May 14, 2010

abang aizul marcello kaw penat bekerja...

salam to all..

hahahahaha tajuk taknak kalah kan bunyiknya..heeee..baeklah..kita mulakan ntry ini..

gua skrg sudah nak masuk 3 minggu bekerja..haisshh penatnya bukan main lagi..bygkan, gua nga prektikel je pon, tapi hari2 masuk kol 9am balik kol 10pm..kadang2 sbtu ahad pon keje..so korang bygkan betapa penatnya gua bekerja..haissshh carik rezki untuk anak dan bini2..hahaha perlu dihilitekan disituh ye..bini2 dan anak..anak is singular..hahaha..

alhmdulilah, gua dpt prektikel kat tempat yang gua boleh kata sgt bagus kot..company besar n mcm2 project mega gua dpt..korang bygkan, smpaikan gua nak tulis kat buku Log gua pon terlebey2..haisssh..maunya laporan akhir prektikel gua tebal cam 8 buah kamus oxford...

one thng yang gua blaja kat opis ni is semangat berlumba2 untuk menjadi yang lebih baek.kalau tak, teeettt tamat contract lu kene keje..alhmdulilah, staf2 yang hebat kat sini semuanya mesra pelanggan n mesra rakyat.even masing2 ada master, phd n macam2 laa .sepatah gua tanya, sejuta diorg balas..satu keje gua mintak, 25 files diorg suro setelkan..satu file gmbr gua mintak nak edit, 18 file diorg bagi suro edit..nak mamposssss??? hahahah..tapi gua enjoy kot..ramai sifu2 hebat kat sini..hahaha..

latest keje gua dapat is Project Bandar 1 Malaysia..owh dr asas kene pk konsep laa..kene kaler laa nak letak rumah apa laa..haissshhh mcm2 kot..smp laa gua kene present depan bos..( kes kene buli ngan abang2 senior kat sini )..arghh gua cool je..gua present je laa..hahaha..alhmdulilah semuanya berjalan dengan lancar n kene puji..haiooo kembang bontot gua merekah2 nih..( skrg da ada selulit )..hahaha..

opis kat sini besh..gua leh pakai jeans..leh pakai jaket faizal tahir ..instead of pakai baju formal n suar slack...mana taknya, abang2 n akak2 opis nih gle..tyme gua pakai suar slack je..masing2 dok tegur..wow! nice ass! jimbit lu..malu gua beb..tapi gua cool je..smp kan gua malas da nak pakai slack..so gua pakai jeans je..hahaha..

dah2..gua malas nak membebel pnjang lagi..next week gua nak kene pegi Penang..gua kene wat site survey..wow!! ana suka!!! hahaha





hahaha dua pic di atas menunjukkan gua sedang skema di awal2 prektikel..
pakai baju formal laa kan..
owh itu adalah collection raoul n zarra gua..huhuhuh

last2...hamik ko..gua pakai kemeja kotak2 n skinny je..hahaha
slipar itu abaikan..haha
mini ini milik kris dayanti ye..


dan ini is one of the project..1 malaysia apartment..gua tunjuk kan sket je laa kan..
kang lu kata gua kecoh plak..haha

chaw!!


ym id : ajoy_azwan
kenal gua dulu, baru lu tau sapa gua =)

18 comments:

Hazzy Ishak said...

alololo
agak2 keje kat sana terlebih makan tak?

ezam said...

all d best!!!!

nk keje pakai stylo mylo

trylah DiGi

kdg2 dh mcm fashion show~

Clara Emily Cancer said...

biasala tuh penat.
adat bekerja kan.
nak datang penang ke?

welcome to my homwtown.
boleh jupe adam luba.

a.n.y.s.s said...

TERPAKSA PAKAI CAPSLOCK YE..WAH3 TAKNAK KALAH YE..
PALING JELES BILA BOLEH PAKAI APA-APA JE G KEJE..CISSSSSSKEK!!

:P

I n n z said...

dari stylo ke hanco.
eh tak tak.
dr stylo ke hanco.
eh nape asek type mende same neyh ?
esh3.


oke la tuh ;)

Carl Samsudin said...

menarik!! keje kat mana bro? mlaka ke?

kembatolo™ said...

keje panjat bangunan la nih?haha..
selamat bekerja la ntuk abang aaizul marcello[via copy title]haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

i nampak parut kat kat siku u la sayang.HAHHAHHA

Nur -al- Ain said...

mini tu yang kecik ke, abang aizul penat bekerja yang besar. HAHAHA. ilusi optik ni...

anak tajul molok said...

good improvement!

nice aprtment. kat ne projek bandar nni joy..

=))) muahhhs.saje nk cium

Qarl said...

finally...

agak2 bile siap project mega itu?

alianurashikin said...

haha kurus ko praktikal haha =P
bgus2..

Amir Rayyan said...

keje elok2....rajin2...:)

zyLa said...

apartment tu cantik lorr

Marya Hana . said...

woooooo.
apartment tu sgt mmukau sehingge ke sanubari.

* akak2 kat opis usha ur ass. woo. marbahaya.. die nak buat menantu kot
:p ngehehehe. ke nak buat laki no2.

AkU said...

wohoho..smart dowh..apartment tuh..

Dyka said...

hahaha..
all da best!

raihana said...

aizul.u pun prac gak ke?u ada format report akhir die tak?