Jun 28, 2010

KLue Urbanscapes 2010!





selamat morning everybooooddddyyy!!! yeaaayyy..bgn2 pagi je dah toksah nak pk 'alamak gua da lambat nak g keje...'...hahahaha..arini gua bgn, muka atak senyyuuummm..hahahahah..=)


baeklah rakan taulan sekalian semesta bumi, arini gua nak update pasal KL Urbanscape 2010..haissshh, masyuukkk abesss...=) dan gua happy tersgt2..ehhehe..ekceli gua taknak pegi sbb sah2 panas n hectic gila kat situ dan ditambah ditolak mesti jem tahap malapetaka, tp disebabkan ada insan yng murah hati, mulia pekerti yg ingin menyensponser ( betulkah grammar imbuhan? ) ticket free, lajunya je angguk tanda setuju..hek hek hek..while zizie plak ktorg plan carik ticket last minute sbb sah2 laa ada org taknak pegi dan akan jual dengan harga yang murah kan? sooo bijak berbelanja..nasihat gua kalau nak pegi event2 mcm nih, bukak facebook event tersebut sehari sebelum atau pagi sebelum event bermula, dan check kalau2 ada insan yang nak bagi ticket free or nak jual murah..dan dari hal tersebut kalian boleh mengambil kesempatan..erk..word ambil kesempatan mcm tak kene..arghhh apa2 je..


so, gua ngan gigih bersama zizie pergi lu putrajaya and fetch her there, then ktorg naek satu kereta je..naek kereta mawar sbb gua mmg malas gle nak bawak kete kat KL..hahahaeh save whut..environment sume tuh..ahhahaha..so di awal pagi lagi dah gerak..nope i mean, takder laa seawal subuh kan..giler ko???..subuh pon tak bgn, ada hati nak gerak pas subuh..tapi kalau pukul 8am pon, kira lepas subuh jugak kan kan kan? hahahaha


ok ok..yer yer, gua tau gua bnyk bercakap plak..yer laa sibuk dok refresh n flashback balik kan..hahaha..nah2 tatap pic dulu yer.. hehehe


owryte nih laa hencek Mawar..dah bnyk kali promosi beliau..
mari2, 3 seploh..3 sepuluh..
beli mawar dpt aizul..erk!! ahhaha

hahaha seyes wey..da view dlm kl pac nih mmg cun abes!!


pose mencari kutu!! hahaha

ok nih paling besh..
ko beli 3keping batch, then ko tikam2..hahaha
gua tikam memula badluck sbb dpt ketas kosong je, sekali tuh haa...amoy tuh kasi chance skali lagi..amik ko, gua dpt wallet RIPCURL..haa sila google..mesti ada yg tak tau..hahaha

seyes dow, lawa!

ahahha, gua ada gak wat pose mcm nih, tapi maaf, gua taknak publish..
* tak brapa nak jadi!

haa seee, lolipop untuk dihisap pon adaaaa...

ok kalau kat rumah gua tyme kecik2 dulu, gua ngan adik bradik gua panggil gula2 tuh gula2 satu sen, sbb warna dia mcm syiling 1 sen..
owh mmg sgt nostalgia!!


ececececehh..konon2 laa kan...

baloons penyedap rasa..=)

hek hek hek..
jmp arnie taukey arnie boutique..huh..dr jauh gua da nmpk beliaw..
tq sbb menegur insan kerdil aizul marcello nih..sila lihat pic untuk tahu siapa lebey kerdil..*arnie jgn marah haa..
ecececehhh...hahaha

ok nih booth mat salleh mana tah..dia cam suro ketuk2 air dlm cawan tuh to produce diff kind of sound..
menarik dan harus dipraktikkan di jamban masing2..=)

owh ini mmg cun!
nama nye TILU..ke PILU..?? 
tapi tak kesah, TILU ke PILU ke, yg pnting sedaaap suara!!


yeah! gua tertarik kat baju2 beliaw..
WE  NEED ARTIS, NOT CELEBRITIES!


ok nih di malam hari..ada abang2 main2  api tunjuk perut yg baru nak cantik..
hek hek hek..
*terpegun

and last but not least....

............


*speeceless jap..
so sekarang saya da tau mcm mana nak dandan rambut saya bg gulung2 kat bawah!
hek hek hek!

babai sume..abang aizul kaw nak sambung mimpi indah..
*sebab dah toksah g kerja! yeah!





till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

33 comments:

Qarl said...

o yeah!

1st

jom senyum laaaa

yay yay

sekian! henjoy cuti!

Qarl said...

wow

hanis zalikha in d house laaa

~CPM honey_nurhaliza~ said...

ok dh komen...

pic last tuh chummil..eheh.:)

ezam said...

gambar kamu mmg tarbaekkkkk!!!!

Dyka said...

ngaaaaa!!!!..

nk ikotttt!!!!!

hahahah!!!

MIRA UTTIKA said...

oh men ! Hanis Zalikha ! Oh men !
ahaaa,terbaik ah semuanya.
oh btw yang abang aizul suka baju dorang tu kan,yang sebelah dia tu,kalau tak silap,dia tu pun blogger juga.http://gadisjahat.blogspot.com/

MahaMahu said...

Best lak tgk pic2 yg kau ambil ni class.. tapi aku tak pernah pergi urbanscape ni pernah dgr aja.. tahun depan insyallah joint bole..

Hezesuze said...

pic yg last tu mmg tomei...dua2 tomei bangat..i loiiikkkeeeee

mR.sYaH said...

best betul..



yg last tu hanis zalikhakan..

eliana_adnand said...

wah!
ayik dpt snap nga org glemer je nih.. *jeles*

Hizami Rahim said...

wow.
siriyes.
aizul & hanis zalikha sgt2 gojes!
;0

afizan azman said...

it looksss so howwwwwwt!!! not u ok, the weather. OMG

myraa said...

ahha ; wahh ada gambar dgn hanis zalikha ! superbla !

dua dua bloggers terhebat :DD

thyYunx said...

sampai ble program ni??
egtkan KL fest..

Fakrul Radzi said...

err..urbanscapes bukan exhibtion pasal project2 architecture tuh ke?

s.i.m.p.L.e me said...

best g urbanscape.
dis year xdpt g lak...alamak!!
seb bek aizul wt report keadaan d sne..
eceh!!
cumeL haniss

Dyna Yvonne said...

wah...sume pic chantek owh~
^_*

Rizha. said...

OMG ! gambar yg last tue..
hanis zalikhaaa ! :D

kyoO~rEz@ said...

entry ni membuat aq asyik duk ulang alik ke blog ko bro..hahaha HZ :D

arasewel said...

pic y smart2 tuh wat sy nk tgk jew blog u nieh slalu!~

wannurfazrini said...

OMG HANIS ZALIKHAA! JELOUS!

Amir Rayyan said...

bestnye....:)

bunga said...

Hanis Zalikhaaaa! mmg kena gmbr paling cun dgn org cun letak last sekali :D

piECES oF ME said...

wah, dgn hanis!!!!!

nurul nadia said...

masyuk r lu...huhu..liputan yg menarik..x payah pegi pon xpe..

hanis byk cakap mcm dlm entry die x?

Hazzy Ishak said...

comelnya hanis

irahehe said...

gambar semua lawa2..


:))

mcjust.lol said...

bestnye event nih!!

G said...

suka plak bc entry blog anda..huhu

::fadxieza:: said...

wah..

dpt jumpe hanis plak..

:)

asna ashraff said...

salam,

tilu arr bro... kesia mira kau kata die pilu...

and baju 'need artist not celebrity' tu mmg baju cool (illya good taste!) :D

Yatre Hayati said...

lawa la semua gambar u!!! superb thumbs up!

aNn fArhaNaH said...

btw..i think i saw u ms urbanscapes..
tp takot nk tegur..Xkn cm..hai..saya ann one of ur blog follower!