin Zulkipli kah?
bola bowling kah?
Kasut ketat bowling kah?
atau..
kah kah kah..

ok sorry..hormon terlebey pepagi nih..biasa laa, amik masa untuk kendur..huhu..


daaa...

p/s : sempat juga ber 3G bagai dgn Kak Mucuk ketika muka dilanda minyak masak..kak, ko memang kejam!

p/s/s : tetiba mcm happy tak tau nak ckp mcm mana!

p/s/s/s : owh Danga city Mall punya bilik karoeke sgt murah laa..kalau kaww rasa ko nak cuba bakat, haa kat sini laa ko kene asah..hahaha..siuttt seeet siuuutt sseeeett (bunyi asah pisau )..aku cuba mengimaginasikan..agagaga..!

42 comments:

Kaseh Mucuk said...

kejam kah haku?? padan muke ko! hahah..x tahan seh bawu ketiak masyam ko..pe pong akak nengok ko da mcm pokok pisang begerak! hijaauuuuuu..hik3 =p

Kaseh Mucuk said...

oppss! chop2! ni ko da mandi lom ni dek?? ayat besepah2..haha..

I am Karl said...

adekah

kwn2 cik aizul dipaksa

melakukan aksi2 sedemikian???

hahahahahahaha

funny je u guys

Hazzy Ishak said...

amboi kemain berguling-guling lagi ye...

hahaha

atiQah adNan said...

kalau bergambar dan berposing bagi kat incik aizul marcello.. dia champion!!!

hanilopiplopz said...

watikah dari senandung mazni..

kehadapan tuan penghulu aizul,

x perlu lah tuan hamba mghighlight nama sedemikian rupa.. hamba tidak langsung memaksa tuan hamba melakukan perkara tersebut.. jika ketandusan, hamba sendiri memiliki koleksi tersenyum tuan hamba utk dipertonton.. hahahaha!!

*sy yg menulis nih hanya menyampaikan watikah beliau ea tuan penghulu aizul..B-)

atiQah adNan said...

pernah pi sini jUga.. bestt!!

lieya orange M.I. said...

...hyeee...
...pandai nyer lelaki posing eik...
...hehee, safi tu yg penting tu...

...patutla ramai peserta ujibakat AF dr johor...
...rupenyer slalu pg karaoke murah kat danga bay kot...=)

3p4h said...

masa aku p sgapore aritu, dorg claimed yg Sentosa Island tu merupakan The Southernmost point of asia continent...

So mna 1 yg btul eh? Kwn2 tnjung piai ke Sentosa Island..? Hua5..

Hayatito said...

banyak adegan comey..
pic2 ko memang mencuci mata i..
~haha~

aMir RaYYaN said...

ok dah happy..alhamdulillah...:)..take care....

NEiL iSkaNdaR said...

pembetulan yer adik ku...tg piai adalah penghujung benua asia..bukan asi tenggara..adoi..fail goegrafi nih..tp cmner lei amik dgree..wakakakakakaka..opsss maaf kan abg yer dik..

ko kemana jer ni ha..aku pon sibuk gak..igt kat ko..ko ader hengat kat aku???

yang ado!!!!!

aku sekeh taulah..dahla tak mintak mahap secara reality..klao stakat sms..nenek aku pon ble anta..wakakakaka..meh sini.....cepat..duit ghraya skali k.....

aizul said...

kaseh mucuk : kak, ko siot je kak! siap kaw! hahaha..dah mandi dah nih ha!!

karl : ahhahaha mereka melakukan aksi paksa rela ekceli! haha

hazzy : hahahahaha sila jgn pndang lama2 ye..huhu

atiqah : hahaha champion kah? agagga!

hani : dey! jgn dipamerkan koleksi ituH! bahaya!

atiqah : besh? suam2..hahaha

lieya : hahahaa tak lama lagi sorang lagi bintang akan menyinar! hahaa dush2x..perasan! haha

epah : hahaha ntah..aku ikut je kat situh pah..haha

hayatito: hahaha mencuci mata?? aiks..lain macam je..heeheh

amir : alhmdulilah jugak!! =)

neil : aiks! bukan hencek kah patut bagi duet raya kepada saya?? konpius 5 saat!

azzaliena suziantie feisal said...

huhu..
kalo bab begambar u lah no 1..huhu

aizul said...

azza : wah anda memang tepat! 10 markah!

[z@ck] said...

aku pun nak pekena karoke cuti ni..
release tension!

fynn jamal said...

anda kelaka.
:)

tengku_fir21 said...

huhu
blh jadi duta pelancongan nie..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

meletooopppps kebabooommmm pic lompat tu. aii like okek?

iyllienaz said...

haa..aku dah smpai tg piai tu wlopon xbegitu popular..
karoke kat jb murah ke??blk jb xpenah g karoke..rugi la plak..

HIZAMI said...

ahha.
cambez jek!
hehe~

arque said...

eh,asal ade 2 je gambar main bowling tu.
biar aku teka.3rd pic adelah gambar bola bowling tu masuk longkang kan?
haha.
best lah kau bro.selalu je travel.

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

oh best gilooss~

norafifi izuan said...

ko g xajak aku!!!

farish H said...

wahhh men boling..haha meriah!

zamdotcom said...

gambar lompat tu best bro ^^

p/s: gambar raye xde ke?

wamah said...

hebat2..nanti bole bermain bersame...miss u...

Queen said...

eh.. cikgu pernah pergi tanjung Piai.
Siap dapat sijil sebab pernah pergi ke penghujung benua Asia.. he he

Ad Rifza said...

Fuhh gaya baling bola bowling tu yang dasattt..haha...

aizul said...

zack : haa apa lagi..cepat!!

fynn : hahaha agak2 leh masuk raja lawak tak? hahaha

tengku fir : hahahaha boleh eh? ahahah..

lolly : hahaha boleh saja kalau mahu grab..wa takder hal makcik! haha

iyll : haaha u mesti cuba ok!

hizami : bukan mcm dah..memang besh!


arque : hahaha aku memang suka travel..nanti apa2 hal, kita g travel saing nak? haha

xue : ahahha tau takpe!

pipit : wak lu! sapa suro ko taknak join!

farish : huhuhu..meriah laa jugak kan..

zamdotcom : hencek, sila scroll mouse anda sampai ke bawah! nescaya jumpa gambr raya!

wamah : boleh je dik! takder hal!

queen : aiks? napa saya tak dpt sijil nih cikgu? hahaha

ad : tuh la..aizul dah ckp, shazlin zuklipli kalah! hahaha

arque said...

haha.jom2.

aizul said...

bisa di atur!!

hanny nadia said...

happy nampak ! ;DD

eh macam kurus je?
ngeee ;)

aizul said...

hahahah makan ati memang aar kurus sebab takder vitamin kan..hahaha..eh thanx singgah!

PeQ GaRaGe said...

kalau jadik fotografer korang ni mesti penat.. melayan karenah korang... hehehe..

papepon.. nice trip ya.. tringin nk kesane gak.. huhuhu

aizul said...

hahahaha tuh laa pasal..mau ko lencun basah berpeluh!!!

~CPM honey_nurhaliza~ said...

kaseh mucuk tuh kwn ko ke bnjoy?? ni yg jeles ni ada akka lain ni...:(

aizul said...

tapi takkan sama ngan kakak kandungku yang sgt gojes kak!!!!!!

Fakrul Radzi said...

eh aku dah pegi dah tg piai..
siap dpt sijil lagi kan..lolz

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

owh best bowling..len kali bleh join..

iera said...

hallu..huhu..iera dcni..knl kah..hrp maklong..ahakz.. abg aizul g tg piai ke? ..aiyak..byk kali dh g johor..snggah la batu pahat.. (promote2) .. nti iera jd tour guard..ley2? huhu.. johor lg murah brg2 nyer dr melaka..lala..cpt2 shopping ckit..mulah2 pnyer..trbaik wokk..ahakz..

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室