Nov 5, 2009

Sayalah lelaki melayu terakhir ituh~

damn!!! tajuk taknak kalah ye...hahahaha

ryte now..gua dah abes 2paper azab api neraka...tinggal 1 je lagi paper then hati gua akan senang untuk tinggalkan sem bangang nih!~ pergi mampos kaww!~ kalian doakan gua hokeh..cepat angkat tangan tadah doa..heheh..

study week gua atau dalam bahasa melayunya minggu mentelaah berjalan dengan lancar. Mentelaaah taknak kalah di dalam restoren raja burger atau dalam bahasa inggerisnya Burger King ye..sungguh trpesona melawan nafsu makan di dalam restoren baru ituh..pemandangan juga cukup indah melihat kereta lalu lalang seperti lalang2 yang tumbuh di UiTM Puncak ye..opss..soweyyy...hehehehe...

owh btw, pemenang untuk contest yang gua buat tuh dah ada ye..terima kasih kepada penyertaan2 dari anda..saingan agak sengit, tetapi pengadil iaitu gua sendri harus bersikap ensem dalam memilih pemenang yang satu which is tidak ensem..hahahaha..lu olang tunggu, nanti gua publish chantek2..yezza!~ =)

setakat itu sahaja sari keling kali ini...entry ini menunjukkan yang gua masih bernapas dalam lumpur ketika menjawab exam yang tuuuuuuuuuutt ( aizul marcello tidak suka mencarut )...hahaha



keadaan penulis ketika minggu study..
kelihatan kaen pelikat peneman setia selepas solat..ehem2, biasalah student tyme exam kan..baru nak jumpa sejadah...=)
owh singlet gua ada tulis nama gua..
gigih gua tempah online siap ada2 manik2 yang kilat2 tuh...
sket lagi kalah Sean Kingston 4GB..



owh gua dah tak pakai kabel2 tenet UTM dah nih..
pegi mampos kawww kabel UTM..block itu, block ini! haiyaa!! smp ym pon ko nak block? apa ke hal?
dengan ini penulis bebas membuka redtube tube8 dan sebagainya..
terima kasih A.R...=)



ini pic gua bersama Datin..
waaa gua sgt sayang sama ini Datin..
balik nih siap, abeslah pipi Datin kene cium tak hengat dunia!~



p/s : Pelangi yang dimimpi2kan selama ini semakin hampir..Ya Allah, aku tau kau sygkan aku bukan?

p/s/s : no more tears A.M!~


ym id : ajoy_azwan

kenal gua dulu, baru lu tau sapa gua =)

60 comments:

aMir RaYYaN said...

pelangi indah sedang hampir..suka..alhamdulillah....segalanya sudah kembali asal...walau sedikit...jg diri...jg diri..all the best...FOKUS>...

Hazzy Ishak said...

ayat ko selalu tak boleh blah...haha

kdg2 aku tergelak sorg2 O.o

aizul said...

amir rayyan : tq tq tq tq!!! =)

hazzy : ala dah tugas A.M menghiburkan hati org!~ hehehe

cik intan (◡‿◡✿) said...

.x pasang3 kene pnggil gile bile gelak soang3 dpn pc ;p

acap said...

oi.
ak menang tak?
muahaha

MissNera said...

entry kamu selalu wat saya gelak sorang2.. but nice!

chaiyuk ya!

aizul said...

cik intan : hahahahahah..saya pon gelak bila baca ur comment!~ hahah

acap : menang? ko kene onani dulu! baru leh!~ hahah

miss nera : eh..jgn laa gelak sorang2..ajak mak ayah skali k!~ =)

aku_cirrus said...

bro....encem la berkaen pelikat la la la la...kaen pelikat ha ha ha ha..eh teroberdoss plak..negh ngeh ngeh ngeh...

aizul said...

aku cirrus : hahahahahah jgn oberdoss dik!~

- sharuLcyber- said...

mak ko datin ke weh

aizul said...

feeling datin jer!~ =)

- sharuLcyber- said...

erm ngatkan betol2... kalau mak ko datin maksudnya aku chatting ngan anak dato' la ni... wakakaka

aizul said...

owh mana laa mampu nak jadi anak dato' kan..

ayah aku pon tak layak jadi dato'..(bajet merendah diri )

sYukCurZ said...

kaen paliket bersama singlet clubbin hehhee... masok sgt ahhaa

hanny nadia said...

goodluck ouh untuk last paper,
pas uhh boleh wt photoshoot agy.
hehe ;bb

aizul said...

syuk : yezzaaa kombinasi yang ideal!! hehehe

hanny : yezza sgt tak sabar untuk photoshoot!~ hehee

Ara Amnan said...

Ceh..redtube..

Oooppss!!!

si LauT Mati said...

ye tak yer kan......baru ku perasan baju ala2 clubbing disarung sama kain ala2 masjid......fesyen trend terkini.....

aizul said...

ara : sila jgn highlite kan isu itu ye!~ haha

laut mampos : ish..diam2 sudey!~

atiQah adNan said...

kemas!
hhehe~ cantik datin dihatimu itu..

I am Karl said...

all d best sok

merdeka la ye?

anna ruxanna said...

uitm pucak mana ek????????????hahhahahah

AEna Helaena said...

uuhh..pasne bole kasik benjoy kain pelikat cap gajah duduk besday nxt yr~
krm slm kat datin yuk..hii...

eusoffaqeuddin said...

same here. semester ni memang bangang!

arque said...

ceyt~redtube??rosak2.hahaha.gud lak last paper kau.

PeQ GaRaGe said...

cam best jer study kat berger king... hehehe

aizul said...

atiqah : yeah!! datin saya sgt meletupsss haha..!~

karl : yeps!!! esok merdeka sudah!!!

anna : puncak ada bnyk ea?

aena : waa terharunya nak bg adiah kat kita!! hahaha

eusoff : hahaha tuh laa pasal..cepat laa abes!!

arque : deyy jgn highlite isu ituh! hahaha

peq : sedap memang sedap..tapi duet abesh!~ hahah

W[A]NZAI said...

xtahan..ko menyalahgnakn brodband ko dgn mlayan porn! ahahhaaa~
(bajet baik la plak kn..)
btw,ko da sbut UiTM Puncak.now ade dua la..Puncak Perdana n Puncak Alam.
ko sbut mn stu? erkkk..

aizul said...

wanzai: porn? apakah ituh? berpengalaman nampak!~ hahaha
uitm puncak.... menuju puncak gemilang cahaya...lalalala...

♣haNie♣ said...

baju clubbing, kain masjid..[komen kat ats tu yg kata la..]
pehh..seimbang btul..
hahahaha!

aizul said...

saya tak pernah g clubbing!~

harap maklum..

tapi saya pernah pegi The Zouk!~ hahahaha

Lala said...

muka aizul mcm muka kwn lala...huhuhu...

AEna Helaena said...

terharu?? haha..tp murah je laa.. below rm20.. xpe meh..??

farish H said...

hahahha motipla red tube.:p

farish H said...

hahahha motipla red tube.:p

aizul said...

lala : owh really meh? siapakah dia tuh?haahah

aena : boleh2..dipersialakn!~

aizul said...

farish:apakah?? hahaha

Fakrul Radzi said...

sial layan porn!dey tambey..haha

~PakKaramu~ said...

Do'akan saya selamat mengerjakan haji

tengku_fir21 said...

hahaha
naper tk guna P1 wimax..
cepat potong..potong...
jgn tk potong

Afzainizam said...

salam kenalan dari kami.. harap anda terima salam kami.. http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kamu lelaki melayu terakhir di duniake... habis aku tak leh cari makan lah...ko ade... ape pun aku suka blog ko sangat bersahaja dan santai bila baca... thanks kongsi story.....

aizul said...

aloy : eh mana ada!!! haha

pak karamu : aiks..mana sesat masuk blog anak muda nih? hehehe

tengku fir : amalkan kesederhanaan ketika berinternet!~ hahah

afza : hahaha thanx laa ye membaca!!! bagus3..

@TeN@BeLL@ said...

ini entry bes .. n npk cam kontra disituh bila cuba menggabungkan singlet clubbng n kaen pelikat .. but ttp ensem bai .. ayt sape eak ?? huhu ..

@TeN@BeLL@ said...

ini entry bes .. n npk cam kontra disituh bila cuba menggabungkan singlet clubbng n kaen pelikat .. but ttp ensem bai .. ayt sape eak ?? huhu ..

Fly said...

Salam ziarah..nice blog, and nice shot u've here..congrate..keep it up.

mamma mia! said...

bwk aku ke pelangi same........

hanilopiplopz said...

uitm puncak gemilang cahaya kamu! nk kondem agk2 arr..

at least budak uitm pggl rumput itUh sbg LALANG..

bukan RUMPUT PANJANG-PANJANG HOKEYH!

HERGHHH!

~ceRRy beRRy~ said...

cunnye datin!!!

camno leh dpt yg x ensem plak nih? musykil!! =P =P

d_LA said...

wahhh..banyak nye dpt komen..
nak bg komen gak la..
komen aku adalah...'NO KOMEN' !!
Heheh ;)
Komenku same dgn jer lah dgn yg atas2 tuu..hp beloging !!!

[z@ck] said...

eyhh..??
bukan cakap nk pakai wimax ke?
tu broadband sapa plak ko cekau??

kim slam kat pak arab bilik sebelah ko..ahahaha

Asya Zain said...

cantek ouh datin anda..
dan tudungnye jugekkk...
tudong same..
muahahahaa...

Asya Zain said...
This comment has been removed by the author.
~CPM honey_nurhaliza~ said...

seyesss...akak x perasan entry ni...siut je jd org ke 53 yg komen....:(

balik nnt dtg umah akka ok...kita kerjakan landskap kat umah akak tuh ok...alrite dear??

cik EPAL said...

waaa...kem salam kat datin...kuikui...semat ar pakai kain pelikat..weee~

btw, i link u k ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pachik.


redtube tu hape ?

emmetRaxor said...

canonians..

aizul said...

aten : ahhaha aten cuba untuk mengulangi nampaknya ya! hehe

fly : tq fly fm..eh silap..fly!~ hehe

mamma mia : alamak ai..overwieght laa kalau bawak sama..camne nih? haha=)

hani : tuh namanya menganjeng bai!~ hehe

cerryy berry : saya ada bau nada kejelesan di situh ye! huhu

dLa : hehehehe tq tq walaupun no komen..ngee3x

CPM : baeklah CPM..hamba turutkan sahaja permintaan tuan puteri!~ hahaha

cik epal : agagagagga..smart?? agak2 leh wat fashion terbaru tak? agaga!~

mis lolyy : adoyaai terserlah ko memang kaki blue lolly!! lollyy kaki blue!!! hoyeh2..hahaha

emmert : yezzza!!!

Muhafis said...

heheh, pakai maxis berukband bro,
ade laju nye ke kat utm?
gie berger king tak laju ek..

hans said...

lama aku berblog nih
ko dah delete facebook ko ker pakcik?

Aizulazril said...

Penghibur katanya... ahaks..