Oct 22, 2009

Hanya satu ku pinta!

Maaf, tajuk tiada kene mengena dengan entry! hahaha...Semangat nak abes exam semakin berkobar...

some of d pics adalah dalam koleksi peribadi aku yang lama..since laptop aku dah 'berat' cam cilaka, aku terpaksa mendelete segala kenangan2 manis dalam hidup aku untuk aku kuburkan..it is time for me untuk bangkit melawan segala pahit maung jerangkong! ( apakah ayat ko lahanat! )


ok...aku sgt merindui tempat ini..
since kat sini laa aku kenal dengan seseorang itu..
aku sgt suka beliau ( fine, aku manusia kottt <-- trend skrg ) bnyk kenangan di kota istana lama Kelis Kesel tuh ( aku sengaja salahkan ejaan tuh ). aku harapkan 'hubungan' itu berkekalan sehingga bila2.. Photobucket

satu lagi kenangan..
di waktu aku happy gle babi tak ingat dunia..
smpkan aku terlompat2 semua org puji!
since smp skang kot aku lompat nampak happy! hahaha


btw rakan2..aku ada berita gumbira ekceli..kalian ingat dengan entry ini???
permohonan pertukaran pelajar aku telah berjaya. Alhamdulilah Tuhan makbulkan doa aku selama nih..lokasinya adalah asal usul moyang aku dolu2..BEIJING! yeah!!!



"Life is too short to be worried...Hiasinya dengan perkara2 yang boleh mendatangkan suka dan senyum...tapi bila kita berduka...jgn cepat putus asa dan hilang semangat...kedukaan itu juga anugerah supaya kita sentiasa ingat akanNYA...."


26 comments:

iBnU@LmUniR said...

weyh..best gle dpt g beijing....

aizul said...

jeng2..kena start blaja ckp cina nih!~

Mr. tercabut said...

wah, bper lama ko g sana...? mesti enjoy gler.. aku impikan keje kat sana...

aizul said...

owh aku impikan keje kat Dubai!! yeah!!

aMir RaYYaN said...

jalan jauh2...bina sesuatu yg baru....kamu sgt layak....jg diri....:) doaku untuk kamu....:)

♣haNie♣ said...

best gile dpt peluang mcm tu..
congrats! ^^


~ok..dh lame x masuk sini :P

mamma mia! said...

apesal ko x sepet benjoy?

aizul said...

amir rayyan : yeah tq tq!!! hahahaha..yg pnting konsert dulu kita setelkan! haha

hanie : alhamdulilah beb..tq gak!

mamma mia : erk! aku rasa ko sorang je kot yang tak nampak aku sepet! hahahaa

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

congrates.....( nada sayu~ )

wah...cantek2 pics tu....terutama kasel tu~

aizul said...

hahaha gambar lama tuh u..kenangan lama jugak!~

Y U N A I L L Y A N I said...

firstly...good luck 2 u coz lastly u got what ur dream...ganbatte!!!!
here i'm juz like 2 say that i think u should try be a model in MASKULIN...hahahahahahha,i'm juz give an opinion..yeah,,,i looks all ur pic its so awesome....pic edit kan...byselaaa..huhuhuhuhuhu

WaN HaQQ said...

Hello Aizul!!

Congrat's dude, fly ke Beijing..
Berapa lama exchange student tu?

All the besh there and
mesti upload cerita menarik dari beijing ..

aizul said...

yuna : hahaha dat is one of my dream dow!~ don worry, i akan try my best to fulfil ur wish..haha tetiba kan..ngee23x..btw thanx sebab bg semangat!

wan haqq : hello wan haqq!!! tuh laa nantikan cerita aku kat beijing nanti k!~ heheh

bspotgurl said...

so, bila nak pegi beijing nye?
we will miss u ler..

~CPM honey_nurhaliza~ said...

bnjoy,sure ke dpt further study di beijing?? ckp bebetul...serius ke?? nnt msg akak ok...

i really miss u bro....mmuuahhhh

ahchOng's said...

nanti tapau kan sengkuang cina ya..
n kalu ada jumpa naga tu kaw kidnap la bawa balik malesia ya..
aku dh lama ngidam nk ternak naga~~

Hazzy Ishak said...

lepas ni kena panggil aizul lee ke hape?

hahaha

aizul said...

bspot : owh really meh??? tq tq tq! heheh

cpm : sure meh!!takkan nak tipu2 plak kot kannn!~ ngee3x

ahchong : hahahahah chong..ko wat aku tergelak siot!!! sengkuang cina kat pasar selayang pon ada bai!! haha

hazzy : aah aizul lee abdullah..boleh ??

ahchOng's said...

aizul..
yg kt pasar selayang layang tu sengkuang cina murtad..
kacuk byk dh..
ni dari bejing..
ori punyaaa..ngahaha
"btol btol ho liao" adalah perkataan cina yg pertama anda harus blaja~~

Chapit said...

selamat melanjutkan pelajaran,
jgn lupa posting entry cara2 nak buat ais kepal gune salji.
hehe

Irine Nadia MaRceLLo said...

jgn ngade2!! before nak g beijing..balik gumah dulu minggu nih or next week!!! baru aku restu pemergian ko..HAHAH!!

Benjoy2...ada ke sengkuang murtad???HAHHAHAHAHAH:))))

farish H said...

mlompat kegirangan heeheh nice shot!

S!eZaN said...

sengkuang pun boleh murtad ke?

acap said...

ko pegi beijing bile?

FiZOW said...

Tahniah Seribu Tahniah..dapat pertukaran tersebut...

hanilopiplopz said...

congrats! gud luck beb!.. kami pazti merindui anda.. kami???! cover2~ hagaga