Dec 3, 2010

Bukannya susah sgt pon...adooyy!!

salam to all my readers...


heyyaa u guys ok??? ak bg diri aku di sini ok ok la..yeah! presentation thesis tadi tak lepas, so kene redoo..agak badmood di situh ye..tapi..jgn risauuu!! ( smbil menunjukkan isyarat berhenti ), Mr Muscle ada membantu!! nyihahaha..


baeklah rakan2 sekalian..disebabkan ketiadaan mood, ak keluar bersama2 kamera terchenta aku, La Lensa Nuddien untuk menghiburkan hati yang lara..waa boleh mcm tuh! pedulikan hal thesis wat sementara waktu.ada aku kesah ngan ko Hencek Testis??? er errr err..i mean, Thesis..teruskan hidup...bukannya pengakhiran dunia kan kan kan?? see abg aizul marcello kaw berfikiran positif inovatif dan kreatif! nyiahahah..


rakan2 yang dihormati sekalian..kalian sudah maklum yang aku dan adik kesayangan aku, Irine Nadia Marcello telah disenaraipendekkan untuk Blog Personal Lelaki Pilihan dan Blog Personal Wanita Pilihan dalam Blog Pilihan Malaysia..Bahangnya, subhanallah..mcm ko nak pergi Anugerah Oscar! yeah! serius dowh..


kalau korang tak caya..korang tgk gmbar2 di bawah nih..




ok ini cina2 saloon tempat slalu ak potong rmbut, style rmbut n wat treatment!!
tmpt nih terbaek dowh..sgt peramah n memahami kehendak..
Icaruz kat Taman U, ko bgtau nama aku, mesti dpt diskaun..ak da kaw team baek punya ngan diorg..
Tgk!! diorg pon sedang mempromosi proses pengundian ak dan adik aku..
korang apatah lagi kan?? huhu






 ok ini pula akak dan abang2 di pusat kaunseling dan kerjaya..
see..diorg sempat juga promosi aku dan adik aku..contoh mativasi terbaek katanya! hahaha
korang apatah lagi kan?? huhu



 ok ini makcik ram..sumpah baek gle..dah mcm mak sndri dah..rajin dia masak untuk aku..sggup masak semata2 nak bg aku makan supaya tak kebulor kat UTM nih..
dia support aku..
korang apatah lagi kan?? huhu




 haaa ini paling best..org ckp kawan2 laa yg paling banyk memberi sokongan kan..
ekceli diorg nak tempah banner..tp aku taknak bg..cukuplah sekadar sekeping kertas keras kan..itupon da ckup bersyukur dah..
diorg pon undi aku n irine,korang apatah lagi kan?? huhu



haaa..ko tgk..internet di mana2 sahaja..
ini adalah akak2 petugas di Kolej aku..
mereka celik IT ok!! sanggup undi aku nih..
korang apatah lagi kan?? huhu
One Malaysia!!! yeah!! hahaha


Last but not least...
kalau korang budak UTM, korang tak kenal kepala segala Pak Guard di UTM nih, iaitu Pak Cik Selamat, baek ko pindah Lim Kok Wing ke, UIA ke, ataupun mana2 kolej2 swasta..
Pak Cik Selamat yang garang nih pon undi aku, korang apatah lagi kan???


LATEST UPDATE FROM OBERSI...(bukan obesiti )


 haaa ko nampak undian di sebalik titis2 salji membeku??
lokasi : United Kingdom


ok ini Kak Faridah...
haa see, beliaw yang kat UK pon vote aku n irine, apatah lagi kamu kan??


 haaa nih my bestest frens merangkap future dr kat sana..
see, org kat sana pon gigih mengundi di waktu musim salji..
kalian apatah lagi bukan??? huhuh




abg comel nih pon..
dalam keadaan sesejuk2 alam pon gigih beratur pergi Cyber Cafe semata2 nak vote aku n irine..
*cerita telah diolah semula..ngee3x



tq Fizan..u really did my task very well!!!



Jadi, u guys out there, apa tunggu lagi???

mai pakat undi aku n adik kesayangan aku, Irine Nadia Marcello di Blog Pilihan Malaysia..

undi Aizul Marcello untuk Blog Personal Lelaki Pilihan

manakala,

undi Irine Nadia Marcello untuk Blog Personal Wanita Pilihan

jgn tunggu lama2..masa semakin suntuk..

untuk mengundi..

jasa kalian amatlah dihargai..aku tak paksa..tapi bukannya susah sgt pon kan undi aku n irine kan?
nyihahahah..
ini adalah suka2..tapi suka2 laa yang akan menjadi sesuatu yang hebat suatu hari nnt..

Cpt!!
tq guys!!


*agak2 kalau aku bertanding untuk jawatan ketua pemuda PAS ke PKR ke, korang undi gak tak?? nyiahahha

till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

93 comments:

lalailusi said...

pancing undi yerr..??dah macam pilihan raye lak..;)

a.n.y.s.s said...

cun ah pakcik selamat!!

aku dah undi ko ye ajoy..sile blanje makan..

btw thesis tu bese la..sape takde masalah mmg penipu besar..aku pun same gak ade mslh..btw kte buat molek2 nti, same2 kte bjaye k! amin!

cerkLeng said...

hahaa..
yg peliknyaa..
kesemua pengundi tu mempunyai tulisan tangan yg samaaa..

DAN
saiz kertas yang sama !
><

ecah..merangkap anak cik nan said...

haha!cool ah pakgad UTM!nsib x pnah kene saman ngan die lg...

u got my vote bro...UTM...sanjungan bangsa...jeng3...

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahahhahahaha..! bengong punye benjoy!!! hahahahahahah..
for me, aku x menang pon x pe, sbb yg pastinya aku nak ko yang menang! ahahah..sumpah comel n buat aku tgelak2 n sayang ko sgt2! :)

neyra shazeyra said...

gila stylo hahahaha. dengan hati juga saya dah undi dua2

♥ηαβειια♥ said...

hahahaha. bagus lah effort ko aizul. :)))))))

siti habsah said...

haaha.... nice entry wif nice pics.....err..tnc utm xde ke???
comey gle gamba pak cik selamat..haha...nice idea.....:)

shera haifa said...

uishhh pak cik selamat yang mmg selamat sntiasa (insyallah) pun ada gak ehh..

psssttt..pak cik bace lah blog sy gak..nanti sy bg budu lg..lusa nak balik umh nie..hehe

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hAha~
kiut jer pRoMoSi....=)
sEmoGa bErjAyA ! !
=)

eliana_adnand said...

da vote! :))

eastzatul hidayah said...

hahahaha....muka pakguard tu mmg bersemangat abeh!!already vote..nice and gudluck both of you..:))

NOOR FATIN said...

gudluck aizul. sy dah lama undi anda berdua :)

nurul nadea said...

PAKCIK SELAMAT!!!! HEART U..HEHE..TIBA2 RINDU NAK BALIK UTM..

zarifahmr said...

buruh2 asing kat utm tak ngundi hencek aizul dengan irine kah??

aima in luv said...

wahhh sangat creatif.... gudluck ya aizul

E.I.Q.A said...

tergelak bace tajuk kali ni...
ape-apepon kalu ade rezeki tak ke mane...
gudluck n semoge berjaya...
huhu...

hanna iymeera :) said...

comel lah!

KJ-kun said...

hahha pakcik selamat ada haha
terbaik la...
aku pun dah undi!!

KJ-kun said...
This comment has been removed by the author.
Ana Farhana said...

gmba pak guard tue mmg buat ak gelak..hahaha
nice one ^_^
da vote da for u n ur sis..
gud luck k!

Hishyamuddin said...

hahahha..mmg kreatif ah ko ni, rmai giler kot yg nk undi, smpai pak guard pun...hebat la..hahahaha

AfiQ said...

hiyaaaaahhhh!!! terbaek ah!!! cool jep cara promote!! ngeehh2x.. goo luck!!! =)

syamira said...

hahahaha.comel.good luck cik aizul :) i da undi da you :)

Azman Roslan said...

bagus, heheh..

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

salam..1st time jejak nie..i2 pun dari blog http://hishyamuddin.blogspot.com/
trs jatuh cinta ngan perisiannya yg sgt membina+matang...

wahhh...promote sakan nie..hee
insyaAllah..kemenangan pasti dapat..saya doakan ye..:)

semoga teruskan ngan penulisan yg membina..chaiyok2!!!

WEI LYN said...

cakap pasal thesis, mmg sakit ati. masa nak buat proposal thesis lagi bengang kn?asyik kena ubah3! smpai sehari before bentang pn d ubah.dah present lagi la byk nk ubah.haha..

nway, moga korg bleh menang!

Cik Ya-Alif-Nun said...

dah undi dah....
kirim salam dengn pakcik selamat...

rabiatul said...

kreatif :)
g0od luck ^_^

sue. said...

sue da undi...hee

apih el nino said...

Kalau tak menang jugak tak tahu la ni... Hehehe...

misz FaTiN said...

sgt kretip promote ur blog..
undi kamu la.. ^_^

mr.syazwan said...

ahha

KREATIFFFFFFFFFFFFF (sambil buat tangan ok)

Hernee Nazir said...

serius comel n kreatif gile..hehehe

Hasrol Nizam said...

pakcik selamat? klu budak utm tak kenal baik pindah dari utm la.aku igt dulu org duk tag gamba dia kat facebook. lol

Pendapat anda?
blog Serol-Nizam

♥chubbycekelat ♥ said...

Fuyoooooooooooo! HAHAHAHA

Citarasa Rinduan said...

all the best

Aimi F said...

statement terakhir cool!
agk2 brntding utk ketua pemuda pas or pkr rse2 korg undi x?
ouh semestinya saya akan undi

PuPeL said...

gila kau..cam pilihanraya..nak vote ni :)

FareedSairi said...

AsSalam Anda, Blog bro ada dalam BlogLarian :)

http://bloglarian.blogspot.com

noor said...

hahaha...sempoi...
so, gudluck aizul..
moga mng..=)

cik EPAL said...

good luck. kalau menang kem salam kat pakcik selamat :D

eda. beda. shuhaidah. said...

hha. ske seyh post yg nih :)

nor fairus said...

aizul . u mmg da best blog pada abad nieh larh . sama ngan adik u :)) s0k0ng u habis habisan :))

norfairus.blogspot.com

LORD ZARA 札拉 said...

aku mengundi sebab Pak Selamat ok?

ha ha ha~

Iena said...

pakcik selamat makin macho... hik3

vote for u! :)

-bekas student UTM yg slalu ngelak dr jmp pak selamat~

Syafiq Rosli said...

tebaik wok!!

Pearl Kaz said...

rindu giler UTM... nak balik UTM laaa... uhuhu~
pernah kena saman kt UTM tp bukan pak selamat yg saman. ngee!~ =D
best of luck!!!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ni guna pengundi hantu keeee.... apa pun mmg best dan sportinglahhhh yang pegang sepanduk vote aizul marcelo ni.... ramai peminat tegar

Cikbelog said...

dah undi blog korang bedua..memang tebaikkk ah :]

hazirah naim said...

voted u n irine already!!the choices kat situ sangat mantap owh!!tp saya SETIA!good luck

shahsyaz said...

x pena nmpk pon kt UTM?????

Nadirah Azmi said...

dah vote dah vote (: heheh

hacimun said...

kim salam misaiiii kat abang guard!!!

mahal gamba last tuh miahaha

Nur Edrina said...

wahh .. semangatnya ...
suka3 .. (^^,)
gud luck abg n akak .. :))

Wahidah said...

vote sudah

dira aziz said...

niceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
hehehehehhe

mR.sYaH said...

hahah.. pancing undi ni... semoga menang!

farhana said...

Sooo kreatif!
I like =)

Good luck ya

Chaoi said...

siot.guard UTm pon ko sebat nk promote.sape xkenal pakcik guard tu die jarang keluar bilik la..haha

aLya said...

sudaa undi awal2 agie..haha
gud luck guyz..
btw, cmne leh dapat pakcik selamat tu?? lau sy lalu kat depan 2 mesti pakcik selamat takmo senyum.so, prefer gune gate blakang..ngeee

Wan Zulqhairi said...

Tahniah... dah menang punn.... hehehe... aku jugak yang kalah awal2.. hehehe... tapi memang blog ni patut menang pun... hehehe...

Nur Azila Ismail said...

tahniah menang blog pilihan malaysia . anda memang layak ! :)

Insan Marhaen said...

tahniah. usaha anda berbaloi..

maCy said...

hey2. congrate okay~ bwu tau jgk sal belog2 plhn tu. dan akhernye smpi ke sini. congrate! :)

SyahmiFikri said...

dah mengundi~!! lala..
neway sgt kretif.. tahniah2.. gud luck nant present again ur thesis

Wahidah said...

tahniah..so creativeeeeeeee

sudirman said...

aizul..ko menang ke kalah ka aku tetap peminat no 1 ko..haha..wei..nnt ajar lah cam mana nak promot blog aku pula..hahahha..tahniah utk anda..

Zaty Anuar said...

cangrates ! you're the best :)

kasih suci said...

bestnye de supporters yg sporting semuanya...gambar pak Selamat yang paling best...hehehe...

Hanim Mahali said...

congratz menang BPM 2010....

zOuL.MzMn said...

congratulation bro..menang..memang blog ko sgt menarik..ahahaha

molmolla said...

dah memang dah!!! tahniah bro :D

.pelangi. said...

tahniah2 !!hehe

hanna honno said...

wah ! sumpah best ohh kn lau mng ..

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

good luck..all the best dude!!;-)

http://bysandraazwan.blogspot.com

Lady Shana Sweet said...

gud luck!!

Azmi said...

cam dah pilihan raya kolej plak dah...

ErRy K's said...

hi bro aizul,eRRy sedang berjalan-jalan..hOhoHo..

Jαnnαhツ said...

wow, what a cute blog. i like the way you snap photos. they look very professional. you're gonna make a good gambagrapher...

nabil_potter said...

pak selamat ak paling risau...hehehe

Farihah Ahmad said...

kira tak ada perkataan da neh......

aqim said...

good try,,good luck..

ijatty said...

part PACHIK SELAMAT tuh yg taboley blaa. memang cool la pachik selamat nie. :D

NadiRah said...

erk..pak selamat pon ade...hahah!!

eT said...

hahaha..canggih la...
1donia ni vote..:p
MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

BuZyLiNe said...

mmg style hbes arr..kempen terbaek arr..


http://zulmovie.blogspot.com/

Nismo BluebirD said...

http://dolphinpenguin.blogspot.com/2010/12/undi-syplzzz361-all-bestt.html

plz rakan2...tolong undi sy sebagai bloggers terbaru 2010...plzz....anda semua rakan 2 sy...sy nak capai impian sy..plz....

~aku boy~ said...

mmg bersemangat!!
boy nak undi...
tapi malangnya...
bila boy click utk mengundi...

{Blogger: permission denied}
Apakah itu bermaksud sy x layak utk mengundi?? heee
Sory...boy dah try nak tlg undi...
Hope kwn2 yg lain leh undi awk..

wirda ahmad said...

hehe..cayalah pakcik selamat pun vote you!! aizul and irine you rock!!

Me & You said...

nice blogg :) i really like it !
blh ajar mcm mana na edit blog?
saya buadak mentah -.-'
ta reti sngt na edit blog, please help. thank you. :)

nanareeko said...

ye budak utm jugak..hidup pak cik selamat..keh keh

Sunah Mohammad said...

hahaha~ anda sungguh kreatif!

-senior utm- :p dari blog nanad~