Nov 29, 2009

Sebab diri gua begitu berharga! =)


hye guys!! gua bangkit kembali! hahaha..


di saat gua ngah type blog nih, emosi agak terganggu!~ owh maafkan gua..kedengaran juga si catty yang sedang sibuk mengawan ngan jntan kampung yg didamba2kannya ituh..owh kimak sungguh kaw!~


owh gua tetiba sgt merindui adik comey gua iaitu Irine Nadia Marcello ituh..gigih beliau study smp ke Negeri Perak katanya..nasib baik abang gua n akak gua ada menemani gua..terima kasih CPM atas hadiah2 yg ditaburkan ituh..hauhauahua..




tanpa membuangg masa lagik tibalah masanya gua nak share beberapa pic yg gua cptured di saat gua kebosanan ituh..tahap kebosanannya mcm nak pakai spnder kat kepala jer!~ haiizzz!! hahaha..





Masjid Sultan Abu Bakar..tempat mawi nikah
gua pergi balik ari ok ke jb..
semata2 nak amik lense kamera gua yang rosak!~
thanx A.R n Karl yang menceriakan suasana!~ huhu..




kerana diriku begitu berharga..
protection untuk alat yg berharga pon perlu berharga juga..
hauhauhaua..




Ok..hencek2 n puan2 sekarang tibalah masanya untuk tuan empunya blog memcapapkan cipap..eh silap..mencapapkan diri..hauhaua..ala..lu sume mcm laa tak paham2 ngan prangai gua yg suka mempamerkan diri sendri kan..ahaha..


lokasi : istana lama JB..
*maafkan gua sebab hanya berselipar sahaja..tapi gua rasa mcm sempoy je bila berselipar..ye dok?






haihh..budak2 zaman skang..halkum taknak kalah..=)
halkum besar = ?





lumut2 kat istana lama nih wat pic gua cam cun..
thanx hencek lumut..lalala..





agagaga..walaupun bukan suar levis (zara je), tapi gua tetap nak pose ala2 model levis..haha






Ok..lokasi seterusnya adalah ...


Lot 1..lot 1 merupakan shopping complex yang ditinggalkan.. ada pendapat mengatakan Sultan murka disebabkan shopping complex tersebut menutup view istana mengadap Singapore..ntah gua tak sure..tapi kalau tgk pon, memang menghalang view istana..( tetiba mcm nak tukar tone suara ala2 host Misteri Nusantara..silakan aizul marcello! )


background pic gua adalah building2 di Singapore..





owh tyme nih konon2 ada org tak puas hati ngan gua n ajak men konda kondi..
eh gua ok je..meh sini tgk kalau pndai men..haha





yeah!! memori silam gua..men baling n susun slipar..
gua paling suka lempar slipar kat mangsa2 yg berkenaan..
lalala..






Photobucket




Photobucket

biasa laa kan..pose wajib gua ..
Melompat lebih tinggi! yeah!




p/s : haiya..gua emo la..


p/s/s : gua sgt syg2kan diri gua yang skrg ini..dat's y gua taknak jadi mcm dulu lagi.bukan sebab gua jual mahal ke apa, tapi it is becoz of the trauma n phobia 2 dlm hati ( sila tonton phobia 2 di pawagam yg berhampiran, besh syial )


























ym id : ajoy_azwan
kenal gua dulu, baru lu tau sapa gua =)




34 comments:

Zack Since said...

lompat lompat lompat..
love the last pix..haha..
jgn emo2 dah..tak baek utk kesihatan :P

agree with the last statement..its better to love ourself better than anything else..

aizul said...

zack : hmmm..thanx!~ =)

PeAcEmAkEr said...

Nice pic broo..u rock..(if u smell wat da' rock is .....)tetiber...d=P

et said...

pakai selipar oke ape..ku suke pakai selipar jugak jejalan..har3~

repubLik.haTiku said...

hencek aizul oii..
wa da abz bc blog yg diwar-warkan da update..
tgk2..
wa xde mandrem pun kannn...?
haha~~~~

aMir RaYYaN said...

dh update..tggu smpai ttido.....wawawawaw...nice shoot kan....:)

emosi tergnggu???hmmm

sYukCurZ said...

uish. boxer CK xnak ngalah. aha
btw aizul marcello da wat comeback
ng pic2 nyer yg sexy tu aha

Afzainizam said...

Allah Yang Maha Besar, Allah Yang Maha Besar, Allah Yang Maha Besar, tiada Tuhan yang disembah melainkan Allah Yang Maha Esa, tiada sekutu baginya, baginya kerajaan, bagiNya segala kepujian dan Dia berkuasa ke atas sesuatu. Orang-orang yang kembali, orang yang beribadat dan orang yang sujud, tunduk kepada Tuhan kami. Allah Maha Menepati segala janji-janjiNya, memberi kemenangan kepada hambanya dan mengalahkan musuh dengan bersendirian. Wahai Tuhan kami, kami berlindung denganMu dari segala kesusahan dalam perjalanan, berpandangan buruk terhadap harta benda, keluarga dan anak-anak. Wahai Tuhan kami, sampaikan kami kepada kebaikan yang boleh membawa kepada keampunan dan keredhaanMu.

Kami warga Fire Starting Automobil mengucapkan
salam aidil adha salam pengorbanan

Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

ezaty said...

calvin klein ?
yeah!mmg berharga haha !

PeQ GaRaGe said...

apsal nk emo2 lak ni..
hehehe

background kat shopping complex terbiar tu lg smart..

Kaseh Mucuk said...

lompat si katak (eh..aizul) lompat...lompat la tinggi2..hahaha

dek..windu ko byk2 nia..ye2! sbb diri ko begitu berharga!~

aMir RaYYaN said...

wah layout baru...sgt menarik.....:) permulaan sesuatu yg baru....gembira.....:)

Lala said...

wah...dh mcm model dh aizul...

Afeeqa said...

kalau xsilap, dekat lot 1 tu tinggal tempat bowling je yg hidup. tp xtaw la skrg. :)

Wawa Zameri said...

dea amik gmbar bestt bestt . hahaha xD i mmg gila amik gmbr ni xD

I am Karl said...

sudah diakui

d last pic tu antara pic lompatan TERBAEKK WOKK!

hoho

btw, cam byk lagik gmbr yg gile kentang...

saving tuk future eh? hoho

miss zeila said...

hmmm...
cantek picta2 kamooo...

_iEjA_iNsAnE_ said...

cun pixa.... leh ke masuk kat lot1 tuh?? cam berantoo jek...wahhaa....
x try g waterfront lak ke??

HIZAMI said...

nice lay0ut.
nice pictures.
ahaha.
sgt ske pix l0mpat tuh!
semp0i gile.
btw, ya.
anda sgt berharga.
s0, take a g0od care 0f urself!
;D

Hezesuze said...

wow nice picta...i loooiiiikkkkeee ...hehe

farish H said...

sempoi je bslipar hehe

~CPM honey_nurhaliza~ said...

adikky cyg,ko ada satu2 nya kakak yg paling ko syg skali kat dunia ni kan...tiada dua rite?? (sila ambil perhatian)

aku nk pic last tuh howkeyhhh....

p/s: tema apa meeting mggu dpn ni nnt??

sang tUah said...

mmmm....

ahchOng's said...

boxer pink dan melompat versi mencium ketiak seniri adalah idola aku wat masa ni..
terima kaseh aizul kerna bg aku satu inspirasi dan sedikit ilham..
hurmmm...

atiQah adNan said...

hehe nice pose...
actually tshirt incik aizul size bape ye..? ^____^

acap said...

calvin klein?
haish.
gua punya hush papis.
hahaha

hanilopiplopz said...

xs? adakah sy tersilap pandang??!!

IcEpRiNcEsS said...

http://www.klphotoawards.com/index2.html

ajoy!click d link above n join the competition..who knows u might win! goodluck!

NAL said...

Sy lah ur silent reader yg sntiase mengikuti.. sume pics u smart lah! XDDDDD

Hazzy Ishak said...

perrrhhh gambar hebat lah!


aizul, nak sign...
agagaga

hannamaruku said...
This comment has been removed by the author.
hannamaruku said...

sumpah i like all ur pictures! smart! :)

Asya Zain said...

sume gmba cun melecun meyh..
suke bangat..
=)

btw,tengs aizul..=)

zam.enol.arep said...

antu kemera ni da mule da....haha