Nov 18, 2010

Q to the O to the R to the B to the A to the N...QORBAN!



haaa tittle nak mcm cheer je kan...hahahah..ntah aku pon takder idea nak tulis tajuk ntry apa kan kan kan...

btw..salam sume..

hows ur eiduladha? ok owryte? bagi diri saya di perantauan nih, tersgt2 laa biasa2 je..ayah n mama kluar balik kmpung tgk maktok..ha apa apa? kenapa aku tak nak ikut blk kampung? hmmm honestly sebab aku tak suka maktok..hahaha..ok fine, diam2 sudah..ckp sini, abes kat sini je ok..nyiahahah..ko heboh2, aku trajang ko laju2! hahaha

hmmm..ala mcm biasa laa raya qorban kat sini mmg tak meriah langsung..dr aku kecik smp laa aku remaja bergetah nia..hmmm..cuma pengisian 'pengorbanan' tuh je berbeza.. tak perlu laa aku nak bgtau apa pengorbanan aku kan..takperlu laa ko nak bgtau ko sedekah kat 10 buah rumah anak yatim kan? tak perlu tak perlu tak perlu!! nehi nehiii nehiiii!!!!!!!! bia ko ngan Tuhan je sudah..toksah gembar gembur...

so mcm mana korang nye raya plak? ada best? ada happy? ada sembelih2? jgn sembelih anak2 sudah yer....adoyyy!!!

ok bg sesiapa yang mengetag2 gmbr lembu ke kebau ke, sapi ke siput babi ke ( nak ckp babi mcm tak sopan, so siput menjadi penyelamat keadaan ) dan siap ada ucapan slamat hari raya qorban ke terima kasih laa gamaknya diucapkan ye..maaf saya untag semuanya..agak rimas di situ ye..*gambaran rimas di sini boleh diibaratkan seperti bulu ari2 yang tidak dipotong hampir 40hari..ok behave abang aizul..abg aizul kan dah besar...ngee3x..

ok laa..itu sahaja..selamat menyambut hari raya aidiladha..pengisian pengorbanan itu penting yer...





till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)


24 comments:

Qarl said...

gittchuu

siap ade jacket

get ready tuk peragaan jubah muslimin nnt! hehe

imaginasi! imaginasi!

♥e'in♥ said...

slm aidiladha.. :)

sea_lavender said...

Salam Aidiladha~~
terbaik la berjubah hehe =)
fashion br dgn jaket ...

achik ezam said...

jubah+jaket


mcm yuna lah

hehehe~



salam aidiladha aizul :)

..hizamirahim.. said...

aha.
wow.
lawo persalinan jubah dgn jacket tu !
XD

Irine Nadia MaRceLLo said...

pakai jacket di pagi hari sbb sejok kan..hahaha. Seb bek tok imam x manjat!

a.n.y.s.s said...

aiyohhh! jubah puleee!

shera haifa said...

stail baru..mst mnjdi ikutan org ramai nti.

Puteri Iqa Izyan said...

jubah + jacket. hoho.pelik2..

babyHoney said...

abg aizul kachak !
selamat hari raya .

atiqah said...

salam aidiladha..jubah dengan jacket hahaa

wannurfazrini said...

jubah dgn jaket ? wow nice matching ! hehehe

❤ryryqa❤ said...

selamat hary raya qorban aizul :)
nice blog ;D

sicomot-comel said...

well..
thx to ur sister,,i found this page
anyway...
selamat berkenalan aizul.
i really want to make me my sifu..
dlm bab2 photograph ni..
boleyh x??
<<<mmg minat giler sal gmbar
so~ mintak tunjuk ajar

(harap dpt bg respon,law x nnt sy kuciwaaa)..wekekeke..

Miss Marquis said...

1st time masuk sini.
smart jubah.

Hezesuze said...

firstly nak komen..awat cam kurus jek benjoy??

2ndly..smart kai jubah tu...i loooiiiikkkeeeee... :)

p/s xtau bila dpt jumpa benjoy kan... :(

Mohd 'Azim Kamaruzzaman said...

makan hati tgok fesyen baru..
jubah berjaket!

Amir Rayyan said...

Hargai setiap pengorbanan yang kita ada....

cham's said...

menjaga ati jugak pengorbanan kan? susaaaah tu : )

Cik Su said...

fesyen baru ka..haha..kelakar la..tapi stylo...

a t t said...

=))

paDel said...

terbaek la pic...huhu...lawoo....

aqim said...

ok,not bad,,blog..

shahjiehan said...

style2!