Nov 28, 2009

YM Raja Damia Adriana Qistiena =)





Hye kalian...rasanya sungguh lama gua tak update blog nih..


Nah, nih hadiah yg penah gua janjikan kepada akak gua, CPM Honey Nurhaliza..photoshoot untuk anak beliau..dalam cubaan untuk menjadikan anak beliau pulak sebagai model kanak2 nanti...segala gmbr telah dihantar kepada majalah tersebut..hopefully dpt..doa2kan laa yerk..

Ekceli YM Damia demam tyme photoshoot nih, tapi sebab gua kejamBAN, gua paksa gak si kenit yg exotic nih..exotic? waah boleh tetiba anak buah gua exotic? hahahaha...


Damia sgt sporting hokey!! dan sgt senang diajak bergmbr..ada yg menangis tyra Banks pasnih..arghh lntak laa kaw!~ hahaha

Tatap puas2 si kenit comel nih! hehe





ko baek2 damia..tungau bnyk tuh..hahah..=)


argihhh..mcm gua kenal pose nih Damia..





Kaw tgk..beliaww dah mula beraksi!

dah semakin rancak!
sok ko dah besar damia, nak wat blog, ko wat pic nih jd header kaw! ok?
hehehehe


ececeh..pndang tepi lak dia kan? hehe



sian damia gua nih..demam kan? hehe



"syg babah" ..kata beliau di dalam hati..hauhaua..


Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan? haha

cangkung ye sayang?..

terberak jaga kaw!



Love dis world! =)



tyme nih dia dah meneran dah..
pompuan2...hahaha




waa dah mcm photoshoot kat lautover!~


H.O.L.D =)





Photobucket
da best pic yg gua suka!!!!


p/s : banyak lagi pic2 yg besh gua nak upload nih..sabr2...

ym id : ajoy_azwan
kenal gua dulu, baru lu tau sapa gua =)

30 comments:

aMir RaYYaN said...

sgtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt comel...............!!!!!..YM Damia....

pasni sure popular....cam.....tettttt...

heheheh...

peluk cium tuk ym damia....

pasni nk tgk Prince Irfan lak........:)

Zack Since said...

agree with u..
the last pix was gorgeous..reli cute..hehe

aizul said...

amir : ahhahaha buleh sajor..tapi irfan sgt nakal!!! hai-o!! hahaha

zack : ngee3x..geram sgt tgk budak tuh! huhuhu

Fakrul Radzi said...

cantik gilerw..
tahniah2..
eh mcm kat padang hang kasturi jek..

aizul said...

oit!!! diam2 sudey!!!

hahahahah...

siot ko kan!! hahaha

adamLUBA said...

oh damia sangat comel? booking siap2 boleh? hehehhe

weh! ko guna lens apa ek? bokeh yg terhasil amat menarik perhatian!

aizul said...

booking siap2?? buleh sajork untuk flower gurl tyme ko kawen nanti..hehehee

aku pakai tmron je..tapi f/2.8...

Lala said...

wah...damia sgt comel lah!!!!!

miss_eliana said...

comeynya damia..
bangga CPM ade anak dara comey.. huhu
n of coz laa babah die nia lg bangga.. kn? kn? =P

I am Karl said...

nk irfan plak

bleh

mamma mia! said...

ajarkan daku amik gambar pki dslr

W[A]NZAI said...

cute gler doe..
hahaa ni sure dia ikut ko neh ske begmbr..kn3..ha-ha!

atiQah adNan said...

cantiknye bergambar...
sekali rasa macam nak bergambar banyak-banyak juga macam nie..

rindu bah nak pakai dress gitu..
^___^

~CPM honey_nurhaliza~ said...

woyyyy bnjoyy....pandai ko curik2 anak aku ek?? ahahahhaha...tp cntekkk beb...nnt bg akak pic ni ok...

tuan2 & puan2 skalian,
tyme pic ini diambil,CPM tgh dating2 ngn mr ruffy kat DP...sambil2 ngk wayang...tahu2 je aizul dh amik pic ym raja damia...nice gilerrr weyyyy..:)))

PeQ GaRaGe said...

owh.. da bleyh wat fotografi dak2 kecik ni.. hehehe..

sgt cute.. pandai ko bg arahan posing.. (pandai gak ym Damia tu posing.. hehehe)

@TeN@BeLL@ said...

ee.. damia chumell ...

hanny nadia said...

comel gila lah ! :)

NAL said...

budak2 zaman skarang ni mmg pndai pose!!

jeles lakk.. cuteee!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sanagt meletooppppppppppp !

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

Sorry lama sangat tak ziarah blog kamu ni… dah banyak yang entry yang tertinggal nak baca… ape pun kami tetap masih menziarahi blog kamu sebagaai tanda nilai satu persahabatan yang telah lama … sambung kembali persahabatan kembali… dengan respond anda….

Syima Syaz said...

cun!
brp iso,shutter,& aperture?
ajar skit!

cet said...

comel gler!!!nama anak sdare gue damia gk....huhu

die-art said...

cute gila budak ni..

fatin ツ said...

ada nama irine atas crystal ball. :)

ps.YM Damia comel.!

AeNa Helaena said...

this little gurl sumpah comeyl.. xmcm babah dia.hahaha

Irine Nadia MaRceLLo said...

kenapa mesti amik GLOBE aku!!!hahahahah...sila perhatikan di Globe tertera pekataan mashu irine nadia yeww..hahaha..:P


smpai ati dua2 globe kesayangan aku pecah..:((

TiNTa^_~MeRaH@Ti said...

cutenyaaa si kecil nih...
kl damia tkr bj byk2 mst lg gempak...hahahaha

adamLUBA said...

oh! tamron..dia punya length? 17mm - 200mm? bokeh dia best!

. boxerpolkadottt . said...

Sweetnyeeeeeeeeeeeeeee! ahaha.

syafiqa salim said...

korang ni anak raja mana ye.
saje nak tau.
maafla x tau.
korang adik beradik sume cantik2 belaka.