Nov 19, 2010

Berkata-katalah walaupun bisu....


* bisu? 
meronta2 dalam keterpaksaan...
menjerit tiada siapa yang peduli..
kejam menjadi sahabat terulung...


*kosong?
perkataan yang terngiang2..

*pendam
ya! terus pendam!
hingga ia menjadi daging itu..





















Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

*
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku


Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi


Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila

Takkan ku sia-siakan kamu lagi.. 
Takkan ku sia-siakan kamu lagi.. 


*Download Lagu Di Atas
Click Here






till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

33 comments:

jimmy jimboo said...

Selamat Hari Raya Qurban ^,^

nice photoshoot . :)

Z A C H S I N C E R E said...

love the last pix..chantek!

wANieYZ said...

nice pic..huhuhuh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantiknya gambar-gambar kat atas tu...


LATEST ENTRY

KOMITMEN DAN BLOG?

UNDI GKSB NO 51

sudirman said...

sapa lah cinta lama yang di dambakan itu yer..yg ingin dia kembali dan ingin dia disisi..apa pun, mg kebahagiaan mewarnai hidupmu yg bisu dan kosong itu...

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

the photos are really something~nice job !keepitup. teringin nk capture something like this.. so we are talking about talents or gift? or skill? papelah~

nic3..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

care laaa..pic yg BEST!!!!

moga xde dh KOSONG tu ye hencek aben!!!!

Mohd 'Azim Kamaruzzaman said...

uit!
lama xdtg menyinggah..
now nk start blog walking blk..hehehe..

whatever it is, pic2 kamu sentiasa MANTOP!

sea_lavender said...

berdiam dan membisu lebih baik drpd segala2 nya...kdg2kala kate2 tdk dsukai or melukakn perasaan org...lg la xnk kan...so ambik langkah membisu (=_=)

Amir Rayyan said...

rintihan......cubaan...kehidupan.....pengakhiran......

beautiful_rose said...

tak perlu di ungkapkan dengan kata2 biarkan saja gambar bercerita.

eliana_adnand said...

photo superb! :)

eeqa~ said...

Suke jugak pic yang last tuh. Ade LIKE button tak utk pic tuh?
hehehe

pink said...

Brothaaaa ,cool gilaa ah gambar last ;) heeee

Dyka said...

sifu hebat as always~! *kening kening

Puteri Iqa Izyan said...

cun ah gambar2 :P

Perempuan itu Bunga, Teddy Bear dan Coklat | Alahai Perempuan I

Puteri Iqa Izyan said...

cun ah gambar2 :P

Perempuan itu Bunga, Teddy Bear dan Coklat | Alahai Perempuan I

Puteri Iqa Izyan said...

cun ah gambar2 :P

Perempuan itu Bunga, Teddy Bear dan Coklat | Alahai Perempuan I

Encik Tikus said...

tulis blog pakai hati, ambik gambar pun pakai hati. aku suka quote kau, ngeh ngeh ngeh =)

awatif said...

salam..
sumer pic kt atas 2 menarik...
suke sgt...
lgu p0wn best...

eda. beda. shuhaidah. said...

buda tecik nih dtg vsit uncle aizul. wanna say VRY NICE PIC! :)

Hezesuze said...

photo yang cantik tapi kan benjoy...weols tgok picta pertama tu sekali pandang ada nmpak cam muka org balik2 lalang tu..cuba perhati betul2 huhu

fad ali said...

suke follow kamu....

hope follow blog ku gak..k..

nice pic...

look alive!!

awsome!!

Mall Firda said...

Nice pic!! like it ;P

dyba said...

i love it... =)
bce blog pon pakai hati...<3

eusoffaqeuddin said...

ok. gegambar anda sgt lawa! thumbs up yawww! ibu jari kaki pon terangkat!

d_LA said...

terbaek rrr pic encek aizul neh..suke suke..

Cik Su said...

smart gila picture tue..

H.O.L.L.A.N.D said...

nicey meh :)

MiaWawa said...

ske tgk pic...

miszes ugly said...

TERBAIK DARI LADANG!!!

jeles lorh..

*geram tgk smua pic lam blog nie*

SheLLy said...

nice pic...;)

khalis kyra said...

nice blog...x perlu bicara biar gambar menterjemahkan apa ada di minda...