Dec 23, 2009

Perigi Jiwa..

hollaaa guys!!!...keTIADAan kelas pada petang ini membuatkan jiwa gua sedikit lapang! hoyeh2x smbil menggoyangkan buntut ala2 Datin Orkid Abdullah (*tetibe)..

cam biasa ar, gua kalau dah bosan, amik senapang, terus tembak bender yang bukan2 kesayangan gua..

Perigi jiwa? kenapa perigi jiwa? ada dua sebab, satu sebab gua baru pas tgk citer avatar..tetiba ada satu tempat nama nya perigi jiwa..cheh gua rasa mcm gerek je nama tempat nih! hahaha..yang kedua, sebab gua sorang je yang tau n gua tak berminat nak mengamalkan konsep sharing is caring kepala butoh kaw! agagagaga..*sila menonton avatar secapat mungkin! besh gle !

btw, nih beberapa collection perfume gua untuk sem nih..setiap sem berubah..owh gua ter'influence' ngan perfume2 segala nih dek kakak gua, CPM Honey Nurhaliza dimana ye rakan2 sekalian collection perfume dia super duper mega mcm nak bukak pasaraya Pavillion di istana beliaw ituh....




 menduduki tangga pertama : PejalanBintang, Mont Blanc


 
 Tangga kedua : Hugo Element atau dalam bahasa Melayunya Elemen Hugo

 
 Tangga ketiga : CK Truth atau dalam bahasa melayunya CK Kebenaran
 
bersama ubat2 ketiak beliaw..



owh tangga keberapa gua tak ingat, Tenaga Hugo atau dlm bahasa Inggerisnya Hugo Energise
 




Pakai dengan bangga...

 
 satu sebab kenapa gua suka ini underware sebab statement kat atas tuh..huhu


 
 yezzza!
  owh gua juga bakal terbang lagi..
kemana?
gua pon tak pasti..
gua try sedaya mungkin! haha




 *updated!


  tiba2*...


p/s : owh aku masih tidak faham mengapa ada mahasiswa yang sanggup menyidai segala mcm baju yang lembap yang baunya juga seakan2 seperti Pusat Penetasan Penyu Berperingkat di koridor tempat gua naik tangga ... alang2 tidak reti membasuh baju, hantar dobi taman Uni sudah..bau sekilo rm2..tak mahal mana..kalau pon ada 100kg pakaian anda, baru RM200..agagaga..*owh agak mahal juga..hahaha..tapi beb, jgn laa seksa hidung gua! gua pon nak kongsi bernafas dlm dunia nih jugak! * agak kimak di situh ye! pantek!

ym id : ajoy_azwan
kenal gua dulu, baru lu tau sapa gua =)









50 comments:

Syafiq | Syahan said...

pic 2nd last...TERBAEEKKK,,,hahaha

Damien | Zachary said...

kepam x bau tu ajoy??haha..
aku rasa ko ni semakin ari semakin sewel..!!~~

aizul said...

syafiq : hahahaha ko jahat an?

damien : siut laa ko d..agak kepam gak laa..cup 38B tuh! hahaha

eJaRN Da' PeAcEmAkEr said...

sungguh cantek pic yg ke2 terakhir itu..sah ko nie da biol..d=P

Hazzy Ishak said...

wangian kat tangga tu berada di tempat ke 1993848895 kan aizul kan??haha

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

hawt stuff terus tgk 2nd last pic..

.aish. said...

bunguks syiak..
hadoyai,..
;D

aizul said...

ejarn : hahahaha lu baru tau dol??

hazzy : ish bukan laa..ke tangga yang ke infiniti!! hahaha

HIZAMI said...

ahha.
nape x snap pic baju2 tuh?
hehe~

aizul said...

nabil : adoyyaaaii lu jahat laa beb!!

aish : itu namanya family planning!! hahaha

aizul said...

hizami : baju? anda mcm terkeluar topik ye...

Lala said...

hahahahah..sape punye tu aizul???????
hahahahahahah.....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pachikkkkkkk ko kan grrrrr. *tak terkata2.


AGAGAGAGAGGA

aizul said...

ahhaha ntah..gua men angkut je kat rumah gua! hahaha

aizul said...

lolly : hahaha jeles laa tuh tak dpt wat pose cam tuh! gaaggaga!

eJaRN Da' PeAcEmAkEr said...

AM : haha..wa bru tau yg lu tekup mnatang serampang 2 mata tu..yg laen tau lame da..hahaha

aizul said...

dak nih kalau aku sekel lelaju sronok nih! hahaha

Fatin Aliyya said...

haha.sengal la gmbr yg 18pl...tue haha

agak2 victoria secret x ckp model.engkau pn buleh la kan.:)

Syafiq | Syahan said...

hahahaha...ak budak baik la....peace yaww...!

aizul said...

fatin : eh kalau nak tau La Senza dah amik aku taw! hahaa

syafiq : gila ko dow! haha

eJaRN Da' PeAcEmAkEr said...

AM : agak2 camne rupe ko bile sekel lelaju..hahaha..ermm dak ajoy lame dokk aku xdgr ayat DAK 2..

Kaseh Mucuk said...

ni pilem ko?????? hampeh...bikin aku gelak guling2 nia..ishh...kenan lak bibi aku kt muke ko kang dekk...haishhh...

aizul said...

ejarn : dak ajoy ok jwererrr! hahaha

mucuk : hahaha ko siot kan kak??

Zack Ikhlas said...

2nd last pix a.k.a The hottest pix of the month..haha..

Thumbs Up for AVATAR!!

Amir Rayyan said...

byk koleksi...hehehe...agak terlambat komen kali ni...hehehe...enjoy k..:) jg diri....

aizul said...

zack : huhuhu!! jgn men2..agagag

amir : hahaha tuh laa pasal..dah masuk ranking ke 25 dah..huhu!

AkU said...

ngeee~~totally..

Safwan Husaini said...

wah...
slot menayangkan koleksi perfume..
ad gak yg sama ngn i pnye..
haha
but tajuk entri ini menarik.
ttbe dtg idea tok menulis..
haha
:)

zati tarhizi said...

haahah! 18sx!

sYukCurZ said...

hugo sgt bes! *sapela nak kasi kat aku.

Yot | is | Yati said...

eeewwww!!! ajoy sexy!!!

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahahah~! sengal punye abg!

aizul said...

aku : total apa? fab total?

safwan : yeah! teruskan menulis!!

zati : aiks..mana ada!! haha

syuk : huhuhu..beli sndri laa dol..lagi syiok kot!~

yot : hahaha agak la..heheh

irine : hahahaha nak aku pulish pic ko? hahaha

p a a n. said...

oh ajoyy
belanje aku CK FREE
sungguh murah sampai free
hahahaha

W[A]NZAI said...

dah start sem bru ke weh??
cpt gler doe..erkk..or aq yg slh phm? huhuuu~

skid soil said...

ngaaa..tu irene punye ke?heh.

aizul said...

paan : ahahhahaha hahahaha..ada2 je ko nih kan? hehe

wanzai : dah 2minggu dah aku mula sem!! cam shit doe!

skid soil : hahahahah..no komen! haha

miss_eliana said...

2nd last pic..
wondering sape punya bra..
hahaha..

la senza da boley nk tuka model laki da skang..
ko p la anta gmba ni kt company die.. mesti die publish ngan bangga punye.. haha
=P

~CPM honey_nurhaliza~ said...

siut je ko sygku letak pic itewww....sape punya ko hamik tuh??? yg pnting bukan CPM punya ok...CPm punya lg vogue...ahahaha

bnjoy,jgn jeles,smlm kami shopping balik lewat mlm....balik trus terbongkang kepenatan....hahahaha

p/s: nk aino ke yangg??

Queen said...

nice collection of perfume!

siapakah empunye tu...?

ikanbilis said...

takde gamba sample underwear tu ke? model nye ke si pemakai ke huahuahua =P

ahchOng's said...

yang!!
pulangkan balik bra i!!
ai dh berapa bulan tak pakai bra ni...
nakal nakal..
ragut bulu ketiak baru tau~~
grrrr

AkU said...

erk~~
totally crazy..kot..

I am Karl said...

hahahaha

mmg sempoi sgt

pic irine secara exclusive tlah tertengok oleh ku

pic ju-on tu if lepak kat blog abg nih, xpe kot

DAVIDOFF xmsuk list eh? adik pasni nk gune DKNY plak

lg 1, nape x letak lyric LEWAT SEMESTA? dh start layan dat song

k chill ye

[z@ck] said...

ahahahah..
macam siot je ko...

farish H said...

suke gmba yg buku tu unik sgt

3p4h said...

Memang sgt xpaham manusia jnis perap2 baju. Dorg ni ingt nk wat pekasam ke hape.

Uwek...bole muntah sih..

p/s: Cantek2 sguh pic lu bro

Nasz said...

hello there, blog walking.. neway nice pic.. err.. tumpang tanya.. font kat gambor tu apa nama ye...

farba said...

best blog ni.....hehhehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇