Mar 11, 2010

owh saya semakin muda laa...



salam sejahtera...ini berita yang baru kami terima...

seorang pemuda yang tidak berapa nak kacak telah menambahkan umur beliaw secara tidak sengaja pada rabu lalu bersamaan 10 March 2010 100310...pemuda yang dikenali sebagai Aizul Marcello tersebut yang juga seorang GAMBARGRAPHER telah membuat pengakuan jujur di hadapan hakim majistret jalan gampang...

arghhhh ..cam gmpang gua takder idea..astaga apa nih, baru azam baru taknak carut2..hahah..dah start balik..argh lantak laa,,itu adalah gua...

baeklah..22tahun yang lalu gua tggalkan dgn segala mcm kenangan pahit manis bercampur baur hasyam hancing segala..diblender sekuat hati ..haha

23 tahun menjelma..mcm 22 tahun yang lalu, gua penah bgtau, yang bukan senang gua nak jadi Aizul Marcello..damn! memang payah..cerewet cam hape..yeps gua ngaku idup gua aman damai skang..ting!!!! mcm gua pegang tongkat sakti gua dapat segalanya..

hmm..23thn yang ini gua suka..walaupun gua dah jangka surprise dr team laki2 dot tk, tapi kali ini spesel..lu sume mau tau kenapa?? sebabnya dr awal lagi PA gua ngan Qarl dah ckp yang on my bufday diorg  takkan dpt dtg..ok fine..gua tak kesah..yer laa gua pon paham jauh kot KL-JB..tol lagi, minyak lagi..tp gua yang mempunyai kelebihan mengagak nih, tetap rasa yang Amir Rayyan n Qarl akan dtg ke JB..ahahhaah sangkaan gua betol ok!!! walaupun beliaw dok pakat ngan Man kawan baek gua kat UTM nih..haissshh tarak jadi..tapi yang beshnyaa..ada hadiah yang buat gua betul2 surprise!! lu sume tggu...ada kat bawah nih sume!! huhu...btw thanx tersgt2 kepada mereka2 ini yang sgt memahami erti SAHABAT!~


ok gua perkenalkan diri gua..gua bernama Aizul Marcello..
*gua takut lu sume lupa muka gua..ahhaha



yezzaaa ini dia cupcakes yang super duper sedap ok..import khas dr The Curve..



ok gua zoom in sket!~ huhu


hahahah kami menggila ..maaf kualiti gmbr kurang memuaskan..gua pakai webcam MAC je..lalalal




tadaaa gua saje je posing atas cadar n comforter ikea baru gua..
gua nak kasi adik gua jeles sket..*hye irine!! haha



tadaaa..ok nih gua beli sndri..gua tempah dr Armani Exchange Pavy..
ekceli gua da nampak belt nih kat AX kat Aussie, then gua call AX Pavy untuk wat tempahan..
gigih tak gua semata2 nak dptkan belt nih? hahaha

memandangkan arus pemodenan yang semakin rancak membangun, gua terpaksa melabur sekali lagi untuk apple separuh ini!~ lalalala




haaa ini tadi bersama geng2 urban angle..mereka selebet bufday guaa laa gila!! huhu
*celebrate ekceli..



yezzzaaa ...
dr kiri : eyra, mynn, aqen, AM, anyss n bai..
tq sooo much guys...
dan ini juga surprise yang sgt surprise..
da mastermind sgt bijak!!! dan gua sgt tak sgka..gua terharu smp gua terdiam jap..
tq U.I...



damn!!!!!!! da most valueable present from team gua, Team The Laki Laki dot Tk..
custom album gua kronologi dr gua kecik smp gua besar..



hahahaha gua bersama adik2 guaa...
seyes kualiti yang mcm nih korang akan dpt kalau korang amik ktorg jadi photographer rasmi korang..
* maaf saya terpromosi! haha



tuuu diaaa..posinng Amitabha haaa...



duduk laa elok2 sket A.M!
ada yang terbang lari2 anak kanG!~



hyahahaha kenangan gua kat Aussie pon tetap ada!!
suka laa gila!!



bersama akak gua, CPM HONEY NURHALIZA and siblings gua.
eh irfan n damia pon ada!



damn! gua sayang smp gua takmo bukak plastik g2000 tuh..
pakej ngan tie..
tq Qarl!!!!



then..POLO Blue..



haaa gua pon tak paham nape ada makeup MAC nih..
maybe tggu gua jadi pelakon hebat nnt kot br pakai! haha



tadaaaa...ini dia Hencek Wulong2 gua..
dah mcm hero tamil rmbut beliaw..hahaha
comel cam alas kaki laa beliaw nih!~



frames..bersama PA gua..



ok lu sume tau yang anak gua yang lama bernama Zaiton Rayyana Qistina Razuel da meninggalkan gua disebabkan salah satu virus nih..gua terus moody kot pas tau berita kematian beliaw..

dan ini..sebagai pengganti Eton..
He is Fuad Daniel Hakiemi..u guys can call him Kimie..
hye kimie!!






ini pula kamar gua setelah direnovasi secara total..
gua semak2 kan dinding itu dengan motif yang tak bermotif..
haa cam gampang ayat gua!


satu lagi..lampu from Ikea..so gua kat bilik nih da ada 2 lampu sisi!! haha


itu saja laa kot..
damn gua da 23thn..alhmdulilah Ya Allah..gua bersyukur dikurniakan nikmat umur ini..

for those yang wish kat gua, either msg tru phone or fb, gua ucapkan jutaan terima kasih..

kepada Hencek Salmah Razuel gua yang gigih menyanyi pon gua ucapkan jutaan terima kasih..

pendek kata terima kasih laa pada sume..tak cukup kot kalau air seluruh lautan nih gua jadikan dakwat untuk ucapkan tanda terima kasih dan syukurnya gua atas segala nikmat dan anugerah yang tidak ternilai ini..

Alhmdulilah...

till then babai...

chaw!!

ym id : ajoy_azwan
kenal gua dulu, baru lu tau sapa gua =)

49 comments:

Amir Rayyan said...

komen dl..hehhe...:)

Amir Rayyan said...

selamat jaga diri untuk tahun ke 23.....semangat dan senyum selalu...

Tfaaaaaa said...

Happy 23rd birthday aizul ;)

hanilopiplopz said...

selamat laa ye wahai hencek selamat..

*eh name baru! ~~hi hencek selamat!

asna ashraff said...

happy birthday :D

aku suka motif yang tak bermotif kat bilik kau ;D

anak tajul molok said...

happy birthday sayang. ha merataaaaaa i komen u nye bday. thats all from us. btw, ANGELZ oke bukan angle @ sudut?? ingat we all sudut theorem pytogoras kahh? hahaha. mmuahh4!!!

Qarl said...

yeah

dpt jd commentator ke-7

penat menunggu

hahaha

kenapa 7? sbb qarl kan 7 march

hai-o muka qarl menggila sgt hokey dlm pic tu..

muatkan kemeja tu?

k henjoy henjoy ya

ezam said...

congrats!!

selamat hari tua~

elyn said...

happy birthday AM!! semakin tua semakin matang k..^_^

Marya Hana . said...

ouh. baru 23.
still young.
may god bless u :)

pwincess AJA said...

happy 23th burfday~
mg bahagia selalu.;)))

farhana said...

happy belated birthday AM

Tang dekorasi bilik 2 mmng superb..
blh jd interior designer nih heee

Janggel said...

happy b-beday bro!

Hizami Li said...

ahha.
bapak best gile!
fuhhh...
ni jeles ni.
ahha~
hepi besday.
moga pjg umur.
diberkati Allah.
mndpt kejayaan dunia akhirat.
oh my.
wish plg skema from me.
tutu~

Zack Ikhlas said...

one word to describe..
'M A G N I F I C E N T'..
as usual superb pix from superb human like you..hehe :P..*reli meant it k

love the album..sungguh2 pretty..

last BUT not least, Hepi Burfday again :D

[z@ck] said...

bro..
selamat hari tua..!
=)

Hazzy Ishak said...

23 sudah
haha
happy birthday

sYukCurZ said...

kagum menjadi aizul marcello..

~CPM honey_nurhaliza~ said...

happy birthday sygku...muuahhh..dh besha daa adik akak,moga segala impian mu akan tercapai ok..akak syg ko sgt2..muuahhh..:)

nnt nk custom album cmtuh ek dr laki2 dot tk..ahaha

sya said...

happy belated birthday :)
jeles gile ngn hadia2 yg u dptt
hahahhaa

Elyn tintin said...

Aizul
Happy Birthday!
Gila jeles oh banyak gila hadiah dapatttt! :)

but yang paling best yang album gambar tuh!!
bermakna gila kot.haishhh.

Carl Samsudin said...

Hppy birthday monyet!

milimilo said...

sudah 23 rupenye..adiah semua superb gilaaa okay..mmg ramai yg syg ni..good =) have a happy life

skid soil said...

hp bday AM!

ixorabiru said...

selamat ulang tahun....AM!
hehehe.
may Allah bless u always & forever!

Muhafis said...

wah banyak dpt hadiah, smuga makin tabah harungi hidup,
hehehe, skima jee ayat ak ek..

ana said...

suke lagu kat blog ni..

kyoO~rEz@ said...

hepy belatEd besdaY aizUl ^^
cupcakes !!!cam sOdap jak tuh..hu3
lagu nieh mMg masyUk lah nGan tema umOr hang :D

Hezesuze said...

eh eh umur kita same arr....mihahahaha

wow! akak pun suke album picta tu...huhu

cLoud9 said...

hepi belated besday =)

Kaseh Mucuk said...

hepi befday adek kuwh..! suke la album tuh..

nabil said...

selamat hari tua bro...huhuh...

makan tak ajak pon..heheheh

a.n.y.s.s said...

ajoy..smakin hari smakin tua..hahah..
eh eh canteknye gambar kat kfc tu..sampai senget2 man amek gambar..hehe..

miss_eliana said...

da selamat wish kt fb..tp nk wish lagik... hee~
happy birthday yep!

suke cupcake 2! wee~

Diba Chan said...

hepi hepi besday abg AM

Syima Boyd said...

dah wish kat FB..tanak wish dah...hahaha...sep sep...

eh kita pisces sama lah

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

happy belated birthday aizul....may ur dream come true.
hav a bless day n life...amin

Lyana Hisham said...

hepi belated burfday :)

gle best hadiah..mac tuh bak sini ;p

mRs.aJaQue said...

sgat suke tgok bday gift tu..
that album is so superb....:)
belog jenjalan nih..

Naimah SiDiK said...

salam dik.. nak tanya kalau nak order tuk wat album (present gift) cam tue bley x?? cam cantik jeee... nak buat album 4 my lil son... in case klau bley can email me @ nadratul@oum.edu.my
but i will pay ikut u all punya arge laa... really nice... berkenan nie ... huhu
TQVM.... arap2 bley la eiks...

>BerrieS< said...

whoa..bez gler dpt hadiah camtu..
nice album...anyway..happy bufday A.M...

AkU said...

Nampak gaya nye..Hencek Aizul sudah 'MUDA' lagi setahun ye..hehehhe..

Happy Belated Birthday BRO..!!

faidzal said...

Happy belated birthday brooo !!!
homework kt skola gua byk . gua jrang online . nie bruuu psan . sorry brooo . heeeee
btw, album lu smart plakkkk . HAHHAH .
polo blue 2 klu xnk bg gua lahhhh . HAHHAHA

sang tUah said...
This comment has been removed by the author.
FeeRan Troublemaker a.k.a Syafiran said...

hepi birthday..
moga panjang umur..
bila gi nak tukar layout???

fatimah arr said...

comel la ur room..
i want that photobook jugak!

Adam Zaefrul said...

joy... great!!!

3p4h said...

Happy belated bday ajoy! Lama x tgk blog ko. Semakin mantap la art ko. Sgt seni~ Serius smart!

p/s: All da besh ya [bole jd serius photog]

a'an barney said...

kite bkongsi bulan march!!hehe..